Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

QUOTE(ruci @ 2009 07 20, 12:04)
O, kaip man buvo blogai po klasės susitikimo kitą dieną :nukritau Bet pats susitikimas buvo labai vykęs - susirinko 18 iš 20 planuotų. Kitą dieną važiavom pas draugę į Varėnos raj., bet nei aš, nei MB neturėjo jėgų, nes MB prabaliavojo su savo darbu iki 7 val. ryto... Koma buvo abiems...  blush2.gif

console.gif

aš šeštadienį su šeimyna į sodą išvarėm, tai su kaimynėlais gerai paėmėm, va sekmadienį tai aš miriau
Atsakyti
RUCI, PLUMERIA hah.gif hah.gif bus jum tongue.gif
aš iš pavydo čia taip blush2.gif
biškį pasiilgau vakaruškų su apsvaigusia galva ir nusipezėjimais ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 07 20, 14:44)
RUCI, PLUMERIA hah.gif  hah.gif bus jum tongue.gif
aš iš pavydo čia taip blush2.gif
biškį pasiilgau vakaruškų su apsvaigusia galva ir nusipezėjimais  ax.gif
Aš tai šiaip negeriu, tai man to šampano būtų užtekę 1 taurės, o ne vieno butelio... frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 20 liepos 2009 - 14:01

Oho merginos, kad pasventet smile.gif

Mes siaip irgi neblogai, bet kas man labiausiai patiko tai sokiai - su zemaiciais l linksmai gaunasi, pradzioj vyrai moteru bateliu ieskojo, kaip susidare poros tai vienas l geras vedlys buvo ir komandavo kaip sokt - linksma nerealiai.
As tai martinio megeja tai manau kad viena pati butelaiti ir sudorojau bet galvaskaudzio nebuvo tik kita diena ziauriai karsta visi turskiasi o as per savo graziasias dienas ne maudytis negaliu - va cia tai buvo minusas doh.gif

Siaip viskas super l dziaugiuosi kad esu priverstinese atostogose tik va neaisku kaip bus grizimas i darba, nes kol kas nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 07 20, 15:00)
Aš tai šiaip negeriu, tai man to šampano būtų užtekę 1 taurės, o ne vieno butelio... frusty.gif

su tavim labai gerai gerti būtų
bonkai susimeti pusiau, o išgersi tik taurę hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi nesupyksit, jei šiek tiek pareklamuosiu savo vyro fotografijos puslapiuką http://www.dautartas.lt/
Kartu su vyru fotografuojame vaikučius, mamas, tėčius, besilaukiančias būsimas mamytes ir viską, ką įmanoma fotografuoti. Kainos mažos. Apsilankykit puslapyje, gal susidomėsit, visada laukiam naujų veidų. Detaliau į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 21, 16:21)
su tavim labai gerai gerti būtų
bonkai susimeti pusiau, o išgersi tik taurę hihihi.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti

Man iskilo klausimas:
ar neplanuojat vesti savo atzalu i kokius burelisu, as galvoju gal nuo rudens pabandyt kokius sokius ar gimnastika g.gif nes darze tai jauciu ten jokiu bureliu nebuna
Atsakyti
QUOTE(trouble @ 2009 07 22, 21:06)
Man iskilo klausimas:
ar neplanuojat vesti savo atzalu i kokius burelisu, as galvoju gal nuo rudens pabandyt kokius sokius ar gimnastika  g.gif nes darze tai jauciu ten jokiu bureliu nebuna
Aš norėčiau vesti į dainavimą arba šokius, bet nenoriu popso, noriu kažko panašaus į Tele Bim Bam... blush2.gif
Atsakyti
ir aš apie tai pagalvoju, nes labai jau ta mano merga dainuot paskutiniu metu pradėjo, vaidina daininkę, bet koncertų nerodo, matyt dar repetuoja hihihi.gif
kažkur skaičiau, kad kaune yra kažkokio šokio studija ir ten priima vaikus nuo 4 m.
Atsakyti
labutis 4u.gif

dar yra suzuki, yamaha

kaip lyja pas mus, o tiek reikalų turiu

Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 07 23, 08:57)
labutis 4u.gif

dar yra suzuki, yamaha

kaip lyja pas mus, o tiek reikalų turiu

pas mus nemažiau
ar baloj ar nebaloj vistiek kojos šlapios
Atsakyti