As ir kartais pravalau su soda
Man ir kazkada stomatologe sake kad i metus galima pravesti kokiu 10 dienu kursa su soda.Siaip man visai ne koktu ja valytis
O kas del kenksmingumo, tai joooooooooo, kai parode koks s.... yra dantu pasta tai
O juk norintys tureti baltus dantis perka pastas balinancias, o ten irgi soda gi.
Kadangi mano dantukai silpni, tai nelabai uzsiimu eksperimentais. O tepant ant ju viska kas papuola, tai senatveje nebus ant ko ir tu protezu kabinbti
Seip visad pasikonsultuoju su savo stomotologe.
Man atrodo kiek kvailokas poziuris - kol jauna pasidziaugsiu akinanciai baltais dantimis, o po to kaip Dievas duos. Paslaugos nepigios, o ir nemalonios, todel verta gerai pagalvoti
Seip visad pasikonsultuoju su savo stomotologe.
Man atrodo kiek kvailokas poziuris - kol jauna pasidziaugsiu akinanciai baltais dantimis, o po to kaip Dievas duos. Paslaugos nepigios, o ir nemalonios, todel verta gerai pagalvoti
QUOTE(-Atene- @ 2010 11 12, 00:09)
Sveikos
o as skaiciau visai kitokia nuomone apie valyma su soda
http://www.facebook....169356389750652 gal kam pravers 
tema apie dantų valymą su soda, o beveik visi puslapiai prirašyti postų, kuriuose visos varo ant sodos
aš jau porą mėnesių valausi su soda. tikrai balina dantis. plombos nebyra, gal ten kažkam jos nekokybiškos buvo sudėtos? iš pradžių ir man kraujavo dantenos, nes aš mėgėja stipriau pašveisti, niekaip negaliu atprast. o švarių dantų pojūtis išlieka nuo ryto iki vakaro. priklausomai nuo dienos metu valgyto maisto, aišku.
labai seniai buvau skaičius, kad galima sodą maišyt su pvz braškėm, padarai tokią košelę ir valaisi, kelis sykius bandžiau, švaros pojūtis tikrai buvo, bet mano dantukai pakankamai balti, tai manau negadinsiu jų veltui.
QUOTE(wyturelis @ 2011 01 22, 22:31)
Labutis merginos
Hmm
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 06, 16:48)
Man viena stomotologe sake, kad galima balinti dantis su berzo ir buko medzio anglimi, dar tipo ziurint i menuli, nes per jaunati dantys imliausi, bet man cia paistalai kazkoki 
QUOTE(S@lsa @ 2011 02 06, 17:48)
Man viena stomotologe sake, kad galima balinti dantis su berzo ir buko medzio anglimi, dar tipo ziurint i menuli, nes per jaunati dantys imliausi, bet man cia paistalai kazkoki 
Su berzo anglim as valiausi,baltejo akyse.tik I menuli neziurejau
anksciau neesu girdejus tokio balinimo budo, bet dabar tikrai zadu pabandyti
prisiskaiciau cia ivairiu atsiliepimu, bet manau, kad dabartines dantu pastos ne ka geresnes uz paprasta soda
manau as sodos miltelius pamaisysiu su pasta ir kelis kart taip pavalysiu.
nors mano dantys pakankamai balti, bet kai pasidazau sviesesniu lupu blizgiu atrodo gelsvi,tai erzina
tad bandysiu ''sodos stebuklus''
prisiskaiciau cia ivairiu atsiliepimu, bet manau, kad dabartines dantu pastos ne ka geresnes uz paprasta soda