Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Super Akimirka wub.gif drinks_cheers.gif

Viktooorija, man rodos ne paveikslas didelis, o dėžutė maža biggrin.gif nors man tos dėžutės didelės atrodo doh.gif paskui pasižiūriu, o gi visai mažutėlės smile.gif
Atsakyti
Dėkui visoms, kurios neliko abejingos mano dėžutei 4u.gif Beje nelabai ir man pavyko nufotografuoti tą folijos grožį smile.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 27, 09:23)
Man ir labai daili dėžutė  4u.gif Super wub.gif tokia gaivi atrodo. Ar brangūs klijai folijai ?  tongue.gif

Klijus pirkau Stamperia firmos, kainavo apie 12-14 Lt., dabar tiksliai neprisimenu smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 07 27, 11:04)
kameja zavi dezute wub.gif . as tai klijus ir folija turiu, bet lako dar neisigijau. todel man labai idomu koki ta laka reikia pirkti , o gal yra koks analogas ir tinka is statybiniu medziagu parduotuves nupirktas. pasidalinkit patirtim  bigsmile.gif

Lakuoju purškiamu Stamperia laku, žinau, kad ne visi lakai tinka, nes folija gali pakeisti spalvą. Mačiau SenasNaujas turi specialiai laką folijai, bet jo nesu bandžiusi smile.gif dar galvoju, gal reikia išbandyti, kaip folija reaguoja su purškiamu sintetiniu laku iš senukų, manau turėtų jis tikti smile.gif

QUOTE(viktooorija @ 2009 07 27, 11:47)
Nerealiai puiki dėžutė  4u.gif  Kvailas klausimas: iš kur gaunate tokių didelių paveikslų? Čia gal spausdinta ant popieriaus?

Šita dėžutė nedidelė tik 10x10x6 cm, todėl ir rašiau, kad mini smile.gif čia optinė apgaulė biggrin.gif kai nori nufotografuoti iš arti, tai ir atrodo, kad didelė smile.gif o jei reikia didelio formato, ieškau gražaus deko popieriaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 27 liepos 2009 - 11:17
[quote=Kamėja_Mėja,2009 07 27, 13:17]
labai dailiai ziurisi tavoji akimirka, tokia svajinga smile.gif as turiu stamperijos spec. laka folijai tepama, siaip tikra tiesa , kad folijai reikalingas spec lakas nes is tikro ji keicia spalva nulakavus su netinkamu laku.
Atsakyti
jau zinau ant ko isbandysiu purskiama laka ant folijos smile.gif . parasysiu kas isejo ax.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 07 27, 13:07]
Va cia man yra labiausiai patikes tavo darbo vaisius (kiek atsimenu) taip lygiai atiderinta/suderinta,fonas superinis o dar ir paauksinimas [img]

Nu labai aciu smile.gif lauksim tavo naujojo darbo bigsmile.gif labai jau suintrigavai norisi pamatyti smile.gif

Mini darbelis, taupykle berniukui 1m prie dovaneles pridesiu, kaip visada foto nesimato nieko kas padaryta, ta prasme - fonas pritapytas ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 27 liepos 2009 - 12:36
Vis pasigrožiu tyliai Jūsų darbais wub.gif . Pasakiška, net nežinau, ką pirmiausia girti, ir dėžutė mini tokia gaivi, grži, ir komodėlė kviečia pačiupinti, ir rėmeliai tokie pasakiški, o taupyklė kaip iš pasakų šalies wub.gif . Visoms visoms po didelį balioną už tokius grožius 4u.gif

Ir pasiūlymą turiu. Seku dekupažo temeles, bet jos pasimeta prie visų kitų, gal reikėtų paprašyti, kad moderatorė sukurtų atskirą subforumą (kaip kad vėlimas, ar siuvimas)?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 07 27, 15:58)
Vis pasigrožiu tyliai Jūsų darbais wub.gif . Pasakiška, net nežinau, ką pirmiausia girti, ir dėžutė mini tokia gaivi, grži, ir komodėlė kviečia pačiupinti, ir rėmeliai tokie pasakiški, o taupyklė kaip iš pasakų šalies wub.gif . Visoms visoms po didelį balioną už tokius grožius 4u.gif
Ir pasiūlymą turiu. Seku dekupažo temeles, bet jos pasimeta prie visų kitų, gal reikėtų paprašyti, kad moderatorė sukurtų atskirą subforumą (kaip kad vėlimas, ar siuvimas)?

hi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 27, 11:07)
user posted image ziuriu netsiziuriu,gėriuosi-neatsigėriu...nu labai skani cukrine.Turbut martele pagyrima jau gavo biggrin.gif pliusiuka uzsidejo

ačiū tau 4u.gif o uz toki grazu darbeli martele gavo koki 1 mm dydzio pliusa wink.gif o cia jau sis tas wink.gif

Kamėja_Mėja, super thumbup.gif super dėžutė 4u.gif

urupeja2, labai grazi taupykle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 27 liepos 2009 - 15:26
saunuole urupeja 4u.gif
Atsakyti
urupeja labai puiku thumbup.gif
Atsakyti
Jennifer, urupeja2, kokios jūs abi produktyvios ir įvairiapusės... Pažeriat nuolat darbų. O darbeliai įvairiausi ir pasirinkti daiktai taip pat, puikumėlis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 27, 11:07)
Nu niekaip neisivaizduoju nuotraukos siuose remeliuose,nebent pozuotojas butu persirises aki juodu raisciu ir su nemenka skrybele po juoda piratu veliava biggrin.gif
Užmačia tikrai vykusi...

Nu nebesiteisinsiu ir nebeįrodinėsiu nieko aš dėl tų rėmelių. nuotrauka bet kokia gražiai juose žiūrisi, nes jie nuotraukoje visai ne tokie kokie realybėje bebe.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 07 27, 16:27)
Jennifer, urupeja2, kokios jūs abi produktyvios ir įvairiapusės... Pažeriat nuolat darbų. O darbeliai įvairiausi ir pasirinkti daiktai taip pat, puikumėlis 4u.gif  4u.gif

Ačiū balte ax.gif

Na ir rodausi kokius stiklinius padėkliukus po puodeliais pasigaminau sau. po tris vienodu motyvu blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 27 liepos 2009 - 20:44