Įkraunama...
Įkraunama...

Limfmazgiai

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 26, 20:27)
Man irgi ant kaklo šono, po žandikauliu, tarp dviejų seilių liaukų. Iš pradžių man irgi buvo kietas darinukas, neskausmingas, o po pusantro mėnesio per kelias valandas ištino baisingai verysad.gif
tikiuosi jum nesupūliuos 4u.gif

Oi kaip jus cia baisokai verysad.gif bet sakau gal jum kokia infekcija, jei puliuoja ir dar ta temperatura, gal tie antibjotikai kuriuos vartojot, neiveike,bet tai kraujo tyrimai turi rodyt infekcijos zidini, na uzdegimo tai tikrai, bet jei jie geri, tai keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(asandra @ 2009 02 26, 20:53)
Oi kaip jus cia baisokai verysad.gif bet sakau gal jum kokia infekcija, jei puliuoja ir dar ta temperatura, gal tie antibjotikai kuriuos vartojot, neiveike,bet tai kraujo tyrimai turi rodyt infekcijos zidini, na uzdegimo tai tikrai, bet jei jie geri, tai keista g.gif

Kraujo tyrimas buvo gerasdar prieš supūliavimą, dabar tai faktas kad infekcija, jei jau pūliuoja ir temperatūra
Atsakyti
sveikos merginos, 4u.gif man padideje kirksnu limfmazgiai.gal kam taip yra buve?nesenai darytas cezaris,gal del jo ir padidejo? verysad.gif klaikiai bijau kad tik nebutu rimta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veziuke85 @ 2009 03 01, 15:19)
sveikos merginos, 4u.gif man padideje kirksnu limfmazgiai.gal kam taip yra buve?nesenai darytas cezaris,gal del jo ir padidejo? verysad.gif klaikiai bijau kad tik nebutu rimta verysad.gif

O seniai jau taip? jie dideja ir toliau ar laikosi vienodo dydzio? svarbu ir kaip pati jauciates..
Atsakyti
Sveikos,

turejau probelmu su limfmazgiais. Pries kokius 3 metus uzciuopiau guzeli kaklo apacioje. Neskausmingas, neslankiojantis. Tuo metu jauciausi labai pavargusi, grizusi is darbo is karto griudavau i lova...veliau prasidejo temperatura, kiekviena vakara apie 37,3. Issigandusi nudumiau pas gydytoja. Po daugelio tyrimu man rado toksoplazmoze... verysad.gif Visi rodykliai padideje n kartu. Teko gydytis apie metus. Dekui Dievui kad nebuvau nescia. O guzelis liko iki siol.
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 02, 15:52)
Sveikos,

turejau probelmu su limfmazgiais. Pries kokius 3 metus uzciuopiau guzeli kaklo apacioje. Neskausmingas, neslankiojantis. Tuo metu jauciausi labai pavargusi, grizusi is darbo is karto griudavau i lova...veliau prasidejo temperatura, kiekviena vakara apie 37,3.  Issigandusi nudumiau pas gydytoja. Po daugelio tyrimu man rado toksoplazmoze... verysad.gif  Visi rodykliai padideje n kartu. Teko gydytis apie metus. Dekui Dievui kad nebuvau nescia. O guzelis liko iki siol.

saulute, "galima" taip sakyti, kad tu savotisaki laiminga nes rado, o man simtomai tokie kaip tavo bet neranda g.gif kas yra , toksopl. pas mane "mieganti"
zinai problema zinai kas tavo "priesas" o dabar su kuo kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2009 03 03, 13:40)
saulute, "galima" taip sakyti, kad tu savotisaki laiminga nes rado, o man simtomai tokie kaip tavo bet neranda g.gif kas yra , toksopl. pas mane "mieganti"

Pritariu, geriau jau zinoti kas tavo priesas...nors irgi praejo siek tiek laiko kol rado. Tikiuosi isgysi mirksiukas.gif savaime
Atsakyti
QUOTE(Padebesytė @ 2009 03 03, 14:40)

drinks_cheers.gif pritariu visu 100! As tokia pat nelaimele, ir temperatura kartais buna, ir guzelis kazkoks po ausim, o gydytojai nieko neranda
Atsakyti
QUOTE(asandra @ 2009 03 03, 20:37)
drinks_cheers.gif  pritariu visu 100! As tokia pat nelaimele, ir temperatura kartais buna, ir guzelis kazkoks po ausim, o gydytojai nieko neranda

Man idomu pasidare del limfmazgiu, paskutinius du vakarus sedit namie ir ziurint TV pradejau jasuti dilciojima - lengvus spazmus kirksnyje. Nieko neitariau. Bet paskui nuejaus miegot pradejau ciupineti, ir pajutau kad vienoje puses yra iskilimas, kitoje nieko. Siadnien pasiziuri i save, ir matau kad akivaizdziai vienoje puseje viduje kazkas padideje. Gali but limfmazfgiai - bet girdejau kad limfmazgiai dideja pagal vieta kur yra liga - gal kas susidure kokios ligos lemia kirksnyje padidejusi limfmazgi?
Atsakyti
NA MAN NUO VAKAR PRADEJO DILGCIOT KAIREJ KAKLO PUSEJ BET TEN JOKIO LIMFMAZGIO NEUZCIUOPIU, GAL SAKAU NUO DANTIES, VAKAR TAISIAUSI unsure.gif
Atsakyti
sveiki, as jau nuo vaikystes pastebejau kad pas mane skruoste yra limfmazgiukas, nu toks nedidelis kietas guziukas, toks kaip butu mazojo pirsto galiukas, ir jis toks paslankus truputi.. Atsimenu ejau ir pas daktarus ir kur tik nejau, siuntinejo mane is vienos vietos ikita taip nieko ir nerado,ir sugalvojo kad cia uzsikimsusi seiliu liauka biggrin.gif nu ir ka, man jo niekad neskauda, nebent kai persalu ji kazkaip labai retai bet pamaudzia.. Nezinau ir ka daryt man cia su juo.. Arba kai persalu ar pns man padideja ne sonuose kakle limfmazgiai, bet per viduri, kaip nuo smakro vestumeme truputi zemyn tai ant apatinio zandikaulio vidurio atsiranda toks nemazas.. bet ne toj vietoj kur kaulas o kur kaulo ner.. Ai nu vnz gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
Mmmm.....truputi nurimus temele..... 4u.gif
As tai jau nebezinau ka cia man daryt. Siuo metu limfmazgiai kakle padideje, gerkle truputi paraudus bet neskauda, temperatura pastoviai apie 37, ir taip apie menesi jau....Tiesa neseniai plauciu uzdegima issigydziau, bet limfmazgiai kaip padideje taip padideje....kraujo tyrimas sergant plauciu uzdegimu rode virusine infekcija, bet sake hemoglobinas buvo geras, tyriausi ka tik skydliauke, viskas gerai.... nu tai jau visai neramina cia tie limfmazgiai - nors apsmane visa gyvenima bedos su gerkle, bet praeidavo.
Jauciu teks eilini syki pedint pas gydytoja,gal kraujo tyrima vel kartot? Nepergyvenciau taip labai del to limfmazgio, jei ta temperatura....labai erzina, nes tik 37, bet tai salta tai karsta.

O kokius dar tyrimus seimos gydytojai daro del tu limfmazgiu?
Atsakyti