Įkraunama...
Įkraunama...

Svorio ir ūgio lentelės

tai gal draugausim 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as2lka @ 2008 08 21, 08:10)
tai gal draugausim 4u.gif  ax.gif

4u.gif butinai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 08 21, 09:43)
4u.gif butinai 4u.gif  thumbup.gif

Labai smagu girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrinė @ 2008 08 18, 15:27)
Maniškiui spalį bus šeši  - ūgis 135 / svoris apie 37 kg. Didelis, net labai ... Jei ką nors neramina nevalgymas, tai mus jau neramina svorio augimas .... Atrodo ir maistą prisižiūrim, ir judam nemažai ... Toks MINI ALEKNA  hihihi.gif  - tvirtutis , drūtutis ...

g.gif g.gif manyčiau į Alekną nepanašu, tai antsvoris ryškus, o ne tvirtutis, drūtutis, reiktų derinti mitybą.
Atsakyti
Tikslaiu tai gal mini Savickas smile.gif
Maniškis kai buvo iki metukų, draugai vadindavo Savickiuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2008 08 21, 10:31)
g.gif  g.gif manyčiau į Alekną nepanašu, tai antsvoris ryškus, o ne tvirtutis, drūtutis, reiktų derinti mitybą.

As tai nedrysciau taip teigti, kad "tai ryskus antsvoris", juk nematant vaiko negali taip sakyti. Vien ugis koks 1.35!!!
Pamenu pirmoje klaseje turejom tooookia auksta ir stambia klasioke, ohoho, mes kaip skruzdelytes pries ja buvom. Paskui ji is usu klases isejo ir stai po daugelio metu as ja pamaciau. Moteris kaip moteris, na aukstesne gal koks 185, na stambesne (kaulu atzvilgiu), bet tikrai ne apteslejusi.Tiesiog tokia zmogaus kaulu struktura.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mano penkiametes dukrytes ugis 113cm,svoris 22kg,tai pagal leneteles didele g.gif ,o 4 menesiu sunelio ugis 70cm,o svoris 7,200kg,pagal lentele normaliai smile.gif .Bet man tos lenteles kaskaip tik smalsumui nugaleti,juk negali visi vaikuciai pagal lenteles augti g.gif
Atsakyti
mano mergaite iki metuku, ugio priiaugdavo didziausia norma , o svorio per viduriuka. tongue.gif , tai dabar kai yra beveik 3.7 metuku, tai ugiu beveik prilygsta savo penkiameciui pusbroliui biggrin.gif , o sveria 16, kai isvaziuoja pas mociute-gryzusi 18 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2008 08 21, 09:31)
g.gif  g.gif manyčiau į Alekną nepanašu, tai antsvoris ryškus, o ne tvirtutis, drūtutis, reiktų derinti mitybą.

Nenorėkime pasirodyti gudresnės už kitus 4u.gif

3-7 metų vaiko KMI 16-20 . ( Šiandien kaip tik prieš daržiuką atlikom formalumus poliklinikoj 136/37 ). Taip - mes ties viršutine riba, ir būtų visai ne pro šalį kokia pora kg pamažinti ... Tačiau ir ūgis mūsų toli gražu ne pagal amžių ...
O maistą mes deriname, ir judame nemažai ...

QUOTE(Airidux @ 2008 08 22, 13:42)
Tikslaiu tai gal mini Savickas  smile.gif
Maniškis kai buvo iki metukų, draugai vadindavo Savickiuku  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(ERA @ 2008 08 22, 19:58)
As tai nedrysciau taip teigti, kad "tai ryskus antsvoris", juk nematant vaiko negali taip sakyti. Vien ugis koks 1.35!!!
Pamenu pirmoje klaseje turejom tooookia auksta ir stambia klasioke, ohoho, mes kaip skruzdelytes pries ja buvom. Paskui ji is usu klases isejo ir stai po daugelio metu as ja pamaciau. Moteris kaip moteris, na aukstesne gal koks 185, na stambesne (kaulu atzvilgiu), bet tikrai ne apteslejusi.Tiesiog tokia zmogaus kaulu struktura.

4u.gif
Atsakyti
maniskis3.5m ugis 94 cm, svoris 14.5kg
Atrodo telpa i remus pagal lentele (pirmam puslapi nuoroda)
Atsakyti
Siandien pasveriau savo lygiai 6 metu vaikina- ir apsalau- 25 kg. blink.gif Dar pavasari buvo 22 . Vadinasi, kadangi vasarojo daugiausiai pas mociutes- tai ten tuos 3 kg ir priaugo blink.gif Nes gi zinai- mociuciu meile anukeliui- per saldumynus ir kitus skanestus, jau su mama savo kalbejau, bet niekas manes negirdi- , mazdaug , atsikabink nuo vaiko, pati dietininke, tai ir dietinkis, normalus vaiaks, tu ka - jam valgyti ruosiesi neduoti???
Ugis jo 117 cm, nera labai didelis.. Bet va, jau antsvoriuka isigijo...
Tiesa- nuo gimimo yra stambus- gime 4 kg, ir visada buvo link stambesniu- nors pvz, as pati ilgai pati maitinau, jis ir kosiu nenorejo laaabai ilgai, ir vien tik su mano pienuku buvo drutuolis...
As pati vaikystej ir paauglystej buvau stamboka,bet tikrai ne storule, po to praktiskai savaime sulieknejau. O vyras mano visa gyvenima prie apvalesniu, nu ne storas, veikiau kresnas. Ir jo giminej yra polinkis is stambuma.
Nuo rugsejo lankysim baseina, dar gal koki sporta, bandysim. Maista tai as jam paderinu, bet va mociutes doh.gif Nors siaip aktyvus labai , laksto, duodasi su dviraciu. Ir isrengus ji- nu neatrodo niekaip lasininis, toks daugiau raumenuku sakyciau.
Atsakyti