Siandien pasveriau savo lygiai 6 metu vaikina- ir apsalau- 25 kg.

Dar pavasari buvo 22 . Vadinasi, kadangi vasarojo daugiausiai pas mociutes- tai ten tuos 3 kg ir priaugo

Nes gi zinai- mociuciu meile anukeliui- per saldumynus ir kitus skanestus, jau su mama savo kalbejau, bet niekas manes negirdi- , mazdaug , atsikabink nuo vaiko, pati dietininke, tai ir dietinkis, normalus vaiaks, tu ka - jam valgyti ruosiesi neduoti???
Ugis jo 117 cm, nera labai didelis.. Bet va, jau antsvoriuka isigijo...
Tiesa- nuo gimimo yra stambus- gime 4 kg, ir visada buvo link stambesniu- nors pvz, as pati ilgai pati maitinau, jis ir kosiu nenorejo laaabai ilgai, ir vien tik su mano pienuku buvo drutuolis...
As pati vaikystej ir paauglystej buvau stamboka,bet tikrai ne storule, po to praktiskai savaime sulieknejau. O vyras mano visa gyvenima prie apvalesniu, nu ne storas, veikiau kresnas. Ir jo giminej yra polinkis is stambuma.
Nuo rugsejo lankysim baseina, dar gal koki sporta, bandysim. Maista tai as jam paderinu, bet va mociutes

Nors siaip aktyvus labai , laksto, duodasi su dviraciu. Ir isrengus ji- nu neatrodo niekaip lasininis, toks daugiau raumenuku sakyciau.