Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Peach17 @ 2009 07 15, 21:26)
aš dar tik 2 natūralius šampūnus teišbandžiau, bet dabartinis man patinka ir neriebina- faith in nature su jūros dumbliais wub.gif .

reiks pasiziuret biggrin.gif

QUOTE(kryyste @ 2009 07 15, 21:51)
Ką galiu patarti- bandyk ir toliau kol atrasi tau tinkantį. Yra dar Bema, Sante.

Beje jau iš Biologish 160 turim  thumbup.gif

tai reiks taip ir daryt ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 07 15, 21:56)
Gal dažnai lieti plaukus, ištisai palaidus nešioji? Tai irgi lemia ax.gif Dar galima būtų bandyti daryti aliejines kaukes su atitinkamais ea, kurie mažina riebalavimąsi, pvz: pettitgrain, arbatmedžio. Tokį mišinuką gerai įmasažuoti į galvos odą 4u.gif

lieciu daznai ir visad tik palaidus nesioju, bet taip yra ir buvo visada smile.gif Bet jie tokie ne tai, kad riebaluoti, bet sulipe tokie, sukrite, nors sampunus butent ir perku purinancius, del to man ir keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 21:41)
lieciu daznai ir visad tik palaidus nesioju, bet taip yra ir buvo visada smile.gif Bet jie tokie ne tai, kad riebaluoti, bet sulipe tokie, sukrite, nors sampunus butent ir perku purinancius, del to man ir keista  g.gif

Gal tada būtent purinantys natūralūs netinka...gal koks ingridientas pačiam plaukui netinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 15, 22:48)
Gal tada būtent purinantys natūralūs netinka...gal koks ingridientas pačiam plaukui netinkamas g.gif

as, va, kai suerzinau galvos oda (gal irgi kazkoks komponentas netiko), tai vis kovoju dar su pleiskanom, niezejimu doh.gif atrodo dabar bet koks sampunas man netinka. ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 15, 22:07)
as, va, kai suerzinau galvos oda (gal irgi kazkoks komponentas netiko), tai vis kovoju dar su pleiskanom, niezejimu doh.gif  atrodo dabar bet koks sampunas man netinka. ech verysad.gif

Gali būti, kad sujautrinai galvos odą, o dabar purinantį šampūną naudoji? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 16 liepos 2009 - 07:29
QUOTE(Palomina @ 2009 07 15, 19:31)
o kur perki ir kiek kainuoja?  ax.gif

Yra pirkti Operos vaistinėj, pask. kartą pirkau Halės Aliejaus pard., kainavo 22 Lt 250 g. Manau gali būti, ten, kur nat. spultis spaudzia prekybos centruose

QUOTE(Wiwa @ 2009 07 15, 21:07)
Klausykit, gal galesit man padeti plauku klausimu 

Turi kokį nors ea?Siūlau tieisog įlašint į šampūną kokius 3-4 l, kai plauni. Aš į 2 muilavimą lašinu.Man super rezultatas: su visais šamp. plaukai ilgiau geriau atrodo, tinka bet koks ea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 15, 11:43)
gal galit pasidalinti, kas ka pirksit is www.biologisch24.com

as imsiu weledos prausikliu su migdolais, berods nusiunciau Krystei, tik prasau merginos kai jau uzsakinesit i az nusiuskit man, nes nevisada seku tema, bet tikrai prisidesiu prie jusu ( aisku mano 8 eur nepagelbes, bet vis sis tas ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 10:21)
as imsiu weledos prausikliu su migdolais, berods nusiunciau Krystei, tik prasau merginos kai jau uzsakinesit i az nusiuskit man, nes nevisada seku tema, bet tikrai prisidesiu prie jusu ( aisku mano 8 eur nepagelbes, bet vis sis tas )  4u.gif

o cia ne prausiklis.. cia pienelis mirksiukas.gif bet as kai turejau, tai ir kaip prausikli panaudodavau.. tiko
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 07 16, 09:59)
Yra pirkti Operos vaistinėj, pask. kartą pirkau Halės Aliejaus pard., kainavo 22 Lt 250 g. Manau gali būti, ten, kur nat. spultis spaudzia prekybos centruose

aciu 4u.gif reiks pasizvalgyt prie progos
Atsakyti
[quote=Palomina,2009 07 16, 10:28]
o cia ne prausiklis.. cia pienelis mirksiukas.gif bet as kai turejau, tai ir kaip prausikli panaudodavau.. tiko
Papildyta:

hm, o man prausiklio reik ... gal tada koki labai svelnu nesausanti odos prausikli gali rekomenduoti> skirta alergiskai linkusiai sausiet oddai?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 10:39)
hm, o man prausiklio reik ... gal tada koki labai svelnu nesausanti odos prausikli gali rekomenduoti> skirta alergiskai linkusiai sausiet oddai?

na ne prausikli galiu rekomenduot, o muila.. Druide su ozkos pienu ir migdolais.. labai geras muilas, tinka jautriai odai.. odos nesausina.. as ji jau turiu nuo spalio menesio, is pradziu (visa pusmeti) naudojau du kart per diena.. (po to nusibodo ir isigijau Hauschkos Cleansing Cream ir Weledos pieneli su vilkdalgiais..)
tai muilas man tikrai odos nesausino, net kai buvo issausejus mano oda.. (mano seip oda i riebuma.. svyruoja tarp riebios ir normalios.. priklausomai nuo oro biggrin.gif ).. tikrai nesigailiu, kad sugalvojau ji nusipirkt, nors is pradziu kreivokai i muilus ziurejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 liepos 2009 - 09:46
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 10:39)

Man Weledos pienelis su migdolais labai puikiai kaip prausiklis tarnauja, labai svelnus ir makiaza gerai pasalina, odos nesausina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 10:46)
na ne prausikli galiu rekomenduot, o muila.. Druide su ozkos pienu ir migdolais.. labai geras muilas, tinka jautriai odai.. odos nesausina.. as ji jau turiu nuo spalio menesio, is pradziu (visa pusmeti) naudojau du kart per diena.. (po to nusibodo ir isigijau Hauschkos Cleansing Cream ir Weledos pieneli su vilkdalgiais..)
tai muilas man tikrai odos nesausino, net kai buvo issausejus mano oda.. (mano seip oda i riebuma.. svyruoja tarp riebios ir normalios.. priklausomai nuo oro biggrin.gif ).. tikrai nesigailiu, kad sugalvojau ji nusipirkt, nors is pradziu kreivokai i muilus ziurejau..

o kur ji galima pirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 07 16, 10:49)
Man Weledos pienelis su migdolais labai puikiai kaip prausiklis tarnauja, labai svelnus ir makiaza gerai pasalina, odos nesausina. smile.gif

man irgi taip pat tiko ir patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 10:50)
o kur ji galima pirkt ir kiek kainuoja?

Nimfali (Vilniuje Virsuliskiu Mados antram aukste).. as kai pirkau kainavo 29 lt, kiek dabar kainuoja tai nezinau.. bet tikrai nebus brangiau (gal netgi pigiau).. + cia labai daznai nuolaidos buna, tai jei uztaikysi, tai visai nebrangiai gali nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti