Nu ka. Vakar buvo treciadienis - plauku plovimo diena.
Nusipirkau as tas ampules su placenta, itriniau, palaikiau 20-30 min. Isploviau su jonshons baby sampunu. Uzdejau silko kauke, skatinancia augima. palaikiau. Apsipurskiau alumi vietoj putu. Alu skedziau su vandeniu. Alaus 1 dalis, ir 2/3 vandens. Neblogai. Tesiu toliau taip pat, o ten bus matyti.
Ka galetumete pasiulyti garbanu formavimui?Noriu kad uzfiksuotu jas, nes mano plaukai ilgi ir garbanoti, tai garbaneles gana greitai istista
Dbr naudoju putas stiprios fiksacijos, bet girdejau kad putos sausina plaukus

QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 16, 13:47)
Ka galetumete pasiulyti garbanu formavimui?Noriu kad uzfiksuotu jas, nes mano plaukai ilgi ir garbanoti, tai garbaneles gana greitai istista
Dbr naudoju putas stiprios fiksacijos, bet girdejau kad putos sausina plaukus 

Sveika

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 16, 16:08)
Sveika
dabar visos alum skalauja arba purskia - fiksuoja kaip putos, bet nesausina plauku
as dar nebandziau, bet artimiausiu metu nukniauksiu is MB skardinele 

kol kas mano vis dar megstamiausia formavimo priemone

reciau beuzsuksiu pas jus - nenumatytu rupesteliu atsirado...

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 16, 14:25)
kol kas mano vis dar megstamiausia formavimo priemone

Kas nutiko? tikiuosi greit viskas issispres

QUOTE(Maidenana @ 2009 07 16, 10:46)
Nu ka. Vakar buvo treciadienis - plauku plovimo diena.
Nusipirkau as tas ampules su placenta, itriniau, palaikiau 20-30 min. Isploviau su jonshons baby sampunu. Uzdejau silko kauke, skatinancia augima. palaikiau. Apsipurskiau alumi vietoj putu. Alu skedziau su vandeniu. Alaus 1 dalis, ir 2/3 vandens. Neblogai. Tesiu toliau taip pat, o ten bus matyti.
tai kad ampuliu su placenta nuskalauti nereikia..Jos naudojamos po galvos plovimo.
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 15, 15:06)
Sveikos visos
Garbanytes alieju, kauke, krema? ka tepti, kad staigus poveikis butu, gal ka pasiulysit?
Please.....

Garbanytes alieju, kauke, krema? ka tepti, kad staigus poveikis butu, gal ka pasiulysit?

labukas, aš išbandžiau į kaukę įsilašinti kelis lašus aliejaus (aš sėmenų paprastą lašinausi), viasai neblogai. pabandyk.
o šiaip, kad plaukai taip nešiugždėtų man padeda kerastase aliejukas. po plovimo išsitepu plaukus (keli lašai liko, tai taupau

QUOTE(pandutė @ 2009 07 15, 17:01)
as taip pat nerandu geros kirpejos,pas sena nenoriu net eiti.
laba diena visom,norejau paklaust,kad atsiauginti savo naturalia spalva baisiai atrodys kai saknys juodos o galai sviesus,ka pasakytumet jei as kirpykloj kaip ten vadinasi nuimciau spalva ir liktu naturali?ar eitu man ?ar gautusi mano naturali spalva ar kokia nors kitokia?
laba diena visom,norejau paklaust,kad atsiauginti savo naturalia spalva baisiai atrodys kai saknys juodos o galai sviesus,ka pasakytumet jei as kirpykloj kaip ten vadinasi nuimciau spalva ir liktu naturali?ar eitu man ?ar gautusi mano naturali spalva ar kokia nors kitokia?
labukas iš šviesių nėmusi spalvą, jų tamsiais nepadarysi

Kelis katrus - kad pigmentas įsigertų į nušviesintus.
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 16, 16:38)
mamai netiketai lb pablogejo sveikata, uz poros savaiciu operacija darys.
Tai dabar per laisvas dienas lakstau i kaima mama prizvelgti, namus aptvarkyti, darzoves marinuoti ziemai ir kt., nes mama nebegali pati to padaryti.
Prasysiu atostogu darbe, neprilakstysiu as kasdien po 50km i kaima...
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 16, 16:39)
tai kad ampuliu su placenta nuskalauti nereikia..Jos naudojamos po galvos plovimo.
as jas naudodavau po galvos plovimo, tai jokio ispudingo rezultato nepastebejau.. gal tik plaukai pradejo greiciau riebaluotis

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 07 15, 17:01)
as taip pat nerandu geros kirpejos,pas sena nenoriu net eiti.
as kai buvau beveik juodais plaukais tai namuose spalva nusiiminejau.
Po pirmo nuemimo likau su tokiais ryzais ryzais plaukais.
Po to uzdaziau (nes taip rase intrukcijoj), tai vel nutamsejo....
po to dar karta sviesinau....
po dvieju spalvos nuemimu buvau tokiais rudais su nezymiu ryzu atspalviu plaukais. Ir dar galai labai nusiuro nuo to spalvos nuemejo...
o po to kirpykloj uzsidejau sruogas ir dabar bandau naturalia atsiaugint. matosi, kad yra saknys ataugusios, bet pakankamai nebaisiai atrodo

o as negaliu atsistebeti , savo plaukais jokio siugdzejimo sausumo nebera ,minksti tokie patapo tik aussie deka ,dbr pradejau naudoti dar ir purskiama kondicionieriu isvis pasaka , man lb tinka sios priemones
ka reiskia kai atitinka priemones.
matedt dbr lb adtsirado naktiniu kaukiu visokiu kur reijkia laijkyti per nakti visokios night spa , maciau is johh friedos yra , tos pamirsau firmos kur ta purskala grazinau is tos buvo, ziuriu tampa populiaru, reijks gal kadda isbandyti . drauge pasakojo kad buvo raus kazkoki geros firmos naktini krema kazka tokio, sake plaukai kaip silkas buvo nerealus. kai isplove , noreciau tokio.

matedt dbr lb adtsirado naktiniu kaukiu visokiu kur reijkia laijkyti per nakti visokios night spa , maciau is johh friedos yra , tos pamirsau firmos kur ta purskala grazinau is tos buvo, ziuriu tampa populiaru, reijks gal kadda isbandyti . drauge pasakojo kad buvo raus kazkoki geros firmos naktini krema kazka tokio, sake plaukai kaip silkas buvo nerealus. kai isplove , noreciau tokio.

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 16, 15:39)
instrukcijoj parasyta, kad itrinti i plaukus pries plaunant, palaikyti 20-30 min... isplauti su paprastu sampunu.. tos ampules tokios aliejines... riebalota galva lieka..

tokias pirkau.
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 17, 10:36)
instrukcijoj parasyta, kad itrinti i plaukus pries plaunant, palaikyti 20-30 min... isplauti su paprastu sampunu.. tos ampules tokios aliejines... riebalota galva lieka..

tokias pirkau.

tokias pirkau.
aaa,tada zinioma,as buvau neteisi,maniau kalba eina apie populiariasias SM ampules su palcenta is Eurokos,kur vnt apie 2lt kainuoja, ir reik itrint po galvos plovimo kas antra diena.
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 17, 10:01)
aaa,tada zinioma,as buvau neteisi,maniau kalba eina apie populiariasias SM ampules su palcenta is Eurokos,kur vnt apie 2lt kainuoja, ir reik itrint po galvos plovimo kas antra diena.
as tu ir norejau, bet kazkaip neradau as tu ampuliu. reikia i kita eurokos eiti, i didesne. tad, jau laiko nebeturejau, teko bent jau sitas pabandyti... bet irgi su placenta.