Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Mano vyro idealas : 187cm , truputis raumenų (svoris apie 80-85kg) tamsiaplaukis , plačiapetis akys turėtų buti mėlynos , lūpos nedidelės ir seksuali barzdelė.

Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 06 17, 21:20)
Mano vyro idealas : 187cm , truputis raumenų (svoris apie 80-85kg) tamsiaplaukis , plačiapetis akys turėtų buti mėlynos , lūpos nedidelės ir seksuali barzdelė.

Čia vos ne mano idealas, tik man patinka aukštesni nuo 190cm visa kita ką paminėjai ir man yra idealu, tik ne barzdelė man schmoll.gif ne, neimčiau niekada vyro su barzdele schmoll.gif
Atsakyti
Kai paskaičiau šią temelę, tai rodos 90% patikčiau: 195cm, 100kg, atletiškas, tamsiais trumpais plaukais, žalsvai pilkos akys wub.gif ...et bet jau "užimtas" seniai seniai... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Otarius @ 2006 06 28, 17:04)
Kai paskaičiau šią temelę, tai rodos 90% patikčiau: 195cm, 100kg, atletiškas, tamsiais trumpais plaukais, žalsvai pilkos akys  wub.gif  ...et bet jau "užimtas" seniai seniai... nono.gif

o koks pasitikejimas savim biggrin.gif na man tai be viso to svarbu ir veido bruozai grazus.. daug vyru gi yra aukstu su tamsiais trumpai kirptais plaukais tongue.gif
o kad po saves aprasymo padejai wub.gif tai reiskia kad save myli? smile.gif
niu niu jau niekas ir nesikesina i tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 28 birželio 2006 - 15:14
Na man pasisekė. Mano vyro išvaizda man patinka. Aukštas, blondinas, atletiškas (jau bus dešimt metelių kai salėje prakaituoja). Bet svarbiausia, kad neturi ant krūtinės "kailio". Brr....... Ačiū Dievui, kažkodėl jis ten neauga! Ir dar super, kad nugara nespuoguota. Kažkada teko tokiam vyrukui užkižti ranką po jo palaidine ir oi! aistra iš karto atvėso, kai pajutau ne lygią odą, o spuogus.
Tačiau jei kalbant apie visus vyrus, tai išvaizda man nelabai ką lemia. Svarbiausiai jis turi būti stipri asmenybė, žinanti ko nori iš gyvenimo.
Atsakyti
Ai, man tai kaip sakiau aukšti patinka, o dar trumpiau aukšti "dviračiai"
Atsakyti
patinka tokie koki ir turiu:aukstas ir stambus thumbup.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 11 liepos 2006 - 07:41
Man patinka tokie vyrai, kurie yra mažiau gražūs nei aš hihihi.gif
Atsakyti
O man patinka neaukšti, truputį už mane aukštesnis kad būtų ir užtenka, kad nestoras ir nestambus, gal su trupučiu raumenukų, kad matytųsi, jog pasportuoja kartais ir save prisižiūri, o akys ir plaukai tai bet kokie tinka, nesu labai išranki. Svarbu, kad bendras vaizdas būtų geras ir dar labai svarbu kad eisena normali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 07 12, 14:59)
... dar labai svarbu kad eisena normali biggrin.gif

Čia, kad neprasiskėtęs eitų? lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Isimylejus,2004 04 02, 22:05]Kokio sudejimo vyrai jums patinka?
smile.gif thumbup.gif
Man tai aukšti -2m, šiek tiek "pavalgę", "kaulų rinkinių" tai nemėgstu, na tvarkingi-bet ne pedantai , svarbiausia su jumoro jausmu, kad būtų viskas tvarkoj............... thumbup.gif

Dar pridursiu- faina, kai su trijų dienų barzdele tongue.gif , na cia per atostogas tokia būna, o siaip barzdociai tai ni ni "neveža" schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske 8: 12 liepos 2006 - 16:00
Negaliu pakesti storu, pilvotu vyru doh.gif moterys po gimdymo ir tai sugeba formas susigrazinti, o dauguma vyru laiko save tobulais ir visiskai nesirupina savo figura, kaupia riebalu rinkes ir visikai nekompleksuoja... g.gif
Atsakyti