Sveiki....
Norejau paklaust - tai vis tik , jei su limfmazgiais kas nors blogai, bendras kraujo tyrimas ka nors rodo ar ne...?
QUOTE(Leda @ 2009 06 19, 17:19)
Sveiki....
Norejau paklaust - tai vis tik , jei su limfmazgiais kas nors blogai, bendras kraujo tyrimas ka nors rodo ar ne...?
Jei tai limfoma tai leukocitai dideja, eritrocitai krenta, bet neretai buna kad kraujo tyrimai buna visiskai normalus,jei limfmazgiai padideje, neprosali pasidaryti rengena ir echo
QUOTE(Akutee @ 2009 06 19, 12:08)
na zinai jis man tai skauda, tai praeina, tik skaumas ne toks jau ir nepastabus... va dabar irgi kazkaip labai jauciais, arba kai buna karsta , tarkim trinasimaikute i pazasty ir TAAAIp nemalonu ir skauda, kad einu ranka biski nuo sono atitraukus, jauciu juokingai atrodo... na ir nesipurskiu kasdien deziku, ar nuo prakaito tais visais, pabandymui, bet visteik buna skauda...paprasciausiai tikiuos, kad tai nieko blogo, bet eidama pas gydytoja uzklausiu visteik... 

Butinai parasik ka tau gudutojas pasakis, lauksim

Labuti
va ir pas mane iskilo tokia problemele,uzciuopiau kirksnyje du skaudamus limfmazgius,ten ir taip pas mane ju visada buvo,bet dabar du is ju skauda (nepadideje) Gal kas susidure ir su sia problema?

Sveikutes,prisidesiu ir as su savo patirtimi.Isprdaziu buvo pazastyje guzelis zirnio dydzio pries kokius 4 metus,nuejau pas gyditoja ji israse antibijotiku ospomokso,sake lifmazgis padidejes,veliau gal po metu man pradejo skaudeti krutine ir pazasti,apciupinejusi radau ties pazastim ir krutine toki nemaza komoliuka tai iskarto isgeriau antibijotiku tu paciu,bet visai nepadejo ,nes liko keletas mazu tai kreipiausi pas gyditojus,dare kraujo tyrimus{geri}ir ultragarsu,sake nieko baisaus lifmazgai,israse nakvisu aliejaus kapsules pagerti tai gan pagerejo,paskui savo nuoziura nusipirkau prefemin,ir tikrai nieko kuris laikas nejutau,daba vel jauciu uzeina,reikes vel pagerti tris menesius.Beto ir kaklo srityje po zandikauliu yra nedidelis guzelis,sake lietuvoje nepiktybinis augliukas kad turiu tirtis kekvienais metais,tai po dveju metu neramu buvo tai airijoje pasiprasau kad istirtu tai sake nieko cia baisaus lifmazgis padidejes su metais kaikuriems taip buna,dar lietuvoje liepe gerti gyditoja jodo tabletes,gerau bet nieko nepadejo bet ir turbut nepablogino

