Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 09, 17:10)
Kas del garbanu formavimo - radau geriausia priemone  biggrin.gif  Alus  lotuliukas.gif
SM prisiskaiciau, kad gerai perskalauti plaukus alumi (kristut berods kazkada irgi skalavusi yra), tai siryt bandziau  smile.gif  plaukai tokiom garbanom susisuko, lyg butu putu ar dar ko nors deta. Man patiko  smile.gif 
kitakart reiks kita alu bandyt  ax.gif

Mano prisiminimai iš gilios vaikystės-mama plaukus bigudukais suka, bet prieš tai į alų mirko. Prieš trisdešimt metų priemonių jokių nebuvo, tai tik natūraliom tekdavo.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 19, 09:28)
aha maciau 12 svaru didziules bonkos buvo, mane tas didumas nevilioja visai .smile.gif jau geriau serumukai, ten blizgikliai visokie.  uz sita as mokejau 3 svarus tai galima bandyti visai

ar tik ne tkmaxxa siaubi? ax.gif as vakar ten kiek visko uzmaciau bigsmile.gif buvo ir ta afrodisiak linija juodaodziu plaukams, zeles po 1 svara, bet siaubas koks riebumas doh.gif (ikisau pirsta.. ax.gif ) musu garbaneles iskart priplotu unsure.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 19, 09:36)
Beje gavau nuotarukas is baliaus kuriame buvau tik su keune sculpting...man atrodo kad naturaliai buciau buvus lb garbanota,siaubas doh.gif
user posted image

Kaip tokia sukuosena vadinasi? Siausalas?Kutvela? Ka man daryt doh.gif

kazkaip virsugalvis negarbanotas g.gif galiukai tai graziai.. bet pritariu kad naturalias butu geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Chardonnay*: 19 liepos 2009 - 11:58
Na virsugalvis pas amne niekad negarbanotas,bet ir kokie neglotnus,kokia apimtis isivaziduokit butu buvusi jei nebutu juosteles an kaktos (laimei hipiu tema buvo)

Beje susitepiau paskutinius lasus to s factor serumo,tai ziuriu,kad plaukai zymei slidesni visgi,gaila kaip baiges verysad.gif Butu Lietuvoj po 3 svarus,tikrai pirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 19, 10:36)
is tigi afro plaukams? Ei prasau parodyk paveiksliuka,griebciau iskart
As uz sita s factor seruma,sumokejau kadaise 10 svaru, o tu tris? doh.gif  lotuliukas.gif
Is pradziu lb patiko papminstino plauka,toks blizgesnis buvo,bet dabar pastebiu tik tai kad neriebina ir galima su juo nusodinti antenas pakausi9 bet tik trumpam) viena forumiete gerai apibudino-kaip su vandeniu pasitepus.Na bet neriebina,nesausina,nekietina.

Beje gavau nuotarukas is baliaus kuriame buvau tik su keune sculpting...man atrodo kad naturaliai buciau buvus lb garbanota,siaubas doh.gif
user posted image

Kaip tokia sukuosena vadinasi? Siausalas?Kutvela? Ka man daryt doh.gif

jo, tik tris dar galvojau neimti .smile.gif
aij man tie serumai bilia tepti, nlb as ten izvelgiu ju nauda , svarbiau man yra formavimo priemone kad butu gera ax.gif kvapas lb jo patinka .
nea ne tigi buvo tas afrodisiak o, urbanthreading tokios lyg firmos. g.gif

charonnay , jo tk maxxe buvau, adujgiau niekuom neusisigundziau, nors ar ziurinejau kazkokios nematytos firmos , visokie irgi aliejukai ar kas ten buvo su aliejais ten olive ir t.t. ai stengiuosi neapsikrauti daujg visokiu buteliuku. butu buves paul mitchel buciau griebus.
Atsakyti
user posted image

va toki maciau .. texture control vadinosi , styling cream
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 19, 17:43)
user posted image

va toki maciau .. texture control vadinosi , styling cream

Taip taip, ta pati linija, bet cia per stiprios priemones musu plaukams, juodaodziu garbanos nepalygint tankesnes, priemones skirtos labiau tiesinimui unsure.gif

neskalavau siandien alum ax.gif vakar nakti po darbo gryzus issiploviau ir biski dregnais nuejau miegot nesusirisus tai siandien garbaneles pasakiskos wub.gif beto ir alaus neturejau...
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 19, 22:07)
Taip taip, ta pati linija, bet cia per stiprios priemones musu plaukams, juodaodziu garbanos nepalygint tankesnes, priemones skirtos labiau tiesinimui unsure.gif

neskalavau siandien alum ax.gif vakar nakti po darbo gryzus issiploviau ir biski dregnais nuejau miegot nesusirisus tai siandien garbaneles pasakiskos wub.gif beto ir alaus neturejau...

