Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man patinka vyrai su siek tiek riestu uzpakaliuku, vat tongue.gif ir dar auksti butinai, nes pati esu auksta ir dar tokio siek tiek stambesnio raumeningo sudejimo clap.gif
O is tikruju vidus zymiai svarbesnis uz isvaizda smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka vyrai su smegenim. Like kuno dalys gali but kokios nori biggrin.gif
Atsakyti
Kas patinka yra viena, o su kuo gyveni - yra visai kas kita... wink.gif

Jei jau gyveni su sleivu, gauruotu, nuobodziu, negi sakysi, kad jis tau nelabai.. g.gif
Gini savo pasirinkima, nes nes tai jau butu lyg ir abieju izeidimas.. wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ausryte @ 2004 04 03, 15:46)
o man patinka "ilgos kartys" biggrin.gif t.y. auksti (uz mane bent jau 10 cm aukstesni), kudi vaikinai:) o jeigu dar garbanoti.. ir su akinukais.. niam niam thumbup.gif niekaip saviskio neikalbu akinukus isigyt:| niekaip nesuprantu kodel vaikinai taip del ju kompleksuoja.. gi taip inteligentiskai atrodo wub.gif

visiskas mano vyro idealo prisingybe. biggrin.gif na bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
LA, kai draugavau su vaikinais niekada nemegdavau uz save zemesnio , visada jausdavausi nejaukiai uz save zemesnio ugio vaikinuku....pati esu 1.70, mano zmogus gerokai aukstesnis ir lyg as uzjo kaip uz aukstos tvoros, tarsi saugiau.... jo ugis apie .180
Atsakyti
QUOTE (Rameda @ 2004 05 10, 16:24)
Kas patinka yra viena, o su kuo gyveni - yra visai kas kita... wink.gif

Jei jau gyveni su sleivu, gauruotu, nuobodziu, negi sakysi, kad jis tau nelabai.. g.gif
Gini savo pasirinkima, nes nes tai jau butu lyg ir abieju izeidimas.. wink.gif rolleyes.gif

O man tai atrodo, kad atvirksciai biggrin.gif Jeigu gyveni su graziu - tai norisi protingo, gyveni su protingu - norisi grazaus, gal nebent isimtis jeigu vyras kaip ta bezdzione is anekdoto - ir grazi, ir protinga, nors persiplesk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 10, 22:50)
QUOTE (Rameda @ 2004 05 10, 16:24)
Kas patinka yra viena, o su kuo gyveni - yra visai kas kita...  wink.gif

Jei jau gyveni su sleivu, gauruotu, nuobodziu, negi sakysi, kad jis tau nelabai..  g.gif 
Gini savo pasirinkima, nes nes tai jau butu lyg ir abieju izeidimas.. wink.gif  rolleyes.gif

O man tai atrodo, kad atvirksciai biggrin.gif Jeigu gyveni su graziu - tai norisi protingo, gyveni su protingu - norisi grazaus, gal nebent isimtis jeigu vyras kaip ta bezdzione is anekdoto - ir grazi, ir protinga, nors persiplesk biggrin.gif

As gyvenu su protingu bet ne gražuoliu ir labai patenkinta. As prieš jį visada labai graži jaučiuosi. O be to kai protingas ir geras, tai ir gražus pasidaro. Man dabar jis pats gražiausias smile.gif Jo ūgis 182 cm, svoris 95, mano ūgis 160, sveriu 50. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 10, 16:18)
Man tai labai patinka vyrai su smegenim. Like kuno dalys gali but kokios nori biggrin.gif

O jei turiu (ir kartais panaudoju smile.gif ), ar būčiau tinkamas variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (RamuneA @ 2004 05 11, 07:44)
As gyvenu su protingu bet ne gražuoliu ir labai patenkinta. As prieš jį visada labai graži jaučiuosi. O be to kai protingas ir geras, tai ir gražus pasidaro.

Vat as ta ir turejau minty, kad koks bebutu vyras, jis vistiek liks TAVO ir PATS TAS! wink.gif smile.gif
O jei turi grazu, tai galima prideti savo proto, jei turi protinga - galima prideti savo grozio, kad butu jauciamas pilnumas santykiuose.. smile.gif
Nes mes tai juk ir grazios, ir protingos...nors persiplesk... negi gaila vyrui dalele saves atiduoti... wink.gif rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
"Na, jei vyras be istreniruotu raumenu - jis ne vyras. Gamta dave ir taip raumenu, jei vyras tingi truputi pasitreniruoti tai jau nekas ...."

cia tai tikra nesamone pasakyta, tas pats kad as pasakyciau kad ta moteris kuriai gamta nedave grazios formos krutines, riesto uzpakaliuko, ilgu juodu tankiu blakstienu tai-ji ne moteris!!!!

Taigi cia tada klausimas ar mes jau visos jau esame -tikros moterys.

Atsakyti
QUOTE (hesė @ 2004 04 03, 16:59)
Man patinka aukšti ir stambūs vyrai. Būtinai tamsūs. Dievinu vyrų "kailį" - plaukuotą krūtinę. Tirpstu nuo tokių vyrų. Taip pat svarbus ir vyro pasitikėjimas savimi.

pritariu 100 %, tik dar prideciau, kad rankos turi buti dideles, na tokios letenos wink.gif
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 04 21, 07:05)
sad.gif Jooo g.gif Variantų daug, bet nė vienam netinku sad.gif Kūdas, mažas, siauri pečiai, moteriški pirštai, ne itin tvarkingas, be jumoro jausmo, neapžėlęs ir t.t., kitaip sakant - tinkamas tik šaltienai sad.gif unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif oj, saltienai, mirsiu is juoko biggrin.gif biggrin.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti