Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate knygas?

Apklausa: Iš kur dažniausiai gaunate knygas skaitymui? (156 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(pupik @ 2014 08 22, 09:59)
EPUB - kas tai?


Elektroninės knygos. mirksiukas.gif
Atsakyti
I tai kaip paraidžiui šifruojasi? EPUB (E ir B tai aišku,o P ir U ?)
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2014 08 27, 10:33)
I tai kaip paraidžiui šifruojasi? EPUB (E ir B tai aišku,o P ir U ?)


ePUB - electronic publications - elektroniniai leidiniai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gemma lotuliukas.gif , niekas ir nesako, kad knygas perkame urmu ir visos kaupiamos. Aš gyvenu nuosavame name, turiu vietos ir man gražu knygos sudėtos lentynoje.
O dėl jaukumo... tai kiekvienam skirtingai. ax.gif
Atsakyti
user posted image

Ieškome šio ciklo II, III ir IV dalies, jei kas perskaitėte ir padėjote į lentyną, mielai nupirktume, tik parašykite. Geros dienos.
Atsakyti
Labai megstu knygas,ypac psichologines arba romanus wub.gif
Atsakyti
imu ish bibliotekos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 04 23, 08:36)
anksčiau knygas pirkdavau beveik be atrankos ir dideliais kiekiais: akį patraukdavo viršelis, būdavo nuolaida, išgirdusi gerą recenziją. bet su laiku ši manija praeina - pradedu atsirinkti: peržiūriu leidyklų anonsus, prisirankioju atsiliepimų iš interneto, jei pasitaiko, biblėj pagriebiu. ir tik įsitikinusi, kad knyga tikrai verta turėti, perku. o ir namai ne guminiai.

apskritai erzina, kad naujos knygos tokios storos ir sunkios,

knygos yra svarbi tos erdvės dalis, jos turi kažką man reikšti, sukelti emocijas/norą jas dar kartą apmąstyti, o ne norą grožėtis "kiek daug aš turiu". todėl knygos, su kuriomis neatradau asmeninio ryšio, ieško naujų namų.

nes kartais būna tikrai labai nemalonu liesti seną suskaitytą knygą su neiškios kilmės dėmėmis ar dar baisiau  doh.gif

retkarčiais skolinuosi iš pažįstamų, bet draugės skaito kitokio stiliaus knygas,

panašiai gyvename drinks_cheers.gif
Skaičiau be atrankos iki tol, kol prisirinkau informacijos. Dabar renkuosi ilgai ir kruopščiai, jei nepataikau- nesikankinu dedu šonan. Užtai mėgstamiausia knygų pasirinkimo vieta- biblioteka. Perku tik itin įtikusią knygą . Namų biblioteką kruopščiai perrinkau, pasenusias morališkai- į konteinerį, vertingas, bet man neįdomias- bibliotekon, ten veikia knygų mainų programa.

Dabartinės sunkios ir storos knygos erzina, sunku skaitant nulaikyti rankoje, daug geriau būtų leisti 2-3 knygom. Nepatinka daug tuščių tarpų, net tuščių puslapių.

Skolintis labai sunku, greičiau man įdomią knygą randu per paieškos sistemą bibliotekoje. Mėgstu pirkti per naudotų knygų pardavimo portalus, pigiai galima gauti norimą knygą, ypač kai knygynuose jau tokių nebūna. O skolinti nemėgstu ir skolinu tik išskirtiniais atvejais, nes ne visada grąžina tokios būklės , kokią paskolinai arba visai negrąžina.
Atsakyti
Imu iš 5 bibliotekų, nepagydoma doh.gif lotuliukas.gif

Jei turėčiau pinigų, pirkčiau, bet ne visas, tik tada turėčiau ant jų miegoti, nebūtų kur padėti, mažoj erdvėj gyvenam, visos lentynos (mamos palikimas ) jau užpildytos..
Atsakyti
Užsisakiau el. skaityklę, taigi parsisiunčiu iš interneto. O tai marios pinigų knygoms išeidavo.
Atsakyti
Ir perku, ir imu is bibliotekos, o kartais tiesiog gaunu dovanu. Bet siaip priimtiniausia man skolintis is bibliotekos ax.gif .
Atsakyti
Nusiperku, bet ne per dažniausiai.. ax.gif
Atsakyti