[quote=samand1s,2009 10 14, 10:23]
[quote=lucero,2009 10 14, 11:09]
Sveika,kaip suprantu kalbi apie tsh tyrima,o kad gert reiks visad gali parodyt tik atpo tyrimas. O kaip tu jauties,kokios bedos tau?
[/quote
La,esu naujoke sitoje srytije kas tas atpo tyrimas?Nes as cia viska darausi uk visus tyrimus tai cia visai kitokie pavadinimai as bandau issiaiskinti viska bet dar daug ko nesuprantu

o del tu tableciu tai jau man patvirtino kad visam gyvenimui .O jauciuosi dabar truputi geriau nezinau kas man padeda ar tabletes ar kad zinau kas darosi su manim.O pozymei pas mane buvo (nezinau ar cia visi bus susieja su sita liga)prasidejo gausus pazastu prakaitavimas,labai sausi plaukai,oda nuspuogavusi(po odineis spuogais),nedarbingumas,kuno mases augimas(nors sportuoju ir ziuriu ka valgau)ir nuotaiku kaita (daznai nusivylusi)ir nezinau ar cia tik man ar ir jum bet man svaiksta galva.Deku kad priimat i savo bureli
[/quote]
parasyk kokiu terminu nezinai angliskai

as cia pasikauscius sioje srityje,nes su gyd tik angliskai bendrauju ir jau daugmaz viska zinau,kas susija su sia liga
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2009 10 14, 10:28)
Tai cia jau ryskiai buvo trukumas.
Papildyta:
Mielosios, ne atpo rodiklis, o HORMONU, nezinau raidziu FT4 ar FT ir TSH. Jei hormonu pusiausvyra stabili tai tas atpo gali buti nors ir 100 000, tai tik pozymis, kad reikia stebeti, ir perspejimas, kad viena diena ta pusiausvyra gali isirti.
Vaistai geriami pagal poreiki, visa gyvenima stebint save ir darantis tyrimus.
vat vat, ir mano nuomone tokia

bet as vis vien tikiu,kad kazkada ju visiai negersiu