Mes irgi esam nevalgiukai. Dabar dukrytei 8,5 mėn, sveria 7,5kg. Iki šiol nepripažįsta nieko išskyrus mamos pienuką. Tiesa, mėgsta pagraužt džiuvėsį, suvalgo truputėlį duonos, banano, bet nieko kito neįkiši. Anita ramina, kad ir tėvelis buvo lygiai toks pat, užtad dabar ir naktį mėgsta ko nors užkrimst. Ramina tik tai, kad mergytė yra labai judri, linksma, jau bando vaikščiot ir nuolatos šypsos.

Mano gyd. patvirtino, kad man vaiko nevalgumas persidave is manes. As budama nescia neturejau apetito, ir dabar vaikas neiko nevalgo( beveik) Kankinuosi...bet r mano mama kankinosi su manimi, o dabar kokia moteriske isaugau....

Mano mazoji irgi nenori valgyti kito maisto,isskyrus mano piena,prieina prie manes ir tampo uz megztuko,tipo duok pieno,as tada kisu jai kokios tyreles ar koses - o ji i asaras iskart..
nu bet kartais ir pavalgo normaliai,tik kad jos valgymo metu tenka ja visaip uzimt,zaist su ja ir pan.
o priauga nuo puses metu labai jau nedaug,raminuos tik tuo,kad ji labai judri,jau nuo 9 menesiu pradejo vaiksciot,tai turbut isbegioja viska ka suvalgo taip sunkiai
siaip labai faina,tokia gerute mergyte,tik va-kai ateina valgymo metas,tai pykstames

siaip labai faina,tokia gerute mergyte,tik va-kai ateina valgymo metas,tai pykstames

Maniskis irgi valge tik mamytes pieneli ir tai, ka galedavo pats laikyti rankytej ir grauzti iki pat 9 men. O tada isdygo pirmas dantukas, ir viskas stebuklingai pasikeite - pradejo visas kosytes valgyt. Nelabai daug ju suvalgo, bet pazanga vis tiek didziule 
O sukakus 10 men, tai ir misinuka is buteliuko pradejo gerti, nors anksciau tik susiraukdavo ir viskas. Labai dziaugiuosi, kad pagaliau nebebus vien nuo manes mano mazylis priklausomas
Tad ir jus, mamytes, noriu paguosti ir padrasinti - tikriausiai viskam ateina savo laikas. Nepraraskit vilties ir manau, nekiskit vaikui maisto per prievarta.
Sekmes ir kantrybes!

O sukakus 10 men, tai ir misinuka is buteliuko pradejo gerti, nors anksciau tik susiraukdavo ir viskas. Labai dziaugiuosi, kad pagaliau nebebus vien nuo manes mano mazylis priklausomas

Tad ir jus, mamytes, noriu paguosti ir padrasinti - tikriausiai viskam ateina savo laikas. Nepraraskit vilties ir manau, nekiskit vaikui maisto per prievarta.
Sekmes ir kantrybes!
nu va . aciu Dievui, kad toks skyrelis yra, maniske irgi tik nutraukta mano pienuka valgo, o nakti pati patraukia, dabar mum jau 6 men, o sveriam 6.600, kadangi esam geguzinukai, tavo savo skyrelyje esam pacios maziausios.
visi man sako : dieve, duok tu jai kito ,maisto,..... tai kad as jau pradeciau jai duoti, bet ji tik pamato buteliuka ar saukstuka, tai uzciaupia lupytes, ir verkia jas uzciaupus,,..,. isivaidzuokit kaip tai atrodo, ir dar galvyte kraipo. o per buteliuka tai trenkia su rankytemis, kad oh.,.,bet mano pienuko per diena isgerai tik 600 ml. ir tai tik miegodama as galvojau kad jau isprotesiu, turiu vaika uzmigdyti ir tik tada maitinu, nu sakes,,.,,
taigi esu pasimetusi, pavargstu per diena, o vaikas toks smulkutis, gaila mazes, kiek suprantu savo vaika, tai jis jau bijo to buteliuko......
bet kaip gerai kad mes ne vieni tokie, vis tai nuramina.

