QUOTE(pandutė @ 2009 07 24, 14:51)
sveikutes,raset kad alaus nedaug reik o kita likusi alu veliau galima panaudoti?nes jis bus jau adaras ir turbut isbezdejes, ar tiks toks?
Kad garbanos dar grazesnes butu, reikia ji isgert..

Vakar pasiskolinau is mamos Aussies. Pirma diena graziai garbanelem sukrito, bet visumoj daug maziau apimties ir siandien jau styro

Užsukau pas jūs ir perksaičiau apie alų, ir labai susidomėjau. Nes priemonių visokių pribandžiau ir nieko gero, plaukai pasišiaušę, sausi-baisu. Jau du kartus alum skalavau. Tai patiko, plaukai laikosi kaip su kokiom priemonėm patepti, tik, kad nesulipę ir žvilga
, na labai nesugarbanavo plaukų, nes maniškiai labiau banguotis linkę, o dabar dar laikas apsikirti tai išvis, bet tikrai patiko su alum, ir pigiau, ir naturaliau

Sveikos merginos
visoms po baliona sestadienio proga 
Papildyta:
as pirkau svyturio draught ar kazkoki ten, nes jis yra kazkaip maziau "apdirbtas", negu kitu rusiu alus
Papildyta:
dziusta siek tiek ilgiau, bent man
beje, isplovus kitakart ir neskalauju alum, tai visvien jie susisuka.
Broliui patariau pabandyt su alum plaukus formuoti - jam irgi tiko ir patiko
Papildyta:
as ir rytais aluojuosi - kvapas jauciasi kol plaukai dregni, kai isdziusta, nebelieka. Bent kolegos darbe dar neuzdavinejo klausimu, ar ryte alaus negeriau
Papildyta:
tai kol plaukai kaip negroido ir netiesink, buk negroidas.

Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 07 23, 14:50)
sveikutes,as vel klaipedoj skaitau vis api alu.o koki alu reik pirkti?noriu pabandyt
as pirkau svyturio draught ar kazkoki ten, nes jis yra kazkaip maziau "apdirbtas", negu kitu rusiu alus
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 23, 17:37)
O nepastebėjau kad ilgiau džiūsta? Aš šiandien irgi "alavau" tai dar dabar drėgnais sėdžiu. Galvoju gal kad oras šiandien toks drėgnas, tik dabar saulutė išlindo
Man garbanos standesnės atrodo, bet susigarbanavo tai tik apačia, visas ilgis kaip būdavo pasišiaušęs taip ir dabar

Man garbanos standesnės atrodo, bet susigarbanavo tai tik apačia, visas ilgis kaip būdavo pasišiaušęs taip ir dabar

dziusta siek tiek ilgiau, bent man

Broliui patariau pabandyt su alum plaukus formuoti - jam irgi tiko ir patiko

Papildyta:
QUOTE(Alls @ 2009 07 24, 08:18)
Labas, visoms!
As taip pat turiu garbaneliu.
Suintrigavo jusu eksperimentai su alumi.
Bet ar alaus kvapo paskui nesijaucia
Ar rytais plaunant plaukus geriau nesialuot? 

Suintrigavo jusu eksperimentai su alumi.

as ir rytais aluojuosi - kvapas jauciasi kol plaukai dregni, kai isdziusta, nebelieka. Bent kolegos darbe dar neuzdavinejo klausimu, ar ryte alaus negeriau

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 15:34)
Ne tas zodis "ki-ki"... Cia visas "ku-ku"... Ziureti i veidrodi negaliu... negroido...
tai kol plaukai kaip negroido ir netiesink, buk negroidas.
QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 14:30)
nu gutte,nei gėdos nei sarmatos
tokį skanų alų ji mat ant galvos pila
gal kas žino,kuo reikia skalaut gerklę,kai balsas užkimsta?

gal kas žino,kuo reikia skalaut gerklę,kai balsas užkimsta?

man alus neskanus, tai jokios sarmatos nejauciu pildama ji ant galvos

siaip, sako, druska reikia skalauti, bet man nuo to tik dar daugiau uzkimsta...

vis dar neprisiruosiu nueiti pas kirpeja, o jau laikas...

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 25, 13:43)
man alus neskanus, tai jokios sarmatos nejauciu pildama ji ant galvos

mano viena draugė grįžta iš LT kitą savaitę,tai parveš alaus

tai ko tu taip bijai? juk sakau,pašnekėsi su ja ir viskas bus ok.juk nebus taip,kad atsisėsi į kėdę ir nukirps belenkaip

QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 15:18)
tai ko tu taip bijai? juk sakau,pašnekėsi su ja ir viskas bus ok.juk nebus taip,kad atsisėsi į kėdę ir nukirps belenkaip

as nebijau, as laiko neturiuuuu

sveikos,
kokios nuotaikos?
renkuosi papuošalus plaukams iš www.cubitas.com
et, ir tas gražu, ir tas
kokios nuotaikos?
renkuosi papuošalus plaukams iš www.cubitas.com
et, ir tas gražu, ir tas

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 24, 17:50)

QUOTE(magistrante @ 2009 07 25, 14:30)
tikrai sako su druska geriausia ištirpinta šiltame vandelyje

nusipirkau ta afrodisiak , naudojau bet poveikio negaliu pasakyti, nes dariausi pony taila ,o nepaladais

nusipirkau vkr prisegamus plaukus, tai susipynus virve sedziu ech, kaip gera, plauku galai tiesut tiesuteliai,