Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man taip pat pirmoj vietoj žmogaus charakteris, bet jei apie išvaizdą tai pirmenybė: aukštiems, tamsiems vyrams smile.gif labai nepatinka smulkūs vyrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 12 30, 02:35)
labai nepatinka smulkūs vyrai  schmoll.gif

man irgi laaaabai nepatinka liekni vyrai...na nezinau, kazkaip nesiziuri. gi vyras turi buti panasus i vyra tongue.gif
Atsakyti
Man patinka šiek tiek aukštesni už mane vyrai, kad nebūt po pažasčia, raumeningom kojom (nepatinka plonos, kūdos kojos) ir tvirtu užpakaliuku. Pirmiausia nužiūriu vyriškio užpakaliuką blush2.gif Plaukų ir akių spalva visai nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 12 29, 22:08)
Turėjau vaikiną, kuris turėjo tokią išvaizdą, kokia man labai patiko - aukštas, stambių kaulų, be lašinukų, bet sportiškas, o dar ir veidas simpatiškas buvo labai.
O savąjį vyrą sutikau aukštą, nei stambų, nei liekną  biggrin.gif , bet svarbiausia tokį, kad myliu ne už išvaizdą, o už begalinį rūpinimąsi šeima, švelnumą ir atsakomybę  4u.gif

Negalima myleti uz kazka. Tai gali buti dekingumas ar pan, bet myli ne uz kazka o tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 12 30, 01:35)
Man taip pat pirmoj vietoj žmogaus charakteris, bet jei apie išvaizdą tai pirmenybė: aukštiems, tamsiems vyrams smile.gif  labai nepatinka smulkūs vyrai  schmoll.gif

Sutinku. Smulkuciai akies netraukia... Bet viena grazia diena sutikau vyra, kuris, na kaip cia pasakius blush2.gif buvo neaukstas, gana smulkus, bet pabendravus su juo, pasiziurejus i jo akis... wub.gif iki siol jis man- idealas.
NEPAMIRSIU JO NIEKADA!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 30 gruodžio 2008 - 20:15
man tai esme, kad nebutu apzelusi nugara (nera man slyksciau) schmoll.gif o siaip tai nepatinka stori, kazkaip is karto asocijuojasi, kad esme gyvenime pavalgyt ir pagulet... visi kurie susitvarko - jega, o ne masinos, soliariumai ir tt.
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 30, 22:10)
Sutinku. Smulkuciai akies netraukia... Bet viena grazia diena sutikau vyra, kuris, na kaip cia pasakius  blush2.gif  buvo neaukstas, gana smulkus, bet pabendravus su juo, pasiziurejus i jo akis...  wub.gif iki siol jis man- idealas.
NEPAMIRSIU JO NIEKADA!!!

Kaip sauniai pasakyta wub.gif tikrai, buna tarsi turi tam tikrus kazkokius stereotipus(nors as visai jais nesivadovauju, manau tai gadina gyvenima) ir tik cakt, kazkas visiskai atvirkscio-suzavi!!! Kiaulystes desnis drinks_cheers.gif taciau smagus labai biggrin.gif
Atsakyti
protingi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Buves buvo mano ugio ir smulkokas kaip vaikinas, o as pati ne is manekeniu klases, tai uzsibreziau, kad dbr i ugi ziuresiu lotuliukas.gif bet dbr vel toki pati nusiziurejau smile.gif ne grazuolis, bet auksines sirdutes savininkas smile.gif tad sudety man privalomas laisvas ir siltas bendravimas ax.gif
Atsakyti
Aukštas ir stambokas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2008 12 30, 14:09)
Man patinka šiek tiek aukštesni už mane vyrai, kad nebūt po pažasčia, raumeningom kojom (nepatinka plonos, kūdos kojos) ir tvirtu užpakaliuku. Pirmiausia nužiūriu vyriškio užpakaliuką  blush2.gif Plaukų ir akių spalva visai nesvarbu.

ach tu ištvirkėle lotuliukas.gif 4u.gif bet aš ne ką geresnė verysad.gif pirma į užkapaliuką žiūru lotuliukas.gif ot pamatytumėt maniškio minkštąją
laugh.gif clap.gif caca lialia grynas bigsmile.gif na kūdi man ir nepatinka, nebent tokie pasportavę (bet liekni) wub.gif
Atsakyti
Ugis nesvarbus, bet kad neidziuves butu lotuliukas.gif
Atsakyti