Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 16:41)
Man po dušo labai greitai oda išdžiūsta ir trūksta tos drėgmės, todėl ir purškiuosi

aiskuma.

QUOTE(katutis @ 2009 07 15, 17:00)

reiks ir jai surasti indelį, nes pakelyje tai uždžius smile.gif

rožių kaukę jau turiu iš seniau - vakar dėjausi kaip tik. Labai ji man patinka - drėkina, kvepia, suminkština odą ir ją atgaivina biggrin.gif Apie granatus parašysiu, kai siuntinukas ateis smile.gif

kokiam laikui tau Wellments užtenka ir ką konkrečiai padaro plaukams?  4u.gif

nu va,jau prisireike roziu kaukes doh.gif
zinok,neuzdziusta. as uzlenkiu prakirpta kampuka ir su savarzele suspaudziu ir ok thumbup.gif
o bandziau tik viena syki plauku kauke,bet manau,kad pakiuko kokiem 4 -5 kartams man turetu uztekt, dar patikslinsiu laikui begant.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 07 15, 17:09)
Na, čia tikrai ne vienam kartui lotuliukas.gif Tiesiog tokį induką susimakalavau, kad turėčiau iškart paruoštos ax.gif

ok.gif o tai jau buvau issigandus del kokosu scare.gif lotuliukas.gif
p.s. malonu cia vel tave matyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 07 15, 15:09)
Man tiesiog natūraliai kyla mintis, kad EA koncentracija nepaprastai didelė kaip jaunai odai g.gif

Aš irgi tavęs pasiilgau  friends.gif  oro_buckis.gif  lotuliukas.gif

manyčiau, kad su tokiomis koncentracijos dar palauk - visai jauna esi 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o ką iš tų alijošinių Santaverde produktų nusižiūrėjai? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 15, 15:21)
zinok,neuzdziusta. as uzlenkiu prakirpta kampuka ir su savarzele suspaudziu ir ok  thumbup.gif

o bandziau tik viena syki plauku kauke,bet manau,kad pakiuko kokiem 4 -5 kartams man turetu uztekt, dar patikslinsiu laikui begant.

turėsiu omenyje drinks_cheers.gif

mano plaukai nepalyginamai trumpesni, man greičiausiai dar ilgiau jos užtektų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 07 15, 16:09)
Aš irgi apie tą rezervą esu giliai susimąsčius g.gif Pakopijuoju sudėtis, gal kas pakomentuos, kas blogo galėtų nutikti 4u.gif Man tiesiog natūraliai kyla mintis, kad EA koncentracija nepaprastai didelė kaip jaunai odai g.gif

nieko tokio prieš senėjimą čia nėra..Kofeinas, dumbliai, įv. aliejai, žolės, o šiaip ea tik pačiam gale, kur 2*, tai visai ten jų nedaug, šiaip visokių augalų ištraukų daug. Turtingas sudėties produktas, bet kad prieš senėjimą kažkas spec. būtų, tai ne. Mnao galva gali drąsiai naudoti, tuo labiau, kad čia bus daugiau smūginė priemonė, kaip aš suprantu, ne nuolat naudosi.
Dušo gelį, tai be abejo gali naudoti, nieko ten tokio nėra, tuo labiau gi nusiplauni.
Bet apskritai man keista, ko tu kažkokias liekninačias priemones (arbatą) naudoji, juk ir taip liekna esi, na žinau, akd cel. būna ir plonoms, tai šiaip bet koks masažas duotų gerą rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 07 15, 15:09)
Aloeslim arbatėlė yra palaida, aš ja susipyliau į arbatos metalinę dėžutę ir pasemiu kas kartą po arbatinį šaukštelį stiklinei vandens.

Gerai, jeigu palaida. Dabar paskaičius Monikos komentarą pagalvojau, o tai ta arbata skirta gerti lieknėjant ar apskritai ji tokia valanti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 15, 17:57)
Gerai, jeigu palaida. Dabar paskaičius Monikos komentarą pagalvojau, o tai ta arbata skirta gerti lieknėjant ar apskritai ji tokia valanti? ax.gif

pagal aprašymą, tai ji papildo anticel. priemones.Kiek aš suprantu, tai varo skysčius, gal kažkiek liuosuoja, bet kartu turi ir vitamininių, tonizuojančių medž. Šiaip dėl organzimo valymo aš jos nesirinkčiau matyt, arba ilgai nevartočiau.Visos tos ale liekninančios arbatos šalina skysčisu, kas vasarą ypač negerai. Pigi žarnyno šluota yra sėlenos. Aš dar nusiperku kartais Sali mišinį, ten įeina sėlenos, riešutų visokių, dar kažko.Ir visai skanu ir žarnynui gerai, ir naudingų medž. gaunu.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 15, 15:31)
o kokia priemone konkreciau?  blush2.gif

Bandysiu šitą http://www.biologisc...tment-30ml.html

ir dėl šito kūnui labai galvoju. Labai noriu, bet nežinau ar man tikrai reikia smile.gif Tai dar neapsisprendime
http://www.biologisc...tter-200ml.html

man iš vis pradėjo sandalmedis labai patikti. Turiu EA tai kaukę plaukams su MONOI ir jazminais darau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 15, 18:37)
Aš dar nusiperku kartais Sali mišinį, ten įeina sėlenos, riešutų visokių, dar kažko.Ir visai skanu ir žarnynui gerai, ir naudingų medž. gaunu.

o kur perki ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 15, 18:29)
ir dėl šito kūnui labai galvoju. Labai noriu, bet nežinau ar man tikrai reikia smile.gif Tai dar neapsisprendime
http://www.biologisc...tter-200ml.html

Summer-In-Paris pirko šį kremą, sakė Logonos vis tiek geresni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 15, 08:57)
Ašsiprašau - Ibero biggrin.gif  Vilniuje

supratau, aciu biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 15, 12:48)
na, as turiu migineli 10 ml, tai jo man gan ilgai uztenka, nes pilu gal koki 1.5 - 2ml g.gif ir kvapo uztenka, citrusini turiu wub.gif  bet is tikruju galima ir daugiau, niekad labai tiksliai nepilu, galima pagal save reguliuotis.  dabar mastau, kad reiks pabandyt su negazuotu mineraliniu, va, kazkuri mergaite minejo, kad rasos negazuotas neblogas. Tinka visi sie 4u.gif  net yra parasyta, kad tinka su jais veida praust, kompresus det, todel ir sumasciau, kad gali tikt ir apsipurskimui smile.gif  4u.gif
o del hidrolatu, tai nel zinau g.gif va, nebent alternatyva butu florame hidrolatai, nes didesnis kiekis, kiek pamenu ju.

aciu, gal reiks isbandyti 4u.gif
--------------------------------

Klausykit, gal galesit man padeti plauku klausimu biggrin.gif Kai naudojau ne naturalius sampunus lyg ir buvau patenkinta plauku bukle ir plauti reikedavo kas 3 diena, o dabar jau 3 naturalius esu sunaudojusi ir negaliu surast toki, kad tie plaukai bent 2 dienas gerai atrodytu verysad.gif Tokie sukrenta, sulimpa ir labai mazia ju atrodo. Naudojau ir Eco volume, Logonos bamboo ir weledos kastonu dabar, bet nei vienu nesu pilnai patenkinta doh.gif gal patarsit ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 22:07)
supratau, aciu  biggrin.gif
aciu, gal reiks isbandyti  4u.gif

Klausykit, gal galesit man padeti plauku klausimu  biggrin.gif  Kai naudojau ne naturalius sampunus lyg ir buvau patenkinta plauku bukle ir plauti reikedavo kas 3 diena, o dabar jau 3 naturalius esu sunaudojusi ir negaliu surast toki, kad tie plaukai bent 2 dienas gerai atrodytu  verysad.gif  Tokie sukrenta, sulimpa ir labai mazia ju atrodo. Naudojau ir Eco volume, Logonos bamboo ir weledos kastonu dabar, bet nei vienu nesu pilnai patenkinta  doh.gif  gal patarsit ka?  biggrin.gif

aš dar tik 2 natūralius šampūnus teišbandžiau, bet dabartinis man patinka ir neriebina- faith in nature su jūros dumbliais wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 21:07)

Klausykit, gal galesit man padeti plauku klausimu  biggrin.gif  Kai naudojau ne naturalius sampunus lyg ir buvau patenkinta plauku bukle ir plauti reikedavo kas 3 diena, o dabar jau 3 naturalius esu sunaudojusi ir negaliu surast toki, kad tie plaukai bent 2 dienas gerai atrodytu  verysad.gif  Tokie sukrenta, sulimpa ir labai mazia ju atrodo. Naudojau ir Eco volume, Logonos bamboo ir weledos kastonu dabar, bet nei vienu nesu pilnai patenkinta  doh.gif  gal patarsit ka?  biggrin.gif

Ką galiu patarti- bandyk ir toliau kol atrasi tau tinkantį. Yra dar Bema, Sante.

Beje jau iš Biologish 160 turim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 15 liepos 2009 - 20:55
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 20:07)
Kai naudojau ne naturalius sampunus lyg ir buvau patenkinta plauku bukle ir plauti reikedavo kas 3 diena, o dabar jau 3 naturalius esu sunaudojusi ir negaliu surast toki, kad tie plaukai bent 2 dienas gerai atrodytu  verysad.gif  Tokie sukrenta, sulimpa ir labai mazia ju atrodo.

Gal dažnai lieti plaukus, ištisai palaidus nešioji? Tai irgi lemia ax.gif Dar galima būtų bandyti daryti aliejines kaukes su atitinkamais ea, kurie mažina riebalavimąsi, pvz: pettitgrain, arbatmedžio. Tokį mišinuką gerai įmasažuoti į galvos odą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 15 liepos 2009 - 20:57