Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos galiojimo laikas

QUOTE(kristinelez @ 2012 01 08, 18:01)
Nezinau ar as cia i tema,bet ka daryti,jei turi pasenusius originalius kvepalus? Pasirodo turiu D&G Light blue kvepalus 100ml kurie jau beveik 3 metai kaip seni, ka tik tikrinau.ka daryti su jais?mest lauk nenoriu,o ir naudoti nelabai,nes kvapas kiek skirias nuo tokiu paciu tik nepasenusiu.

manau, kad tokie dalykai nesensta blush2.gif
Atsakyti
bet kvapas tai tikrai kazkoks kitoks,tiks stipresnis.lyginau su turimais dar nepasenusiais ir kvapai skirias. as irgi maniau kad kvepalai nesensta,bet pati savo nosim jauciu kad klydau,ir man taaaip gaila to butelio verysad.gif toks didelis,o kvapas tai ne tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 08 sausio 2012 - 18:16
QUOTE(Jolirta @ 2012 01 08, 19:11)
manau, kad tokie dalykai nesensta blush2.gif

Senstas sensta... Tik kiek kitaip nei kitos kosmetikos priemones. Kvepalus juk gali naudot ir 20 metu senumo, tiesiog kvapas pasikeites gali but. Juk tam ir yra ant kvepalu rasomas galiojimas, kad garantuojama, jog tiek laiko jie bus tokie, kokie turi but. O paskui kazkas nugaruoja, kazkas stipriau kvepia, gal kokiu nuosedu atsiranda ir pan., o tai itakoja pati kvapa.
Atsakyti
Nusipirkau Chanel šešėlius (illusion d'ombre) ir pagal koduką patikrinau jų galiojimą, parodė, kad pagaminti 2004 m. blink.gif Kaip taip gali būti? Man regis šie šešėliai apskritai tik 2011 m. pasirodė unsure.gif
Atsakyti
sakykit, o kur butu galima dior patikrinti? g.gif nuorodose, kurios temuteje parodytos, neismeta man dioro
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 02 23, 22:39)
sakykit, o kur butu galima dior patikrinti? g.gif  nuorodose, kurios temuteje parodytos, neismeta man dioro

Čia yra: http://cosmeticswizard.net/
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 02 23, 22:42)

aciuka 4u.gif ot kvaila as, ziuriu prie D blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 02 18, 01:11)
Nusipirkau Chanel šešėlius (illusion d'ombre) ir pagal koduką patikrinau jų galiojimą, parodė, kad pagaminti 2004 m. blink.gif Kaip taip gali būti? Man regis šie šešėliai apskritai tik 2011 m. pasirodė unsure.gif

Įdomumo dėlei patikrinau kelias turimas Chanel priemones, tai parodė, kad vienas lūpdažis pagamintas 2004 sausį, bet kažkaip nesitiki, kad tokioj parduotuvėj kaip Neiman Marcus būčiau nusipirkus tokio senumo produktą biggrin.gif Turbūt nereikėtų pasitikėt tomis skaičiuoklėmis 100%
Atsakyti
man yra buve, kad pagaminimo laika rodo 2012.06, o as ta priemone jau apie pusmeti turiu biggrin.gif
Atsakyti
pirkausi EL blizgi prie pora menesiu is JAV, amazon .com. Ar gali taip buti visdelto, kad pardavinejama kosmetika pasibaigusiu galiojimu?
gal galima tikslesne nuoroda kiek galioja pagaminta kosmetikos priemone iki jos atidarymo . dekoju
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 02 23, 22:31)
man yra buve, kad pagaminimo laika rodo 2012.06, o as ta priemone jau apie pusmeti turiu  biggrin.gif

smile.gif tikrai nevisiskai galima pasitiketi tais kodukais
Atsakyti
Sveiki,

paskaičiau Jūsų temutę, bet vistiek nelabai suprantu kaip išsifruoti. Gal pagelbėtumėt? Noriu užsipirkti Garnier veido kremų, nes dabar akcija, o jį naudoju nuolat. Ant kremo dėžutės, kurią pirkau gruodžio mėn., parašyta 22H802 ir 290814. Ką šie skaičiai reiškia? Noriu parduotuvėje jau suprasti, o ten konsultantų nebūna arba nežino doh.gif
Atsakyti