Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(samand1s @ 2009 10 14, 10:33)
kad as nesuprantu lietuviskai kas atpo tyrimas o angliskai as susigaudau tik kai jus tarpusOavyje kalbat as neturiu supratimao ka tie sutrumpinimai reiskia blush2.gif O kaip jus supratote kad turite hormonu sutrikimu?kokie pas jus buvo pozymei?

atpo,tai tas pats,kas angliskai antibodies-antikuniai, jei girdejai gyd apie tai kalbant smile.gif antikuniai pries skydliauke,kitaip,parodo jos uzdegima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 10 14, 11:33)
kad as nesuprantu lietuviskai kas atpo tyrimas o angliskai as susigaudau tik kai jus tarpusOavyje kalbat as neturiu supratimao ka tie sutrumpinimai reiskia blush2.gif O kaip jus supratote kad turite hormonu sutrikimu?kokie pas jus buvo pozymei?

nesijaudink susikalbesime ir lietuviskai ir angliskai , sveika atvykusi ir mielai tau padesim paaiskinsim , pasidalinsim patirtimi.... 4u.gif man tai buvo pozymiai oda sausa , kieti viduriai , salancio galunes , visada salta as ir leta ir super jautri, bet kylanti temperatura iki 37-37.3 , o tik pradejus gert tiroksina atsirado svorio jau kritimas , plauku slinkimas , bet ilgiau pagerus ir susinormalizavus viskas susinormalizavo...didziausia laime kad atsikraciau viduriu uzkietejimo nes jau buvo visai prastai ... rolleyes.gif
Papildyta:
o jus tinstat kartais arba buna paakiai patine paburke pajuode , ar jum sunkus pms o menesines nenormalios pvz su kresuliais ? man viso to klause daktaras.......... mano pms tai yra kosmaras sad.gif ir tai susije su skydliauke...
Atsakyti
As irgi ispradziu nesupradau delko negaliu iseiti i gera vieta po ketures dienas bet dabar turiu paaiskinima ir jau tie vaistukai turbut veikia nors dar tegeriu apie 3savaites,nu lauksiu dar kitu rezultatu bet eisiu pas kita gydytoja nes sitas nieko nepaaiskina tik lapus siuntimam duoda matyt pats gerai nenusimano (naujas atejo)maciau net kiti zmones tiesei ispojo eina uzsiregistruoti isnaujo pas kita gyditoja..ACIU mergaites uz patarimus ir uz pakaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip jus ruduo veikia pvz ilgai bunant saltyje kokia savijauta po to ? man nors ir norma bet salti sunkiai pakeliu , labai man nepatinka saltis
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 10 14, 15:29)
o kaip jus ruduo veikia pvz ilgai bunant saltyje kokia savijauta po to ? man nors ir norma bet salti sunkiai pakeliu , labai man nepatinka saltis

Man pastoviai saltaaaaaa.brrrr,galunes ledines....
Atsakyti
Man ir ... bet zinot ka gerdama 75mg emiau daug valgyt , atrodo saldytuva suvalgyt galiu , nu taip man padidejo apetitas nuo didesnes dozes ... ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
labas lucero smile.gif smagu girdėt neblogas naujienas iš tavęs wink.gif Aš jau geriu po 100. Tyrimai neblogi, bet kad išlaikyt jų pusiausvyra, sakė gert po 100. Apetitu nesiskundžiu ir aš. Galiu valgyt ir valgyt.. deja, valgu ir lieknėju, nors gyd liepė nors 5kg priaugt. Negaliu ir viskas. Iš kitos pusės, ką gali priaugt, jei 2 k per dieną tuštinuos blush2.gif Tai va, praeitą sav pridaviau dar 5 tyr, tai lapkričio 16 važiuosiu pas dakt. O kas liečia šaltį... nors truputis šalčio ir mano rankos kojos baltai geltonos. tai aš kaip varlė: saulėj sušylu-tai šilta, saulės nebėra-tai vyras sako, kad ledjūrio menkė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 10 16, 09:18)
Sveikos visos smile.gif
labas lucero smile.gif smagu girdėt neblogas naujienas iš tavęs wink.gif Aš jau geriu po 100. Tyrimai neblogi, bet kad išlaikyt jų pusiausvyra, sakė gert po 100. Apetitu nesiskundžiu ir aš. Galiu valgyt ir valgyt.. deja, valgu ir lieknėju, nors gyd liepė nors 5kg priaugt. Negaliu ir viskas. Iš kitos pusės, ką gali priaugt, jei 2 k per dieną tuštinuos blush2.gif Tai va, praeitą sav pridaviau dar 5 tyr, tai lapkričio 16 važiuosiu pas dakt. O kas liečia šaltį... nors truputis šalčio ir mano rankos kojos baltai geltonos. tai aš kaip varlė: saulėj sušylu-tai šilta, saulės nebėra-tai vyras sako, kad ledjūrio menkė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Jetau...tai norit pasakyt, kad taip ir didės ta dozė?...Aš pradėjau nuo 50, dabar jau 75...Tai ateitis kaip ir aiški jau...100, 150, 200 doh.gif ....Nes neišgėrus ar pachaltūrinus tuoj tth sukvailioja doh.gif
Reik nueit juk pasiklaust koks tas mano tth, pasidariau tyrimus , o ats . nepasiimu blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 10 16, 10:18)
Galiu valgyt ir valgyt.. deja, valgu ir lieknėju, nors gyd liepė nors 5kg priaugt. Negaliu ir viskas.

Proteinų sintezę ir tuo pačiu kūno masės augimą skatina didesnis nitro oksido kiekis. Tam gali pasitarnauti amino rūgštis L-argininas. Sportininkai pagrinde naudoja daug efektyvesnį sintetinį nitro oksido sintezės katalizatorių - arginino-alfa-ketoglutaratą. Būna papildų su steroliais (ne steroidais), bet turint problemų su sveikata pastarųjų patarčiau vengti; nors pakenkti neturėtų, bet... kam dar audrinti hormonus.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 10 16, 10:46)
Proteinų sintezę ir tuo pačiu kūno masės augimą skatina didesnis nitro oksido kiekis. Tam gali pasitarnauti amino rūgštis L-argininas. Sportininkai pagrinde naudoja daug efektyvesnį sintetinį nitro oksido sintezės katalizatorių - arginino-alfa-ketoglutaratą. Būna papildų su steroliais (ne steroidais), bet turint problemų su sveikata pastarųjų patarčiau vengti; nors pakenkti neturėtų, bet... kam dar audrinti hormonus.

Kruva terminu gudriu... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2009 10 16, 10:46)

Čia kas? Reklama? g.gif Turėkit minty, jog sergant skydliaukės ligom, reikia atidžiai rinktis vaistus, vitaminus ir papildus. Va, neseniai gulėjau ligoninėj, tai pasisakiau, kad operuota struma, tai gydytojas atsisukęs į seselę liepė pakeisti vaistus kažkuriuos, nes kaip sakė: jų jai negalima blink.gif Ir dar patarė prieš geriant net ir vitaminus mandresnius pasitarti su gydytoju, nes ne vis kas gali tikti. ax.gif
Atsakyti
Va ka radau skaitydama apie temperamentus : galbut flegmatiskas temperamentas atsiranda del nepakankamos skydliaukes funkcijos . Flegmatiskas temperamentas - tai gynybinis procesas , prasmingas atsakas i gyvenimo klausimus ir aisku , kad jis visiskai skiriasi nuo to beprasmio letumo , inertiskumo ir neadekvatumo , budingu zmogui kurio skydliaukes funkcija visiskai ar is dalies pazeista .... g.gif
Atsakyti