Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgiukai

Musiske irgi valgo tik tada kai turi naujesni zaisla po ranka, kol ji isnagrineja as ant smugio sukisu.Arba jei per TV kanors jai idomaus rodo. Tada irgi ant smugio sukisu. Kai pabosta zaislas ar TV iskart lipam nuo kedes purto galva ir vsio pietus baigti.
Negaliu sakyt kad nevalgo smile.gif

Atsakyti
prisijungiu ir as prie nevalgiuku mamu burio - Miglei reikia pavyti savo bendraamzius, bet kad jinai beveik nieko nevalgo. Va kai prisimenu susu - ka paduosi, tas bus suvalgyta. O cia pries panele visaip maivytis turi, ikalbineti ja. Gerai dar kad gydytoja nieko del svorio mums nesako.

Va reikes vel darytis tyrimus del anemijos, nes turejome ja, gereme gelezi, o dabar pries kelias dienas vel prasidejo galima salyti bado streikas - pagrindinis maistas misinelis, viso kito tik po kelis saukstus ikisi. Ai dar nuo suaugusiuju stalo maistas geriau eina. Tai daznai vakare jau duoti ka nors is musu puodu, o tai norisi nakti issimiegoti.

Kuzia, gerai kaip pas tave pieno yra ir ligi siol jo uztenka vaikui, tai gal tada ir as taip i galva nevelgumo neimciau. Bet maniske mano pieno gavo tik iki triju menesio ir nei karto nevalge is kruties ( bet cia jau atskira istorija). O svoris musu nedidelis 7450.
Atsakyti
QUOTE (Silvute @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 9:21)

Kuzia, gerai kaip pas tave pieno yra ir ligi siol jo uztenka vaikui, tai gal tada ir as taip i galva nevelgumo neimciau.

Na, sūnui mano tai jau 8 metai rolleyes.gif . Va, dukrai tai po biški stinga pieno, nes gana neblogai iki šiol valgė košes. Dabar ar tai dėl dantų, ar tai dar dėl ko apetitas košėm dingo. Ir jaudinuos dabar, kad nenuslabtu mano mažiute. Kas, kad storulyte...
Ir visai nenuostabu, kad jaudinies tu - mes, mamos, jau tokios. Nes visos bėdos nebeatrodo tokios baisios tik kai jos praeina rolleyes.gif ...
Žinai, visai nebloga mintis duot ką nors iš savo lėkštės, jei košės mažai valgė wink.gif .
Atsakyti
Kadango manoji dabar atsisake valgyt is savo bliudeliu, pora saukstu tos pacios koses duodu is kito indo nemtyto, bet kaisupranta kad cia ta pati koses vel neva;go. Labiausiai valgo duona sausa: puse sutrupina puse suvalgo, sausaini, jei nori ir is savo lekstes duodu, kad tik valgytu. Jei jai skanu mano ulve ar mano mesa tegu kapoja, tik ziuriu kad nepaspringtu.
Atsakyti
Nesikertu as kodel jus taip pergyvenat kad nevalgo? wink.gif taigi vistiek kazka valgo tie vaikai, o kad maziau nei kiti, tai gal tik tiek reikia, taigi ir suauge skirtingus kiekius valgo wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 11:59)
Nesikertu as kodel jus taip pergyvenat kad nevalgo? wink.gif taigi vistiek kazka valgo tie vaikai, o kad maziau nei kiti, tai gal tik tiek reikia, taigi ir suauge skirtingus kiekius valgo wink.gif

Na, kažkaip nejauku, kai devynių mėnesių vaikas tik mamos pienu minta. Va katik pavyko įkišti šaukštelį košės, tai nulėkė į kambarį, apsikabino pagalvę, ir tol liežuvį trynė, kol ten nei kvapo tos košės neliko...ir kaip tokį padarą pašerti?
Atsakyti
Vobla na kaip tau vaiko negaila, nuodus duodi laugh.gif na bent jam tikriausiai taip atrodo, jauciu galvoja ot mamasa laugh.gif matyt toks skanus tas tavo pienukas kad jokiu kosiu nereikia biggrin.gif o daugiau visai nieko? visai visai?
Atsakyti
Dėja visai visai....na kartais pažaidžiam su jogurtu, ir sultis geriam, bet košės tai kokie trys šaukšteliai per mėnesį netyčiom į pilvuką pakliūna...keista, kad pas merginą dar hemoglobulinas geras. Gydytoja pati stebisi. Tačiau dabar jau pati eisiu tirtis kraują. nes niekad nebuvau stora, o dabr jau tikrų tikriausia vobla... gerai padžiovinta. Anoks čia džiaugsmas, kai mama kanopas pakratys...taip norėtųsi bent kiek pailsėti. Kas bus, kai už poros mėnesių teks į darbą eiti, ji dar nevalgys. Turbūt teks žindyvę vietoj auklės samdyti blink.gif
Atsakyti
o gal is buteliuko geria? gal taip sukist ka nors? nors jeigu tyrimai geri tai ko pergyvent, reiskia tavo pienas super biggrin.gif
Atsakyti
Vobla,
Aš žiūriu tavo lelyte - viens prie vieno mano sūnus. Tas irgi nei miegojo, nei valge. Dieve dieve, kaip pagalvoju, kiek nervų sveikatos ir kantrybės atėmė. O dar seselė iš poliklinikos tokia wacko.gif ateidavo - sako kaip tai nevalgo, turi valgyt. O aš iš proto kraustaus kaip čia taip gali būt.
Atsakyti
QUOTE (vobla @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 12:26)
Turbūt teks žindyvę vietoj auklės samdyti blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Visada yra išeitis laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 12:32)
o gal is buteliuko geria? gal taip sukist ka nors? nors jeigu tyrimai geri tai ko pergyvent, reiskia tavo pienas super biggrin.gif

na matai Iva, va Voblos mergaites hemoglobinas geras - o maniskes buvo nukrites. Gydytoja tik taip atsargiai uzsimine, kad jau reiketu gydyma pradeti, nes ir taip maze visokiu priedu daug gauna.

Ar tai pagal tave normalu, kad 9 men kudikis gali valgyti 4 kartus per diena po 200gr misinelio + plius dar kelis saukstus koses uzsiziopsojusiai ikiso.

Tuo labiau, kad jai reikia svoriu, ugiu ir issivystimu pavyti kitus vaikus. Tai kaip ir to maisto daugiau jai turetu reikti, juk energija vaikas is maisto gauna...

Saviske jau kuris laikas valgydinu tik linksmindama. Zinau, kad tai nera gerai, nes vaikas nesupranta, kad valgo - jam tai gaunasi kaip zaidimas, kai mama ( o kartais ir tete su broliu) aplinkui sokineja, vaiposi ir zaislus kisa. Ar nebus po to problemu su valgymu.

Vyresni vaika dar galima palikti nevalgiusi - nenori, isalksi, uzsimanysi. O cia - vaiksto aplinkui, zyzia, matosi kad valgyti nori, o pasiulai arba spjauna, arba is vis neissizioja
Atsakyti