Jei tas ekstraktas skatina augimą, tai tikrai viliojančiai skamba
Bet jis tamsina plaukus, rodos? Reikės pabandyt, tik tikiuosi labai nepatamsins šviesių
QUOTE(skrendu @ 2009 07 16, 11:22)
Jei tas ekstraktas skatina augimą, tai tikrai viliojančiai skamba
Bet jis tamsina plaukus, rodos? Reikės pabandyt, tik tikiuosi labai nepatamsins šviesių 
atseit, tamsina. Bet realiai nepastebėjau, kad patamsėjau. Jis tokio pilno spindesio plaukams duoda, kad dėl jo nesupykčiau, net jei ir patamsėčiau
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 11:27)
atseit, tamsina. Bet realiai nepastebėjau, kad patamsėjau. Jis tokio pilno spindesio plaukams duoda, kad dėl jo nesupykčiau, net jei ir patamsėčiau 
viskas, įtikinai
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 12:27)
va ir man truputi baisu,kad mano plaukai nepageltonuotu stipriau
QUOTE(Monica @ 2009 07 16, 12:36)
Džemute,, logonos toks
Paakiams nei šis nei drh netiktų, nes sausina gi, yra specialūs paprasti maskuokliai.Beje, l. neblogai maskuoja em pudrytė multi tasking consealer.
Paakiams nei šis nei drh netiktų, nes sausina gi, yra specialūs paprasti maskuokliai.Beje, l. neblogai maskuoja em pudrytė multi tasking consealer.
as tai i sita logonos maskuokli dairausi bet nzn kaip jis? o kur os pudrytes pirkti yra? cia mineraline ji? biri?
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 10:55)
ne, vaikiškas tai į vonią ar vonelėms
O kaip tas vaikiškas atrodo?
QUOTE(skrendu @ 2009 07 16, 11:35)
išbandyk
QUOTE(Ugvilė @ 2009 07 16, 11:39)
tavo dažyti? Jei dažyti, tai jau minėjau, kad gali ėsti dažus. Šiaip nepabandžius nesužinosi
QUOTE(Dovish @ 2009 07 16, 11:50)
va taip
Mergaitės, o kokį ea rekomenduotumėt į šampūną lašint, norint sumažinti riebalavimąsi? Arbatmedžio, manau, tiktų. O kas dar?
mistika kažkokia
Dovish, aš tau dėjau lietuvišką nuorodą
Žodžiu, jų puslapyje, lietuviškoje versijoje reikia eiti į Produktai, tada į Augalų ekstraktai ir galiausiai į Ekstraktai kūno priežiūrai
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 16, 12:19)
Mergaitės, o kokį ea rekomenduotumėt į šampūną lašint, norint sumažinti riebalavimąsi? Arbatmedžio, manau, tiktų. O kas dar?
Pettitgrain
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 12:19)
mistika kažkokia
Dovish, aš tau dėjau lietuvišką nuorodą
Žodžiu, jų puslapyje, lietuviškoje versijoje reikia eiti į Produktai, tada į Augalų ekstraktai ir galiausiai į Ekstraktai kūno priežiūrai 
Man rodo anglišką versiją