Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 07 15, 16:55)
nieko tokio prieš senėjimą čia nėra..

Kai pirkau ECO drėkinamąjį losijoną pardavėja sakė kad ir stangrinantis jis, Monika, kai galėsi užmesk akį ar tikrai mirksiukas.gif 4u.gif
Inhaltsstoffe: Wässrig-alkoholischer Weinblattauszug (kbA), Sojaöl (kbA), Glycerin-Stearin-Zitronensäureester, pflanzliches Glycerin, Weingeist, Sheabutter, Weinblatt-Extrakt (kbA), Granatapfel-Extrakt (kbA), Jojobaöl (kbA), Olivenöl (kbA), Sorbitan Stearat, Kakaobutter, Zuckerester, Olivenblatt-Extrakt (kbA), Xanthan, natürlicher Feuchtigkeitsfaktor, Milchsäure, Pflanzliches Vitamin E, Granatapfelkernöl, Mischung ätherischer Öle, d-Limonen, Linalool, Citronellol.
15,5% kbA, 100% natürlicher Ursprung

QUOTE(Monica @ 2009 07 16, 09:59)
Yra pirkti Operos vaistinėj, pask. kartą pirkau Halės Aliejaus pard., kainavo 22 Lt 250 g. Manau gali būti, ten, kur nat. spultis spaudzia prekybos centruose

Dar skaičiau kažkuriame forume, kad Iki parduotuvėje merginos perka tą Sali mišinį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 10:21)
as imsiu weledos prausikliu su migdolais, berods nusiunciau Krystei, tik prasau merginos kai jau uzsakinesit i az nusiuskit man, nes nevisada seku tema, bet tikrai prisidesiu prie jusu ( aisku mano 8 eur nepagelbes, bet vis sis tas )  4u.gif

turiu as ta pieneli, patinka jis mano jautriai odytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 16, 09:59)
Yra pirkti Operos vaistinėj, pask. kartą pirkau Halės Aliejaus pard., kainavo 22 Lt 250 g. Manau gali būti, ten, kur nat. spultis spaudzia prekybos centruose
Turi kokį nors ea?Siūlau tieisog įlašint į šampūną kokius 3-4 l, kai plauni. Aš į 2 muilavimą lašinu.Man super rezultatas: su visais šamp. plaukai ilgiau geriau atrodo, tinka bet koks ea smile.gif

vatsituo patarimu butinai pasinaudosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
na tvarkoj bandysiu ta pieneli, ir paskui muila dar nusipirksiu )) naudosiu ji kaip prausikli, su vandeniu )
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 20:07)
Klausykit, gal galesit man padeti plauku klausimu  biggrin.gif 

labai gerai Monica tau patarė 4u.gif Pats paprasčiausias variantas - lašinti EA į patį šampūną smile.gif Kaip ir ji, įlašinu į antrą išmuilavimą, taip pat lašinu į kaukes, kurios kiek ilgiau ant plaukų pabūna drinks_cheers.gif Mano mėgiamiausi šiam reikalui EA - apelsinų (ar kitų citrusinių), levandų, rozmarinų.

man riebalavimąsi smarkiai apmažino tas Mėtos ekstraktas - dabar bent jau nekasdien reikia galvą plauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 16, 08:29)
Gali būti, kad sujautrinai galvos odą, o dabar purinantį šampūną naudoji? g.gif

dabar nusipirkau vaikiska babydream (baisu jau daug moket), galvojau ilasinsiu dar koki EA, galvojau vaikiskas, svelnus turi buti, tai viena diena lyg nieko, kita jau turiu plaut, niezti, pleiskanos ir plaukai slinkt pradejo nuo tos issausejusios odos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 10:30)
man riebalavimąsi smarkiai apmažino tas Mėtos ekstraktas - dabar bent jau nekasdien reikia galvą plauti  thumbup.gif

Matai kaip jis tau tinka thumbup.gif Pamenu minėjai kažkokį vaikišką, ar čia ne Mėtos? Jų puslapį tokio nematau...gal gali nuorodą ar foto įkelti? 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu patarti, koki gera maskuokli? reikia spuogus ir paakius pamaskuot, ir pudra kokia gerai pasidengiancia gal parekomenduosit, kuri irgi maskuotu ???
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 16, 10:31)
dabar nusipirkau vaikiska babydream (baisu jau daug moket), galvojau ilasinsiu dar koki EA, galvojau vaikiskas, svelnus turi buti, tai viena diena lyg nieko, kita jau turiu plaut, niezti, pleiskanos ir plaukai slinkt pradejo nuo tos issausejusios odos verysad.gif

Man irgi sausėdavo oda, niežėdavo ištisai, bet aš intensyviai aliejines kaukes su ea dariau, juos vis pakeisdavau ir man susitvarkė. Gal pabandyk prieš kiekvieną plovimą bent pačią galvos odą aliejine kauke įtrinti g.gif Žinau, kad daug terlionės, bet gal padės kažkiek 4u.gif
Dar pasižiūrėk koks putoklis šampūne, gal tau netinka kur iš kokosų padarytas būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 11:30)
man riebalavimąsi smarkiai apmažino tas Mėtos ekstraktas - dabar bent jau nekasdien reikia galvą plauti  thumbup.gif

as ta ekstrakta turiu gal jau kokius puse metu, bet vis kaupiuosiu jo naudojimui, vis nepradarau, bet po tavo komentaru ismegint noras vis stipreja ax.gif o tu ji daug pili? ir greit nuskalauji? i ji lasini kokiu EA?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 16, 10:36)
gal kas galetu patarti, koki gera maskuokli? reikia spuogus ir paakius pamaskuot, ir pudra kokia gerai pasidengiancia gal parekomenduosit, kuri irgi maskuotu ???

Atsimenu Dorela minėjo, kad kažkuri Envey pudra neblogai maskavo, tik nepamenu kuri tiksliai. Apskritai natūralios pudros ar maskuokliai nėra geri slapukai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ernesin, sudėtis gan paprasta. Na, turi kakavos sveistas, vynuogių ektraktas stangrinamų savybių, bet aš vertinčiau daugiau kaip eilinį produktą, ne stangrinantį ax.gif

Džemute, spuogams aš naudojau DRH maskuoklį, jis antibakterinis, tai spuogus ir pasausindavo, greičiau sudžiūdavo, man patiko.Paakiams yra atskiri pvz. logonos maskuokliai, aš pirkau Logonos antibakterinį vėlgi, bet dar nebandžiau smile.gif

Linutiaa, o tau aliejinės kaukės nepadeda? kažkokia išerzinta oda labai..Tas babydream tai iš tikro švelnus, kiek daugiau riebaluojasi plaukai nei nuo įprastų.Tu gal iš ea nebent kokį levandų naudok, kiti gali dar labaiu pasausint ir pajautrint odą. Gal iš vis naminėm priemonėm pabandyk plauti g.gif (aš nepamenu tiksliai, bet berods su kiaušinio tryniu, duona galima išplauti galvą)
Atsakyti