Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos galiojimo laikas

Labai gera kosmetikos galiojimo laiko skaiciuokle, ka tik prameciau kruva kremu doh.gif

http://checkcosmetic.net/

Atsakyti
o kur butu galima pasitikrinti Dr. Scheller kremuku galiojimo laika gal kas zino? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nors susiduret su Faith in nature galiojimo laiku? Uzsisakiau internetu sampuna, ant butelio nugareles ispausta ant etiketes juodai BN010311 - nelabai suprantu, ar cia jau pasibaiges kova, ar pagamintas?
Atsakyti
Idomiausia, kad svieziai nupirktas lancome juicy tube buvo
Date of manufacture:
7 of December, 2004

nezinau net, kaip jaustis. Gal kas man pasakys, ar teisinga koda ivedziau? Kodukas buvo ant tubeles virsaus (litavimo vietoj) g.gif
ca342

baisu naudot toki verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 20 rugsėjo 2011 - 09:46
QUOTE(miyako @ 2011 09 20, 10:19)
Idomiausia, kad svieziai nupirktas lancome juicy tube buvo
Date of manufacture:
7 of December, 2004

nezinau net, kaip jaustis. Gal kas man pasakys, ar teisinga koda ivedziau? Kodukas buvo ant tubeles virsaus (litavimo vietoj)  g.gif
ca342 

baisu naudot toki  verysad.gif

Na as ivedziau ta pati koduka i paieska, tai ismete tokia pat info - manau jei kodas neteisingas butu, tai mestu, kad netinkamas formatas ar pan. Jei pirkot normalioj parduotuvej, turit cekiuka, tai galit eit aiskintis ir grazint ar apsikeist.

Va ka ismete - tik turekit omeny, kad 'shelf life' reiskia kiek jis gali but pardavinejamas, o paskui nuo atidarymo dar galiojimas eina (na pvz nusiperkat 2007m., atidarot ir dar iki 2009m. galit naudot - cia reiketu ziuret ar yra koks zenkliukas ant blizgio kiek laiko galioja ar ne, bet 2m. paprastai galioja):

Date of manufacture:
7 of December, 2004
Shelf life: 36 months
Exp.: 12.2007
Your product has probably expired 45 months ago
Atsakyti
miyako, o kur cia toki pasenusi nusipirkot?
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 09 20, 18:20)
miyako, o kur cia toki pasenusi nusipirkot?

is braskiu doh.gif

shopingas, as jau paniskai vakar apziurejau savo lentynas... galvoju, kad reik klijuot lipdukus ant produktu,kada pirkau, nes as kai kuriu dalyku nesunaudoju taip greitai, o jie stovi. Aisku, virs metu neisbuna, bet vistiek.
Paakiu krema viena ismeciau, nes neatsimenu,kada pirkau. Bijau naudoti,tai teko atsikratyt jo ax.gif
ka su blizgiu daryt- neaisku doh.gif
Atsakyti
pasitikrinau ir aš savo dekoratyvinės kosmetikos galiojimą, deja, teko kaiką išmesti.. o pirkta buvo sarmoje dauguma.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
O as siandien nusipirkau Kristuteje pries metus galiojima pabaigusi lupdazi....Kai namie pasitikrinau, grizau grazinti, bet vis tiek nemalonu.
Atsakyti
Gal kuri zinote,kur pasitikrinti sampunu,kaukiu,galiojimus.Butent Joico reikia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ištikrinau ir aš savo kosmetikos turtus, tai teko išmesti TBS kremuką, pasirodo nebegalioja 2 metus... doh.gif
Atsakyti
Nezinau ar as cia i tema,bet ka daryti,jei turi pasenusius originalius kvepalus? Pasirodo turiu D&G Light blue kvepalus 100ml kurie jau beveik 3 metai kaip seni, ka tik tikrinau.ka daryti su jais?mest lauk nenoriu,o ir naudoti nelabai,nes kvapas kiek skirias nuo tokiu paciu tik nepasenusiu.
Atsakyti