as tai suguliu viena sona , negrazei man gaunasi kai su dregnais nueinu gulti. bet tenka.

mmm, as tai nieko pries butu jei palygintu juos ax.gif nes atsibosta man buti vienoadi, noreciau vos vos pasibangavusiu..idomu ka tas texture control daro, atseit tiesina pavirsiu.? g.gif nes maciau tiesinanti yra serija , bet ce priskirtas sitas netiesinamai linijai. g.gif
Atsakyti
Labutis, garbanėlės biggrin.gif
Na matau per savaitę netingėjot ir kelis puslapiukus prirašėt, kol aš viską perskaičiau lotuliukas.gif Matau alus temoj "ant bangos" reiks pabandyti ir man. O man pajūry vėjelis ir sūrus vandenėlis taip sujaukė garbanas, kad dabar nebežinau nei kaip su jom elgtis g.gif Išplausiu paprastu vandenėliu ir žiūrėsiu kaip čia bus
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 19, 23:07)

Aš kai atsigulu drėgnais tai su "karūna" atsikeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 18, 17:22)
nusipirkau  sita serumuka , nors tigio nemegstu niu bet paziuresiu , jei sitas netiks daujgiau nieko nepirksiu is jo tikrai.  schmoll.gif d
kvapas tai nieko toks .idomu kaip poveikis tik.
Papildyta:
ojau fotke didumo . doh.gif

Matei, kad su saulegrazu aliejaus ekstraktu? ne lengviau aliejaus bonka uz 7 litus nusipirkti? Gryno aliejaus, o ne ekstrakto... Kurio ten vargu yra...
Papildyta:
Nu va. rytas labas. Sekmingai naudoju alu. Plaukai tokie pasidare.... na, toks jausmas, kad ju padaugejo.. Sunkus tokie. Geriau garbanos laikosi, nei su putom.

Pasidalinsiu kai kuom. Prisiminiau. Nelabai sveika plaukams, bet kokiam baliui tai visai nieko. Mes visos dziaugiames, kai isplaunam plaukus ir jie tokie slapi labai graziai atrodo, paguldai kaip nori, gali "susisukimo lygi" reguliuoti ir t.t. Kai "lygis" nureguliuotas, plaukai paguldyti ir norisi, kad taip ir isdziutu - paimi plauku laiko ir ant tu slapiu plauku be gailescio. Ir viskas. Kai isdziuna, pirstais susukuoti. Seksovos stambios bangos gaunasi. Jeigu isplauti vakare ir sulaukti kol isdzius, ryte isviso, labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 20, 07:31)
Pasidalinsiu kai kuom. Prisiminiau. Nelabai sveika plaukams, bet kokiam baliui tai visai nieko. Mes visos dziaugiames, kai isplaunam plaukus ir jie tokie slapi labai graziai atrodo, paguldai kaip nori, gali "susisukimo lygi" reguliuoti ir t.t. Kai "lygis" nureguliuotas, plaukai paguldyti ir norisi, kad taip ir isdziutu - paimi plauku laiko ir ant tu slapiu plauku be gailescio. Ir viskas. Kai isdziuna, pirstais susukuoti. Seksovos stambios bangos gaunasi. Jeigu isplauti vakare ir sulaukti kol isdzius, ryte isviso, labai grazu.

Neblogas receptas jei reik kur nors eit i zmones bigsmile.gif tik lako neturiu, reikes maza buteliuka nusipirkti, nes ir darbe kartais prireikia kai antenos islenda doh.gif sese labai giria Lo'Orealio Elneta (kur Penelopo Cruz reklamuoja), sake jai pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 20, 11:28)
Neblogas receptas jei reik kur nors eit i zmones bigsmile.gif tik lako neturiu, reikes maza buteliuka nusipirkti, nes ir darbe kartais prireikia kai antenos islenda doh.gif sese labai giria Lo'Orealio Elneta (kur Penelopo Cruz reklamuoja), sake jai pats geriausias thumbup.gif

Na, mums, garbanems, tie lakai tiek tesvarbus... na, bent jau man, "antenas" sutramdyti.. biggrin.gif rysys su kosmosu... biggrin.gif

Tai laiko ir nereikia. Slapius supurski - ir viskas, vaiksciuos sau rami. Sukuosena gatava.
Atsakyti
Labukas garbanes 4u.gif ar galima prie jusu prisijungti? perskaiciau jus temele,tikrai sauniu patarimu jus cia turite,o pirmas kuri isbandysiu tai alus thumbup.gif dar neteko bandyti. O as is patirties galiu pasakyti,kad mano garbanos graziausios buna kai lietucio gauna biggrin.gif
Atsakyti