Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 07 16, 11:47)

Džemute, spuogams aš naudojau DRH maskuoklį, jis antibakterinis, tai spuogus ir pasausindavo, greičiau sudžiūdavo, man patiko.Paakiams yra atskiri pvz. logonos maskuokliai, aš pirkau Logonos antibakterinį vėlgi, bet dar nebandžiau smile.gif

o tu gal gali imest kaip atrodo sitas logonos? jei bus pabandysiu nusipirkt is biologisch24 ax.gif
Atsakyti
Linutiaa, o tau aliejinės kaukės nepadeda? kažkokia išerzinta oda labai..Tas babydream tai iš tikro švelnus, kiek daugiau riebaluojasi plaukai nei nuo įprastų.Tu gal iš ea nebent kokį levandų naudok, kiti gali dar labaiu pasausint ir pajautrint odą. Gal iš vis naminėm priemonėm pabandyk plauti  g.gif (aš nepamenu tiksliai, bet berods su kiaušinio tryniu, duona galima išplauti galvą)

vat vat, man irgi labai keista, del ko ji cia taip isijautrino unsure.gif aliejines darau karta i sav, reiks sakiau bandyt dazniau, va, kaip Dovish sake, kad dar pries plovima butu gerai g.gif as tarkim jau kai maudausi, bunu issiplovus galva, tai jau kita karta iskart jauciu, kad ima niezeti galva, pasikasau ir jau matau baltas panages doh.gif gal tikrai reiks levandas dabar pabandyt, dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 16, 10:31)
viena diena lyg nieko, kita jau turiu plaut, niezti, pleiskanos ir plaukai slinkt pradejo nuo tos issausejusios odos verysad.gif

dėkis aliejines kaukes su levandom ar arbatmedžiu. Tikrai, kokia pagrindinė putojanti medžiaga? Kokosai? Kiek pamenu, tas mano Logonos vaikiškas cukraus pagrindu padarytas

QUOTE(Dovish @ 2009 07 16, 10:33)
minėjai kažkokį vaikišką, ar čia ne Mėtos? Jų puslapį tokio nematau...gal gali nuorodą ar foto įkelti? 4u.gif

ne, vaikiškas tai į vonią ar vonelėms, o plaukams stiprinti yra toksai biggrin.gif Puslapyje jis kažkaip keistai užkištas sad.gif

QUOTE(dzemute @ 2009 07 16, 10:41)
as ta ekstrakta turiu gal jau kokius puse metu, bet vis kaupiuosiu jo naudojimui, vis nepradarau, bet po tavo komentaru ismegint noras vis stipreja  ax.gif o tu ji daug pili? ir greit nuskalauji? i ji lasini kokiu EA?

o tu panaudok, nes jo galiojimas nėra ilgas wink.gif Pilu, kad gerai plaukai išsiteptų, esu kartą jau laikiusi ir kaip kaukę po polietileniniu maišeliu pusvalandį. Tiesa, dušo teritorijos nepalikau tąkart, nes jis nubėginėja tokiu rudu skysčiu. Nuo kūno staigiai nusiplauna, o drabužių išterlioti nenorėjau wink.gif

nieko aš papildomai į jį nelašinu, nes man jo kvapas idealus biggrin.gif Nenoriu sugadinti tongue.gif

panaudojus jį pamačiau, kad man naujų mažų plaukučių šalia kaktos priaugo thumbup.gif Ir apskritai, su MB panašiu metu buvom pas kirpėją, tai jis atrodo super, o aš - kažkokia apaugusi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 11:55)

o tu panaudok, nes jo galiojimas nėra ilgas wink.gif Pilu, kad gerai plaukai išsiteptų, esu kartą jau laikiusi ir kaip kaukę po polietileniniu maišeliu pusvalandį. Tiesa, dušo teritorijos nepalikau tąkart, nes jis nubėginėja tokiu rudu skysčiu. Nuo kūno staigiai nusiplauna, o drabužių išterlioti nenorėjau wink.gif

nieko aš papildomai į jį nelašinu, nes man jo kvapas idealus biggrin.gif Nenoriu sugadinti tongue.gif

panaudojus jį pamačiau, kad man naujų mažų plaukučių šalia kaktos priaugo  thumbup.gif Ir apskritai, su MB panašiu metu buvom pas kirpėją, tai jis atrodo super, o aš - kažkokia apaugusi tongue.gif  lotuliukas.gif

viskas, jei skatina plauku augima dar siandien begsiu galvos plaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 15, 17:35)

mano plaukai nepalyginamai trumpesni, man greičiausiai dar ilgiau jos užtektų  g.gif

na kur jau nepalyginamai blush2.gif
QUOTE(kryyste @ 2009 07 15, 20:29)
Bandysiu šitą http://www.biologisc...tment-30ml.html

ir dėl šito kūnui labai galvoju. Labai noriu, bet nežinau ar man tikrai reikia smile.gif Tai dar neapsisprendime
http://www.biologisc...tter-200ml.html

man iš vis pradėjo sandalmedis labai patikti. Turiu EA tai kaukę plaukams su MONOI ir jazminais darau  wub.gif

kauke su sandalmedziu jau aptarem su Katuciu sitoj temoj.
o del kuno sviesto - pati tokiu nenaudoju,tai apsisprest negaliu padet unsure.gif

QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 12:55)

panaudojus jį pamačiau, kad man naujų mažų plaukučių šalia kaktos priaugo  thumbup.gif Ir apskritai, su MB panašiu metu buvom pas kirpėją, tai jis atrodo super, o aš - kažkokia apaugusi tongue.gif  lotuliukas.gif

tai juk cia irgi super thumbup.gif man kirpeja vis sako,kad va kokiu 'anteneliu' prisiauginus biggrin.gif ir is tikro, prie saknu plauku tikrai nemazai, tik kad jie nespeja ilgu plauku prisivyt kazkaip verysad.gif

o is Metos as bandziau sausu plauku ekstrakta.irg bega rudu skysciu,sudaziau per ziopluma ranksluosti doh.gif bet lyg ir buvo efektas,reiktu gal vel pasiterliot g.gif

Atsakyti
Ernesin, sudėtis gan paprasta. Na, turi kakavos sveistas, vynuogių ektraktas stangrinamų savybių, bet aš vertinčiau daugiau kaip eilinį produktą, ne stangrinantį

4u.gif
Kaip eilinį dėl drėkinimo ir pirkau, tik kai pasakė kad dar ir stangrinantis, tai norėjau įsitikinti ar nemelavo biggrin.gif Akropolio ecoeco dar ne kartą žadu lankytis, tai noriu įsitikinti ar galima pardavėjos kalbomis pasitikėti biggrin.gif
Atsakyti
beje, gal kuri koki tonika veidui is Biologisch esat bandziusi? noriu rekomendaciju 4u.gif ( kad tiktu ar jautriai, ar normaliai odai, ar misriai, tik ne riebiai wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 liepos 2009 - 11:11
QUOTE(Sultry @ 2009 07 16, 11:05)
na kur jau nepalyginamai  blush2.gif

o is Metos as bandziau sausu plauku ekstrakta.irg bega rudu skysciu,sudaziau per ziopluma ranksluosti  doh.gif  bet lyg ir buvo efektas,reiktu gal vel pasiterliot  g.gif

tai aš dar apsitrumpinau per tą laiką biggrin.gif

bene vienintelis jo minusas, kad ekstraktas teplus.... Dar truputį rankas graužia, jei kokių žaizdelių yra sad.gif Pirmąjį buteliuką jau neužilgo baigsiu, vakar antrą tokį pat nusipirkau biggrin.gif Šiaip man labiau pagal tipą tiktų riebiems plaukams, bet bijau, kad nenudžiovintų pernelyg daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 13:10)
tai aš dar apsitrumpinau per tą laiką  biggrin.gif

bene vienintelis jo minusas, kad ekstraktas teplus.... Dar truputį rankas graužia, jei kokių žaizdelių yra sad.gif Pirmąjį buteliuką jau neužilgo baigsiu, vakar antrą tokį pat nusipirkau biggrin.gif Šiaip man labiau pagal tipą tiktų riebiems plaukams, bet bijau, kad nenudžiovintų pernelyg daug smile.gif

aaa. nu va,vadinas,seniai besimatem biggrin.gif

manai, zoleliu ekstraktelis gali buti toks stiprus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 16, 11:12)
manai, zoleliu ekstraktelis gali buti toks stiprus?  ax.gif

sakyčiau, kad jis pakankamai stiprus, kad pastiprintų plaukus, bet nepakankamai stiprus, kad jiems pakenktų, jei naudoji pagal instrukcijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 13:16)
sakyčiau, kad jis pakankamai stiprus, kad pastiprintų plaukus, bet nepakankamai stiprus, kad jiems pakenktų, jei naudoji pagal instrukcijas  4u.gif

as ir taip manau biggrin.gif
Atsakyti
Džemute, spuogams aš naudojau DRH maskuoklį, jis antibakterinis, tai spuogus ir pasausindavo, greičiau sudžiūdavo, man patiko.

o jis tinka gal ir paakius maskuot ar tik spuogeliams?
Atsakyti