Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikutes 4u.gif

Gal kas pastudijuotu si pslp?? ax.gif
https://www.florame....incare-c-9.html
Mane domina geliu vanduo

O dar kazkuri rase, kad moli geria, ar galima nescioms ji gerti??
Dabar geriu linu semenu aliejuka, 3 saukstus ir kaip i pabaiga, vienu metu pykino, dabar medu uzvalgau ir gerai praslysta. Seip jauciu, kad man su virskinamuoju traktu problemos, gal kuri patars rimtesne priemone, girdejau, kad saltalankiu aliejus yra gerai. Ar verta ji pirkti aliejus.lt, ar is vaistines, nes vaistineje jis brangus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 07 16, 14:13)
Sveikutes 4u.gif

Gal kas pastudijuotu si pslp?? ax.gif
https://www.florame....incare-c-9.html
Mane domina geliu vanduo

jau ne karta rasem, kad Florame hidrolatai geri, tik purskia stipria srove, tai jei nepatinka toks purskimas, galima persipilti i kita buteliuka su purkstuku, pvz. KN
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 12:27)
atseit, tamsina. Bet realiai nepastebėjau, kad patamsėjau. Jis tokio pilno spindesio plaukams duoda, kad dėl jo nesupykčiau, net jei ir patamsėčiau biggrin.gif

kur rasti ta stebukla? o kas dar plaukams yra kad jie labai labai greit augtu? ))))
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 16, 12:40)
o kur os pudrytes pirkti yra? cia mineraline ji? biri?

Everyday Minerals pudru yra pirkt CIA..
taip cia mineraline.. biri.. yra kai ko ir presuoto..
gali uzsisakyt nemokama meginuku rinkinuka ir issibandyt.. spalvas pati issirinksi.. kainuos tik siuntimas i LT
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 14:19)
kur rasti ta stebukla? o kas dar plaukams yra kad jie labai labai greit augtu? ))))

CIA visas sarasas kur yra pirkt..
dar yra dilgeliu ekstraktas biggrin.gif tik jo kvapas man (ir daug kam) labai nepatinka.. smirdukas toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 13:17)
jau ne karta rasem, kad Florame hidrolatai geri, tik purskia stipria srove, tai jei nepatinka toks purskimas, galima persipilti i kita buteliuka su purkstuku, pvz. KN

Tai as zn, kad geras, bet mane domina is siuo pslp uzsakymas prekiu, kokie mokesciai, nes nerandu as....?? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 14:25)
gali uzsisakyt nemokama meginuku rinkinuka ir issibandyt.. spalvas pati issirinksi.. kainuos tik siuntimas i LT
Papildyta:

CIA visas sarasas kur yra pirkt..
dar yra dilgeliu ekstraktas  biggrin.gif  tik jo kvapas man (ir daug kam) labai nepatinka.. smirdukas toks  biggrin.gif

o kaip atrodo ir kiek kainuoja? ))
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 14:25)

aciu Palomina tau labai 4u.gif gal kuri kada uzsisakines? as tada prisijungciau , nes kaip paciai parsisiust nelabai gaudausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 14:30)
o kaip atrodo ir kiek kainuoja? ))

CIA foto ir aprasymas apie dilgeliu ekstrakta..
pats ekstraktas rudos spalvos..
kainuoja nelabai daug.. tiksliai jau neprisimenu kiek mokejau.. bet lygtai apie 11-12 lt g.gif

---
as tai pries kelias dienas pirkau "Metos" rozmarinu eterini.. plaukams bus gerai.. is KN nepirkau, nes man greit sueina rozmarinai.. o kaina ir kiekis labai skiriasi.. na aisku kokybe irgi skiriasi, bet taupant gerai ir "Meta""..
palyginimui:
KN rozmarinu EA 5 ml kainavo apie 16 lt
"Metos" rozmarinu EA 10 ml - 10 lt
lyginant kvapus - tai KN rozmarinu EA kvapas intensyvesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 liepos 2009 - 13:40
QUOTE(Palomina @ 2009 07 16, 14:32)
CIA foto ir aprasymas apie dilgeliu ekstrakta..
pats ekstraktas rudos spalvos..
kainuoja nelabai daug.. tiksliai jau neprisimenu kiek mokejau.. bet lygtai apie 11-12 lt  g.gif

o kaip daznai ji naudojat? kaskart plaunant galva?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 07 16, 13:32)
aciu Palomina tau labai  4u.gif  gal kuri kada uzsisakines? as tada prisijungciau , nes kaip paciai parsisiust nelabai gaudausi  unsure.gif

Ir as prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 13:30)
kiek kainuoja? ))

manasis ekstraktų mišinys - 19,99 lito vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2009 07 16, 14:36)
o kaip daznai ji naudojat? kaskart plaunant galva?

tik du kartus naudojau kol kas.. pirma kart (kai tik nusipirkau) kai pabandziau, tai po to ilgokai (koki 1.5 men.) stovejo nenaudojamas biggrin.gif negalejau prisiverst vel jo panaudot del kvapo.. po to prilasinau eteriniu alieju.. siek tiek pagerejo kvapas, bet vistiek kaip buvo smirdukas, taip ir liko.. lotuliukas.gif
seip jei kvapas patiktu, tai naudociau kas kart plaunant galva (kas 2-3 dienas).. o dabar tai sunaudosiu kaip iseis.. pakaitom su rozmarinu eteriniu naudosiu..
Atsakyti