Sveikospries pora menesiu ir pas mane kakle atsirado limfmazgiu is abieju pusiu po zandikauliu gan didoki,per puse ciupa ciupso.o zemiau abiejuose sonuose pupos dydzio slankiojantys...daktare paskyre antibiotiku,limfmazgiai nesumazejo....buvau pas 2 skirtyngas daktares,sake nesukt sau galvos,nes kraujo tyrimas super....nerimstu vistiek,tik atsikelus tikrinu kakla ir siaip nenuleidziu ranku nuo kaklo....nzn net ka daryt,isikaliau sau i galva blogiausia
Papildyta:
Skaiciau visa temele...kaip kitom merginom? ar pradingo limfmazgiai?
Papildyta:
QUOTE(staniule @ 2009 07 22, 21:12)
Sveikospries pora menesiu ir pas mane kakle atsirado limfmazgiu is abieju pusiu po zandikauliu gan didoki,per puse ciupa ciupso.o zemiau abiejuose sonuose pupos dydzio slankiojantys...daktare paskyre antibiotiku,limfmazgiai nesumazejo....buvau pas 2 skirtyngas daktares,sake nesukt sau galvos,nes kraujo tyrimas super....nerimstu vistiek,tik atsikelus tikrinu kakla ir siaip nenuleidziu ranku nuo kaklo....nzn net ka daryt,isikaliau sau i galva blogiausia
Papildyta:
Papildyta:
Man nepradingo, ir toliau laikosi. Siaip svarbiausia kad nedidetu. O jums patarciau maziau juos ciupineti ir liesti, bent man taip patare. o gerkles neskauda? gal kokia infekcija pasigavot? nedare citomegalo, toxoplazmozes, ebstein-baro tyrimu? o daktare tikrino kitu sriciu limfmazgius?
sveika...man dare tik kraujo tyrimus...snd eisiu echoskopija daryt....jokiu kitu tyrimu nedare,kazkaip nieko nesiima daryt...isireiske,kad man su galva negerai,nes kraujas vistiek kazka rodytu...gerkles neskauda,bet pries atsirandant limfmazgiams turejau herpes ant veido.nzn iseisiu is proto...atrodo jauciu visus simptomus kaip sergant limfoma
QUOTE(staniule @ 2009 07 23, 14:52)
sveika...man dare tik kraujo tyrimus...snd eisiu echoskopija daryt....jokiu kitu tyrimu nedare,kazkaip nieko nesiima daryt...isireiske,kad man su galva negerai,nes kraujas vistiek kazka rodytu...gerkles neskauda,bet pries atsirandant limfmazgiams turejau herpes ant veido.nzn iseisiu is proto...atrodo jauciu visus simptomus kaip sergant limfoma
O tai jums krenta svoris? Silpna? Karsciuojat? As irgi buvau prisigalvojus ir nerviskai atrode kad ir prakaituoju ir kuna niezti, bet kai negalvoju, tai viskas normaliai.
Beje visi sie simptomai tinka ir kitoms ligoms, aisku nesakau kad jus sergat kuom, bet tiesiog prisitaikom patys prisiskaite ligos simptomu.
Tai pati paprasykit kad nusiustu pas infektologa del padidejusiu limfmazgiu, nes seimos gydytojas nedaro tu tyrimu.
silpna ir dusina...tik svoris nekrenta,aciu dievui...snd dare kaklo echoskopija.skydliauke normali ...o limfmazgiai kur vidury kaklo 1mm kur po zandikauliu 1.2-2.2cm gan didoki.su aiskiai isreikstais vartais.(nezinau ka reiskia) sake kad nepanasus i piktus...o pas jus kokio dydzio?
Papildyta:
nepaminejau,kad jau daugiau nei puse metu temp 37.1-37.5 kartais nebuna...del to l.ir nervinuos
Papildyta:
nepaminejau,kad jau daugiau nei puse metu temp 37.1-37.5 kartais nebuna...del to l.ir nervinuos
atsiprasau ne 1mm o 1cm
QUOTE(staniule @ 2009 07 23, 17:08)
silpna ir dusina...tik svoris nekrenta,aciu dievui...snd dare kaklo echoskopija.skydliauke normali ...o limfmazgiai kur vidury kaklo 1mm kur po zandikauliu 1.2-2.2cm gan didoki.su aiskiai isreikstais vartais.(nezinau ka reiskia) sake kad nepanasus i piktus...o pas jus kokio dydzio?
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane kakle daug padidejusiu limfmazgiu, didziausias 19 mm. cia taip nustate vasari, o dar eisiu uz savaites pasitikrinti, matysim ar vietoj stovi ir nedideja. pazastyse irgi yra, bet lb maziukai, iki 1 cm, tai sake normalu. O apie vartus neteko girdeti ka tai reiskia..

O plaucius svietetes?