Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Niekada neturejau susikurusi vyro idealo unsure.gif

Todel net neisivaizduoju kokie patinka. Pirmoji meile buvo aukstesnis ir stambokas. Antrasis- daug aukstesnis. Ex (vyras) pora cm zemesnis, kai susipazinom buvo 'kudas kaip dviratis', bet dabar stambus. Dabartine simpatija- aukstesnis ir stambus.

tai matyt reik daryti isvada, kad man patinka aukstesni ir stamboki rolleyes.gif
Atsakyti
Patinka stambesni ir aukštesni nei 1,80 bet deje, mano vyras mažas ir kūdas, galbūt priešingybės traukia - bet kartais apie tokį "idealą" pasvajoji biggrin.gif
Atsakyti
Visada patiko maziukai, tamsaus gymio, stambus, kaip tetis mano blink.gif
Bet vis aukstaugiai pasitaiko, db mano vyro sudejimas man lb patinka, aukstas, vidutinio sudejimo, pasportaves su saiku, bet nzn kodel nemegstu six pack, ant pilvo... patinka apvalus pilvukai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 15, 14:35)
Visada patiko maziukai, tamsaus gymio, stambus, kaip tetis mano blink.gif
Bet vis aukstaugiai pasitaiko, db mano vyro sudejimas man lb patinka, aukstas, vidutinio sudejimo, pasportaves su saiku, bet nzn kodel nemegstu six pack, ant pilvo... patinka apvalus pilvukai cool.gif

tie sixpack'ai patiems vyrams labiau patinka, nei kam kitam biggrin.gif
Atsakyti
man tai nieko nėra blogiau už žemą vaikiną, todėl pagrindinis kriterijus būtų aukštas ūgis. toliau nemėgstu lb lieknų ir lb apkunių, todėl norėtųsi,kad būtų pasikočiojęs,bet su saiku. ir butinai plačių pečių,kad glėbyje galėčiau užmigt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2008 12 21, 15:57)
man tai nieko nėra blogiau už žemą vaikiną, todėl pagrindinis kriterijus būtų aukštas ūgis. toliau nemėgstu lb lieknų ir lb apkunių, todėl norėtųsi,kad būtų pasikočiojęs,bet su saiku. ir butinai plačių pečių,kad glėbyje galėčiau užmigt wub.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man patinka auksti ir stambus vyrai.
Atsakyti
Atčiū dievuli , kad mane toky surėdei biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man svarbiausias kriterijus - aukštas vyras. Bet nepatinka stambūs, geriau tada lieknas, bet vyriško sudėjimo. smile.gif
Atsakyti
Neturiu vyro idealo.
Atsakyti
Turėjau vaikiną, kuris turėjo tokią išvaizdą, kokia man labai patiko - aukštas, stambių kaulų, be lašinukų, bet sportiškas, o dar ir veidas simpatiškas buvo labai.
O savąjį vyrą sutikau aukštą, nei stambų, nei liekną biggrin.gif , bet svarbiausia tokį, kad myliu ne už išvaizdą, o už begalinį rūpinimąsi šeima, švelnumą ir atsakomybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BumbleBee @ 2008 12 29, 14:29)
Neturiu vyro idealo.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Nanda @ 2008 12 29, 23:08)
Turėjau vaikiną, kuris turėjo tokią išvaizdą, kokia man labai patiko - aukštas, stambių kaulų, be lašinukų, bet sportiškas, o dar ir veidas simpatiškas buvo labai.
O savąjį vyrą sutikau aukštą, nei stambų, nei liekną  biggrin.gif , bet svarbiausia tokį, kad myliu ne už išvaizdą, o už begalinį rūpinimąsi šeima, švelnumą ir atsakomybę  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti