Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

QUOTE(egluzzzele @ 2010 02 21, 00:54)
as sodos balinimui irgi nelabai pritariu, bet pasakysiu kas laukia VISU - protezavimas biggrin.gif

Tai kad kasdien šveičiančių su balinančiom pastom ir tas pats laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
visų taspats laukia biggrin.gif senukai, kurie anksčiau tikrai nesibalindavo dantų, taip ar taip visi su protezais. tad koks jau skirtumas biggrin.gif bent jaunystėj gražiais baltais dantim pasidžiaukim
Atsakyti
nuo sodos gali visa burnos ertme nuseti zaizdelemis.. atsargiai!
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 30, 08:50)
visų taspats laukia  biggrin.gif  senukai, kurie anksčiau tikrai nesibalindavo dantų, taip ar taip visi su protezais. tad koks jau skirtumas  biggrin.gif  bent jaunystėj gražiais baltais dantim pasidžiaukim

Taip taip,reikia atsidziaugti bent jaunystej,nes paskui jau gali nebut pries ka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o as skaiciau visai kitokia nuomone apie valyma su soda tongue.gif http://www.facebook....169356389750652 gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Atene- @ 2010 11 12, 00:09)
Sveikos  4u.gif  o as skaiciau visai kitokia nuomone apie valyma su soda  tongue.gif  http://www.facebook....169356389750652 gal kam pravers  mirksiukas.gif

Geras puslapis.Man patiko good.gif
Aš labai mėgstu valyti dantis su pasta,kurioje yra sodos.Dabar reikės pabandyti kitą variantą.
Atsakyti
na mat kaip cia tas teiginys kad dantims kenkia tai tik del to kad pradesime visi valytis soda,ir nieks nebepirks pastu uz kosmines kainas o jos kur kas daugiau kenkia nei naturalus produktas ir tik uz 89 cnt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Man stomatologe buvo sakiusi,kad karta metuose galima su soda valymo kursa isbandyti,nepakenks.
Atsakyti
bet plombu soda turbut neisbalins? g.gif
Atsakyti
del plombu tai tikrai nezinau..

bet va bandau plautis dantukus su soda rolleyes.gif nu man sunkiai sekasi.. man tas skonis jau toks nemalonus, kad kartais net ziaugcioju doh.gif doh.gif o kaip jums kas plaunasi? viskas normaliai? rolleyes.gif
Atsakyti
vakar pameginau prasiplauti su soda. skonis tikrai fee... bet biski bijau, daug kas raso, kad dantim labai kenkia
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 25, 14:00)
bet plombu soda turbut neisbalins?  g.gif

ne, plombu neisbalina.
Atsakyti