Mano vyro idealas : 187cm , truputis raumenų (svoris apie 80-85kg) tamsiaplaukis , plačiapetis akys turėtų buti mėlynos , lūpos nedidelės ir seksuali barzdelė.
QUOTE(agle @ 2006 06 17, 21:20)
Mano vyro idealas : 187cm , truputis raumenų (svoris apie 80-85kg) tamsiaplaukis , plačiapetis akys turėtų buti mėlynos , lūpos nedidelės ir seksuali barzdelė.
Čia vos ne mano idealas, tik man patinka aukštesni nuo 190cm visa kita ką paminėjai ir man yra idealu, tik ne barzdelė man

QUOTE(Otarius @ 2006 06 28, 17:04)
Kai paskaičiau šią temelę, tai rodos 90% patikčiau: 195cm, 100kg, atletiškas, tamsiais trumpais plaukais, žalsvai pilkos akys
...et bet jau "užimtas" seniai seniai... 

o koks pasitikejimas savim

o kad po saves aprasymo padejai

niu niu jau niekas ir nesikesina i tave

Na man pasisekė. Mano vyro išvaizda man patinka. Aukštas, blondinas, atletiškas (jau bus dešimt metelių kai salėje prakaituoja). Bet svarbiausia, kad neturi ant krūtinės "kailio". Brr....... Ačiū Dievui, kažkodėl jis ten neauga! Ir dar super, kad nugara nespuoguota. Kažkada teko tokiam vyrukui užkižti ranką po jo palaidine ir oi! aistra iš karto atvėso, kai pajutau ne lygią odą, o spuogus.
Tačiau jei kalbant apie visus vyrus, tai išvaizda man nelabai ką lemia. Svarbiausiai jis turi būti stipri asmenybė, žinanti ko nori iš gyvenimo.
Tačiau jei kalbant apie visus vyrus, tai išvaizda man nelabai ką lemia. Svarbiausiai jis turi būti stipri asmenybė, žinanti ko nori iš gyvenimo.
patinka tokie koki ir turiu:aukstas ir stambus
...

Man patinka tokie vyrai, kurie yra mažiau gražūs nei aš

O man patinka neaukšti, truputį už mane aukštesnis kad būtų ir užtenka, kad nestoras ir nestambus, gal su trupučiu raumenukų, kad matytųsi, jog pasportuoja kartais ir save prisižiūri, o akys ir plaukai tai bet kokie tinka, nesu labai išranki. Svarbu, kad bendras vaizdas būtų geras ir dar labai svarbu kad eisena normali

QUOTE(Anabelė @ 2006 07 12, 14:59)
Čia, kad neprasiskėtęs eitų?

[quote=Isimylejus,2004 04 02, 22:05]Kokio sudejimo vyrai jums patinka?
Man tai aukšti -2m, šiek tiek "pavalgę", "kaulų rinkinių" tai nemėgstu, na tvarkingi-bet ne pedantai , svarbiausia su jumoro jausmu, kad būtų viskas tvarkoj...............
Dar pridursiu- faina, kai su trijų dienų barzdele
, na cia per atostogas tokia būna, o siaip barzdociai tai ni ni "neveža"
.

Man tai aukšti -2m, šiek tiek "pavalgę", "kaulų rinkinių" tai nemėgstu, na tvarkingi-bet ne pedantai , svarbiausia su jumoro jausmu, kad būtų viskas tvarkoj...............

Dar pridursiu- faina, kai su trijų dienų barzdele

Negaliu pakesti storu, pilvotu vyru
moterys po gimdymo ir tai sugeba formas susigrazinti, o dauguma vyru laiko save tobulais ir visiskai nesirupina savo figura, kaupia riebalu rinkes ir visikai nekompleksuoja...