Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(rusiuke @ 2009 07 16, 18:12)
labukas, aš išbandžiau į kaukę įsilašinti kelis lašus aliejaus (aš sėmenų paprastą lašinausi), viasai neblogai. pabandyk.
o šiaip, kad plaukai taip nešiugždėtų man padeda kerastase aliejukas. po plovimo išsitepu plaukus (keli lašai liko, tai taupau biggrin.gif ), o paskui įprastai formavimo priemonę dedu. tai irgi bent vizualiai plaukai sveikesni atrodo mirksiukas.gif
labukas iš šviesių nėmusi spalvą, jų tamsiais nepadarysi schmoll.gif  tik dar pašviesės. tuos šviesius turi dažyti kelis kartus artima spalva, tavo natūraliai spalvai.
Kelis katrus - kad pigmentas įsigertų į nušviesintus.

aisku,o astaip nenoriu dazyti nei tamsiai nei sviesiai,noriu naturaliu bet zinau kad po tonoresiu vel sviesiu, bet dabar tokie nutriuse
Atsakyti
laba šią gražią popietę,

maidenana, tai jau db visuomet tiesiais esi?

ObeluLaura, nu gražiai ištiesinti thumbup.gif

Visai_nauja, nu fainiai tiesūs

et, gal ir man kada pabandyti šitą reikalą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 17, 15:27)
laba šią gražią popietę,

ObeluLaura, nu gražiai ištiesinti thumbup.gif

Visai_nauja, nu fainiai tiesūs

et, gal ir man kada pabandyti šitą reikalą g.gif

Zunoma pabandyk,negi neidomu?
As tai sau nepalyginamai graznese tiesiais plaukais,bet man lb ju gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 17, 14:27)

blembachki, neisejo ikelti foto. ne, as tai garbanotais, tai tiesiais.. nuo nuotaikos ir laiko priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 liepos 2009 - 15:32
http://images51.fotk...DSC06412-vi.jpg
Papildyta:
Kitaip nemoku ikelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 17, 16:17)

Wow wub.gif
Atsakyti
O kaip paziureti kitu garbaniu plaukus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 07 17, 16:22)
O kaip paziureti kitu garbaniu plaukus? biggrin.gif

Gryzus is darbo imesiu tavo garbanas i musu albuma ir atsiusiu tau prisijungimo duomenis 4u.gif dabar jau turiu lekt. jei nori, atsiusk daugiau foto man i emeila: chardonnay.sm@googlemail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

nusipirkau sita serumuka , nors tigio nemegstu niu bet paziuresiu , jei sitas netiks daujgiau nieko nepirksiu is jo tikrai. schmoll.gif d
kvapas tai nieko toks .idomu kaip poveikis tik.
Papildyta:
ojau fotke didumo . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 18, 16:22)
nusipirkau  sita serumuka , nors tigio nemegstu niu bet paziuresiu , jei sitas netiks daujgiau nieko nepirksiu is jo tikrai.  schmoll.gif d
kvapas tai nieko toks .idomu kaip poveikis tik.

O as vis gundausi tigi isbandyt, dabar visur tik akcijos g.gif bet norisi pirkt sampuna ir kondicionieriu bet jei netiks, tai dvi litrines bonkutes stoves kaip gyvas priekaistas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 19, 01:06)
O as vis gundausi tigi isbandyt, dabar visur tik akcijos g.gif bet norisi pirkt sampuna ir kondicionieriu bet jei netiks, tai dvi litrines bonkutes stoves kaip gyvas priekaistas blink.gif

aha maciau 12 svaru didziules bonkos buvo, mane tas didumas nevilioja visai .smile.gif jau geriau serumukai, ten blizgikliai visokie. uz sita as mokejau 3 svarus tai galima bandyti visai, maciau dar visokiu buvo ten bet aij,
aij maciau kazkoki krema ar kas ten buvo plaukams afrodiziak kazkaip taip vadinosi, tai texturinis kazkoks afro ir garbanotiem plaukam skirtas , lb gundziausi pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 19, 11:28)
aha maciau 12 svaru didziules bonkos buvo, mane tas didumas nevilioja visai .smile.gif jau geriau serumukai, ten blizgikliai visokie.  uz sita as mokejau 3 svarus tai galima bandyti visai, maciau dar visokiu buvo ten bet aij,
aij maciau kazkoki krema ar kas ten buvo plaukams afrodiziak kazkaip taip vadinosi, tai texturinis kazkoks afro ir garbanotiem plaukam skirtas , lb gundziausi pabandyti ax.gif

is tigi afro plaukams? Ei prasau parodyk paveiksliuka,griebciau iskart
As uz sita s factor seruma,sumokejau kadaise 10 svaru, o tu tris? doh.gif lotuliukas.gif
Is pradziu lb patiko papminstino plauka,toks blizgesnis buvo,bet dabar pastebiu tik tai kad neriebina ir galima su juo nusodinti antenas pakausi9 bet tik trumpam) viena forumiete gerai apibudino-kaip su vandeniu pasitepus.Na bet neriebina,nesausina,nekietina.

Beje gavau nuotarukas is baliaus kuriame buvau tik su keune sculpting...man atrodo kad naturaliai buciau buvus lb garbanota,siaubas doh.gif
user posted image

Kaip tokia sukuosena vadinasi? Siausalas?Kutvela? Ka man daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 19 liepos 2009 - 10:53