Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

sveikutes,raset kad alaus nedaug reik o kita likusi alu veliau galima panaudoti?nes jis bus jau adaras ir turbut isbezdejes, ar tiks toks?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 07 24, 14:51)
sveikutes,raset kad alaus nedaug reik o kita likusi alu veliau galima panaudoti?nes jis bus jau adaras ir turbut isbezdejes, ar tiks toks?

Kad garbanos dar grazesnes butu, reikia ji isgert.. drinks_cheers.gif

Vakar pasiskolinau is mamos Aussies. Pirma diena graziai garbanelem sukrito, bet visumoj daug maziau apimties ir siandien jau styro doh.gif reiskias ne mano priemones schmoll.gif
Atsakyti
Užsukau pas jūs ir perksaičiau apie alų, ir labai susidomėjau. Nes priemonių visokių pribandžiau ir nieko gero, plaukai pasišiaušę, sausi-baisu. Jau du kartus alum skalavau. Tai patiko, plaukai laikosi kaip su kokiom priemonėm patepti, tik, kad nesulipę ir žvilga smile.gif, na labai nesugarbanavo plaukų, nes maniškiai labiau banguotis linkę, o dabar dar laikas apsikirti tai išvis, bet tikrai patiko su alum, ir pigiau, ir naturaliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif visoms po baliona sestadienio proga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 07 23, 14:50)
sveikutes,as vel klaipedoj skaitau vis api alu.o koki alu reik pirkti?noriu pabandyt

as pirkau svyturio draught ar kazkoki ten, nes jis yra kazkaip maziau "apdirbtas", negu kitu rusiu alus
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 17:37)
O nepastebėjau kad ilgiau džiūsta? Aš šiandien irgi "alavau" tai dar dabar drėgnais sėdžiu. Galvoju gal kad oras šiandien toks drėgnas, tik dabar saulutė išlindo  g.gif
Man garbanos standesnės atrodo, bet susigarbanavo tai tik apačia, visas ilgis kaip būdavo pasišiaušęs taip ir dabar  lotuliukas.gif

dziusta siek tiek ilgiau, bent man blush2.gif beje, isplovus kitakart ir neskalauju alum, tai visvien jie susisuka.
Broliui patariau pabandyt su alum plaukus formuoti - jam irgi tiko ir patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alls @ 2009 07 24, 08:18)
Labas, visoms! 4u.gif As taip pat turiu garbaneliu. smile.gif

Suintrigavo jusu eksperimentai su alumi.  bigsmile.gif Bet ar alaus kvapo paskui nesijaucia  ax.gif  Ar rytais plaunant plaukus geriau nesialuot? smile.gif

as ir rytais aluojuosi - kvapas jauciasi kol plaukai dregni, kai isdziusta, nebelieka. Bent kolegos darbe dar neuzdavinejo klausimu, ar ryte alaus negeriau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 15:34)
Ne tas zodis "ki-ki"... Cia visas "ku-ku"... Ziureti i veidrodi negaliu... negroido...

tai kol plaukai kaip negroido ir netiesink, buk negroidas.
Atsakyti
nu gutte,nei gėdos nei sarmatos lotuliukas.gif tokį skanų alų ji mat ant galvos pila doh.gif lotuliukas.gif

gal kas žino,kuo reikia skalaut gerklę,kai balsas užkimsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 14:30)
nu gutte,nei gėdos nei sarmatos  lotuliukas.gif tokį skanų alų ji mat ant galvos pila  doh.gif  lotuliukas.gif

gal kas žino,kuo reikia skalaut gerklę,kai balsas užkimsta?  g.gif

man alus neskanus, tai jokios sarmatos nejauciu pildama ji ant galvos tongue.gif biggrin.gif

siaip, sako, druska reikia skalauti, bet man nuo to tik dar daugiau uzkimsta... doh.gif

vis dar neprisiruosiu nueiti pas kirpeja, o jau laikas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 25, 13:43)
man alus neskanus, tai jokios sarmatos nejauciu pildama ji ant galvos  tongue.gif  biggrin.gif

vis dar neprisiruosiu nueiti pas kirpeja, o jau laikas...  unsure.gif

mano viena draugė grįžta iš LT kitą savaitę,tai parveš alaus wub.gif o labiausiai tai cepelinų norėčiau drinks_cheers.gif

tai ko tu taip bijai? juk sakau,pašnekėsi su ja ir viskas bus ok.juk nebus taip,kad atsisėsi į kėdę ir nukirps belenkaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 15:18)

tai ko tu taip bijai? juk sakau,pašnekėsi su ja ir viskas bus ok.juk nebus taip,kad atsisėsi į kėdę ir nukirps belenkaip  4u.gif

as nebijau, as laiko neturiuuuu cry.gif
Atsakyti
sveikos,

kokios nuotaikos?

renkuosi papuošalus plaukams iš www.cubitas.com
et, ir tas gražu, ir tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 24, 17:50)
Kad garbanos dar grazesnes butu, reikia ji isgert.. drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kad užkėlei nuotaiką thumbup.gif

QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 14:30)
gal kas žino,kuo reikia skalaut gerklę,kai balsas užkimsta?  g.gif

tikrai sako su druska geriausia ištirpinta šiltame vandelyje ax.gif
Atsakyti
nusipirkau ta afrodisiak , naudojau bet poveikio negaliu pasakyti, nes dariausi pony taila ,o nepaladais ax.gif
Atsakyti
nusipirkau vkr prisegamus plaukus, tai susipynus virve sedziu ech, kaip gera, plauku galai tiesut tiesuteliai, biggrin.gif
Atsakyti