Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 26, 12:53)
nusipirkau vkr prisegamus plaukus, tai susipynus virve sedziu ech, kaip gera, plauku galai tiesut tiesuteliai,  biggrin.gif

imesk i albuma foto, kaip atrodai su prisegamais ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kaip gyvuojat? aprimus tema musu..
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 26, 10:53)
nusipirkau vkr prisegamus plaukus, tai susipynus virve sedziu ech, kaip gera, plauku galai tiesut tiesuteliai,  biggrin.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 07 26, 11:39)
imesk i albuma foto, kaip atrodai su prisegamais  ax.gif

Ta pati norejau rasyt lotuliukas.gif drinks_cheers.gif vakar uztaikiau ant akcijos ir beveik per puse pigiau nusipirkau Tigi Curls Rock ta leave-in kondicionieriu (apvalus buteliukas). Kvapas mmm... wub.gif wub.gif wub.gif man atrodo dar ir kazkiek formuoja g.gif dar neisbandziau, palikau darbe nusipirkus, tik surista uodegyte pertepiau ax.gif bet manau tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 26, 12:39)
imesk i albuma foto, kaip atrodai su prisegamais  ax.gif

niu jei netingesiu nufotkinsiu. . tik uzknisa ka iskarpyti mano plaukai, ir islena tie iskarpymai. doh.gif po kazkiek laiko.
seip norejau tikrus imti, tai garbanoti nuo mano ilgio skiriasi tik 5 cm kazkur, tai nera tikslo segtis. tiesiu neradau savo spalvos, tai pasiemiau sintetinius 7 svarus , ir dziaugiuosi, nes jauciu man ju reikejo kaip katinui sik..i. lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 26, 13:09)
Sveikos 4u.gif kaip gyvuojat? aprimus tema musu..
Ta pati norejau rasyt lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif vakar uztaikiau ant akcijos ir beveik per puse pigiau nusipirkau Tigi Curls Rock ta leave-in kondicionieriu (apvalus buteliukas). Kvapas mmm... wub.gif  wub.gif  wub.gif  man atrodo dar ir kazkiek formuoja g.gif dar neisbandziau, palikau darbe nusipirkus, tik surista uodegyte pertepiau ax.gif bet manau tiks thumbup.gif

as ir ziurejau vkr ji, bet nebuvo akcijos , tai tik paziurejau . ir nepirkau . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 26, 12:25)
as ir ziurejau vkr ji, bet nebuvo akcijos , tai tik paziurejau . ir nepirkau .  ax.gif

Pirkau TJ Hughes (paziurek nete kur artimiausia, ten daug visokio gerio daaaug pigiau) mirksiukas.gif 6 savus mokejau, kai salonuose apie 11 kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 26, 13:49)
Pirkau TJ Hughes (paziurek nete kur artimiausia, ten daug visokio gerio  daaaug pigiau) mirksiukas.gif 6 savus mokejau, kai salonuose apie 11 kainuoja blink.gif

m m . tai tkmaxe irgi man roos tiek kainuoja , jo kazkur 6-7 neatsimenu tiksliai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 07 26, 13:00)
m m . tai tkmaxe irgi man roos tiek kainuoja , jo kazkur 6-7 neatsimenu tiksliai.  ax.gif

Pas mus tkmaxxe tik vienas sampunas is tigi stovi, atrodo blondinems.. g.gif kondicionieriu nebuna schmoll.gif isbandysiu, parasysiu koks poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,vakar is uosvio isipyliau biski alaus plaukam tai stovi saldytuve nepanaudotas,siandien issiplausiu galva,bandysiu apsipurksti kas gausis
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 07 26, 13:56)
sveikutes,vakar is uosvio isipyliau biski alaus plaukam tai stovi saldytuve nepanaudotas,siandien issiplausiu galva,bandysiu apsipurksti kas gausis

As siandien is B nupilsiu biski kai nematys hihihi.gif o butinai turi but su gazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 26, 16:10)
As siandien is B nupilsiu biski kai nematys hihihi.gif o butinai turi but su gazu? g.gif

o buna alaus be gazo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 26, 14:30)
o buna alaus be gazo?  unsure.gif

Nu kai ilgiau pastovi, issigazuoja
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 07 26, 17:04)
Nu kai ilgiau pastovi, issigazuoja

tai nusipili kiek reikia ir uzdedi kamstuka, kad nenusigazuotu. As taip keturias dienas saldytuve alu pralaikiau, kol penktaja diena jis paslaptingai dingo unsure.gif Drauga pririsau prie radiatoriaus ir tardziau ar jis isgere, bet neprisipazino unsure.gif
Atsakyti
***** o as puoduke laikau
Atsakyti