QUOTE (vobla @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 12:26) |
. Turbūt teks žindyvę vietoj auklės samdyti ![]() |
o as ja ir turejau, tiesa, tada mazesne buvau uz Voblos panele.
Manau, kad pas mus čia paveldėtas nevalgumas. Mano mama visai sveikatą susigadino, bandydama mane pašerti. Pradėjau valgyti kažkur apie 14 metų. Taip, kad dar liko laiko pavargti. Tik skirtingai nuo savo mamos , aš mažiau nervuojuosi. Gal kalbu daugiau apie tai
O kai dar kraujas 119, tai visai šviesiau akyse paliko. Ačiū diev, kad merga bent sultis geria. Ypač uobuolių mėgsta, o aš dar ten ir burokėlių, ar morkų pamaišau...
Gaila, kad dažnai NEVALgUS vaikas maišomas su IŠRANKIU. Nevalgus tai tas, kuris ir skaniausių saldainių maišą pasiūlius į tą pusę net nežvilgtels. Pamenu save.Nevalgydavau tol,kol nepaeidavau. Ir jokia čia anoreksija- tiesiog nėra alkio jausmo. Bėja nepadėjo jokie vitaminai. O C tai visą vaikystę subinę badydavo.Įsivaizduoju, kiek siaubo buvo mano motinai- vaikas nebepaeina iš bado, atrodo kaip distrofikas ar iš konslagerio, o nevalgo nieko nors nusišauk. Nors zondą į skrandį statyk...Sakė linkėjo tuomet, kad mano vaikai taip nevalgytų ir mane taip kankintų. Atrodo prisilinkėjo...dabar vėl pati pergyvena...

Gaila, kad dažnai NEVALgUS vaikas maišomas su IŠRANKIU. Nevalgus tai tas, kuris ir skaniausių saldainių maišą pasiūlius į tą pusę net nežvilgtels. Pamenu save.Nevalgydavau tol,kol nepaeidavau. Ir jokia čia anoreksija- tiesiog nėra alkio jausmo. Bėja nepadėjo jokie vitaminai. O C tai visą vaikystę subinę badydavo.Įsivaizduoju, kiek siaubo buvo mano motinai- vaikas nebepaeina iš bado, atrodo kaip distrofikas ar iš konslagerio, o nevalgo nieko nors nusišauk. Nors zondą į skrandį statyk...Sakė linkėjo tuomet, kad mano vaikai taip nevalgytų ir mane taip kankintų. Atrodo prisilinkėjo...dabar vėl pati pergyvena...
QUOTE (vobla @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 13:10) |
Sakė linkėjo tuomet, kad mano vaikai taip nevalgytų ir mane taip kankintų. Atrodo prisilinkėjo... |
Vaje, veikia tokie linkėjimai

QUOTE (Kuzia @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 13:38) |
Vaje, veikia tokie linkėjimai ![]() ![]() ![]() |

Siaubo kinas, na nezinau rimtai taip buna kad valgyt noretu ir nevalgytu??? Silvute matai as cia is savo varpines kalbu, na mano irgi konslageriui prijaucianti piliete
nors valgo kaip trys drambliai kartu paemus, bet nevisada, skirtingom dienos skirtingai, buna kad vienu ar keliais sureliais gyva, o buna kad nelabai suprantu kaip i toki palyginus maza vaika sutelpa tiek maisto, bet mano atvejis aisku kitoks, + vyresne jau gerokai uz jusiskius
bet 9 men irgi pagrinde pienuka mano valge ta atsimenu, gal tik apie metus "normalesni " maista pradejom

QUOTE (Kuzia @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 13:38) | ||
Vaje, veikia tokie linkėjimai ![]() ![]() ![]() |
Kuzia nepergyvenk taip - mano tete is dvyniu, bet pas broli vienturte panele auga, o pas mane porele, bet ne dvynukai

QUOTE (vobla @ Penktadienis, 28 Lapkričio 2003, 12:26) |
Tačiau dabar jau pati eisiu tirtis kraują. nes niekad nebuvau stora, o dabr jau tikrų tikriausia vobla... gerai padžiovinta. |
As tokioj pacioj situacijau buvau, na dar siek tiek ir esu. Issityriau krauja. Hb sociai

Et atejau i sita tema pasikartot :
Oi, o as pirma kart pasimeciau Nustojo valgyt ie jau beveik penkia sparas nieko neima i burna. Jei visdelto isiulau koses, tai ima ziaugcioti Net vynuoges, kuria labai megsta ir visa kita, ka megdavo pagrauzti nebepadeda. Tik papukas ir viskas. Tai ka, gryzom i kudikyste? Juk nuo keturiu men valgo koses, puikus apetitas, tas pienas jai jau udavo kaip ne maistas, o zabova, neuztekdavo jo (isskyrus dienas,kai sirgo), dabar....nieko nesuprantu. Gal kam nors irgi taip buvo. Nugi tuoj metai, o "pasedo" vien ant kruties.
Oi, o as pirma kart pasimeciau Nustojo valgyt ie jau beveik penkia sparas nieko neima i burna. Jei visdelto isiulau koses, tai ima ziaugcioti Net vynuoges, kuria labai megsta ir visa kita, ka megdavo pagrauzti nebepadeda. Tik papukas ir viskas. Tai ka, gryzom i kudikyste? Juk nuo keturiu men valgo koses, puikus apetitas, tas pienas jai jau udavo kaip ne maistas, o zabova, neuztekdavo jo (isskyrus dienas,kai sirgo), dabar....nieko nesuprantu. Gal kam nors irgi taip buvo. Nugi tuoj metai, o "pasedo" vien ant kruties.
QUOTE (mute @ 2004 01 14, 18:16) |
Tai daugiau nevalgiuku nera, tik mes.....? ![]() |
Yra

Mano mergytei panašiai buvo, kol pati maitinau. O dabar kad kerta, kad kerta...

O mano sūnui panašiai užeina. Tik jo ir pienuku jau nebeužšersi, tai būna, pabadauja ir po porą savaičių

na panasu kad ir mes i nevalgiuku gretas isirasysim, nors maniskiui tik 5 men. bet retai kada pats ka nors noriai valgo, savo pieno nebeturiu, tai atrodo galetu buti vientik misiniu sotus...