Įkraunama...
Įkraunama...

Limfmazgiai

QUOTE(vaidile @ 2009 03 30, 17:08)
esu sirgusi toksoplazmoze,  net nzn.. ka galvoti, nejaugi si liga dar gali kartotis?

Gal ir gali g.gif o kokie jos požymiai?

Zvaigzdute, o infektologas kokius tyrimus darė? g.gif
Atsakyti
Infektologas dare ebstein-baro, toksoplazmozes ir citomegalo tyrimus. Hematologas dare vel gi citomegalo, toksoplazmozes, ZIV, CRB ir kazkoki LDH ( net nezinau ka reiskia, arba jau pamirsau). Taip pat siunte darytis kaklo ir pilvo organu echoskopija, ir plaucius persisviest.
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 03 31, 08:53)
Taip pat siunte darytis kaklo ir pilvo organu echoskopija, ir plaucius persisviest.

Šitus jau dariausi
Atsakyti
Sveikos meraites smile.gif As turiu guzeli pazastyje verysad.gif Siaip jau senokai as ji turiu,neskauda visai,toks zirnio dydzio,vasara buvo beveik dinges,ant ziemos vel padidejo.Kazkada daktare sake,kad jis atisiranda nuo antiperspirantu g.gif o vasara sumazeja,nes oda kvepuoja,bet vistiek nutariau issitirti,nes jis nedingsta verysad.gif
Atsakyti
Buvau nuvykus pas hematologę, nieko netyrė, iškart paneigė, kad gali būti hematologinė liga, nes, anot jos, iš darytų tyrimų tai jau būtų paaiškėję. Ir sakė, jei jau nieko nerado, tai ir neberas, nebeieškot. Tiesiog gal organizmas pasilpęs buvo. Na tikėkimės g.gif
Atsakyti
Nu aš čia gal visai ne į temą, bet visdėlto paklausiu.....
Nesuprantu kas darosi, išgėrus alkoholio skauda kaklą blink.gif pergalvojau net nežinau kas ten gali būt, sakau gal limfinė sistema streikuoja...tik keisčiausia kad kaklą skauda nepriekinėje dalyje bet užpakaly ir šonuose. Kas čia dabar darosi? Gal kam yra taip buvę?
Atsakyti
sveikute,as apie tuos kaklo tiksliau sprando skausmus isgerus alkohilio. Ir man taip buna,tai va paaiskinsiu.... kadangi alkoholis plecia kraujagysles,o kraujagysles sprande eina i galvos kraujagysles,tai va isgerus alkoholio kraujagysles pleciasi ir del to skauda spranda,man nuo to pradeda galva skaudet,nes kraujagysles sprande uzspaustos (osteochondroze) geriu siuo metu vaistukus..tai va man nuo alkolio dar taip ziauriai isberia veida ir visa kuna tai va kokia reakcija .
Atsakyti
sweikos, as irgi apie pazasty noreciau paklaust, kaip tik ju stai ir aptarinejate.
dariausi kraujo tyrima, tai pasake kad padideje trombocitu ir limfocitų ka tai reiskia? , o man jau senokai, skauda desinę pažastį, būna kad ir praeina, bet toks kartais nemalonus jausmas būna.. lyg duria, lyg skauda... gal kas susidūrę esate...
tai prisigasdinau save... o dar nesenaii sapnavau, kad man sako jog turiu vėžy.. sad.gif
Tfu tfu tuftfuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 06 19, 10:41)
sweikos, as irgi apie pazasty noreciau paklaust, kaip tik ju stai ir aptarinejate.
dariausi kraujo tyrima, tai pasake kad padideje trombocitu ir  limfocitų ka tai reiskia? , o man jau senokai, skauda desinę pažastį, būna kad ir praeina, bet toks kartais nemalonus jausmas būna.. lyg duria, lyg skauda... gal kas susidūrę esate...
tai prisigasdinau save... o dar nesenaii sapnavau, kad man sako jog turiu vėžy.. sad.gif
Tfu tfu tuftfuuuuu

Sveika nepergyvenk taip stipriai gal tikrai ten nieko blogo, bet vis tike siulyciau nueiti pas gydytoja, kad ji apziuretu ir ivertintu situacija. Padideje limfmazgiai pazastyje gali buti del daugeliu priezasciu viena is ju blogas dezodarantas, jeigu naudoji. Ar tau pacios rankos neskauda? Gali buti infekcija kokia organizme.
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 06 19, 10:24)
Sveika nepergyvenk taip stipriai gal tikrai ten nieko blogo, bet vis tike siulyciau nueiti pas gydytoja, kad ji apziuretu ir ivertintu situacija. Padideje limfmazgiai pazastyje gali buti del daugeliu priezasciu viena is ju blogas dezodarantas, jeigu naudoji. Ar tau pacios rankos neskauda? Gali buti infekcija kokia organizme.

Na ne, pacios rankos neskauda...tik nemalonu kazkaip toje pazastyje, norisi ranka sulenkta ant liemens laikyti, o ne priglaudus but doh.gif
kazkaip buna deziko net nenaudoju, o jausmas tas pats... blink.gif
kazkaip tikrai reikia gal pas gydytoja dar nueiti, kad nebutu ko rimto.. g.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 06 19, 11:47)
Na ne, pacios rankos neskauda...tik nemalonu kazkaip toje pazastyje, norisi ranka sulenkta ant liemens laikyti, o ne priglaudus but  doh.gif 
kazkaip buna deziko net nenaudoju, o jausmas tas pats...  blink.gif
kazkaip tikrai reikia gal pas gydytoja dar nueiti, kad nebutu ko rimto..  g.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Pamatisi viskas bus gerai. Mano draugei buvo padidejes limfmazgis pazastyje ir labai skaudejo, bet labai greitai praejo. O tau jis jau senai?Nu as daug skaiciau, kad pazastyje gali buti padidejes nuo blogu dezodarantu, nuo skutimosi ten.
Atsakyti
na zinai jis man tai skauda, tai praeina, tik skaumas ne toks jau ir nepastabus... va dabar irgi kazkaip labai jauciais, arba kai buna karsta , tarkim trinasimaikute i pazasty ir TAAAIp nemalonu ir skauda, kad einu ranka biski nuo sono atitraukus, jauciu juokingai atrodo... na ir nesipurskiu kasdien deziku, ar nuo prakaito tais visais, pabandymui, bet visteik buna skauda...paprasciausiai tikiuos, kad tai nieko blogo, bet eidama pas gydytoja uzklausiu visteik... smile.gif
Atsakyti