taigi esu pasimetusi, pavargstu per diena, o vaikas toks smulkutis, gaila mazes, kiek suprantu savo vaika, tai jis jau bijo to buteliuko......

sveikos
Na ka maniske darpaliginus pagal kitus cia lelius valgo,bet tik HIPP koses ,nezinau pradejua virti pries savite savo koses negaliu idet i burnyte spjauna raukos ir panasiai,o Hipp tas darzovienes valgo bet noriu jau pratint prie naminio maisto(nes iki siol tik HIpp ir teduodavau) o va dabar
nebezinau tai vel man duot tas HIPP darzovienes
o tas grudu avizos su vaisiais,sausainiu (milupos)koses skaniausiai sau valgo.
o kokias jus verdate grudu koses,nezinau nes visgi perku Hipp,gal kas paars kaip pradet virt grudu koses ir kokias,kaip
aciu
Na ka maniske darpaliginus pagal kitus cia lelius valgo,bet tik HIPP koses ,nezinau pradejua virti pries savite savo koses negaliu idet i burnyte spjauna raukos ir panasiai,o Hipp tas darzovienes valgo bet noriu jau pratint prie naminio maisto(nes iki siol tik HIpp ir teduodavau) o va dabar

o tas grudu avizos su vaisiais,sausainiu (milupos)koses skaniausiai sau valgo.
o kokias jus verdate grudu koses,nezinau nes visgi perku Hipp,gal kas paars kaip pradet virt grudu koses ir kokias,kaip

Sveikos.Net palengvejo paskaicius siuos straipsnelius, o to jau i nevilti pradejau pulti kad mano mazoji tik mano pienuka valgys.Jau 2 savaites bandau prie kosyciu pripratinti ,o jai ne motais, viska spjauna ir niurzgeti pradeda,net vandenuko is puodelio negeria,nei arbateles,...buteliuko nepripazysta, tik kruti.Bet paskaicius jusu pasakojimus dabar jau aprimau-ateis laikas ir mes kaip nors priprasim prie kosyciu,...ragausim kiekviena diena kol atrasim savo meniu.Aciu kad esate

Prisidedam prie nevalgiuku. Mane jau veda is proto tas nevalgymas, passkutinem dienom mabau, kad kaltas pienas, nes siaip isgeria per diena kokius 6 jei nedaugiau
buteliukus pieno, tai nusprendziau duot rytais ir vakarais, paziuresiu kas gausis. Ir siaip nera rezimo, gal padarius rezima pradetuvalgyt geriau? Gal kas jau isbandet, kagalit patart?

QUOTE (Gvyduta @ 2004 10 27, 14:55) |
Ne kokia ish manes patareja. Pacios vaikas nevalgo. stoga rauna. Nesuprantu kur ash klaidas darau. Tik MP. O jau 11men. Buvo dienu geresniu kai patarimus kitom daviau ka daryt kad valgytu, o va ir vel nevalgymo dienos ir nezinau ka daryt. |
geras..

Sveikos, maniškė 1,4 m. nevalgiukė labiausiai mėgsta dešreles
ir visokius rūkytus produktus - pvz. šoninę.
dabar pradėjau spausti natūralias sultis - granatų - turi daug geležies, vynuogių, morkų. Gal bent vitaminų gaus šiek tiek - o geria labai noriai.
Porą kartų viriau kompotą - tai virtus obuolius ir razinas valgė, bet tik vieną kartą.
Mums hemoglobiną labai pakėlė Similac Advanced Gain pieno mišinukas, gaila, tik kad po poros savaičių pasirodė, kad yra jam alergiška.
Beje kartais truputį valgo iš tėčio lėkštės - jį mato rečiau, todėl yra didelis autoritetas

dabar pradėjau spausti natūralias sultis - granatų - turi daug geležies, vynuogių, morkų. Gal bent vitaminų gaus šiek tiek - o geria labai noriai.
Porą kartų viriau kompotą - tai virtus obuolius ir razinas valgė, bet tik vieną kartą.
Mums hemoglobiną labai pakėlė Similac Advanced Gain pieno mišinukas, gaila, tik kad po poros savaičių pasirodė, kad yra jam alergiška.
Beje kartais truputį valgo iš tėčio lėkštės - jį mato rečiau, todėl yra didelis autoritetas