Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(Jennifer @ 2009 07 27, 21:34)
Nu nebesiteisinsiu ir nebeįrodinėsiu nieko aš dėl tų rėmelių. nuotrauka bet kokia gražiai juose žiūrisi, nes jie nuotraukoje visai ne tokie kokie realybėje  bebe.gif

user posted image
O as taip norejau,kad pultum aiskinti ir irodineti,kad yra taip ir ne kitaip...neisdege.

Da ladna-viskas ten su tavo remeliais gerai. mirksiukas.gif O ir su padekliukais gera sprendima radai: nereikia sukti galvos kokiu laku lakuot,kad puodelis nuo karscio nepriliptu lotuliukas.gif ...Saunuolė
Atsakyti
Dar kart ačiū visoms 4u.gif

urupeja2, labai graži taupyklė, tokia linksma biggrin.gif 4u.gif
Jennifer, rinkinukas atrodo super thumbup.gif man labai patiko, tiek spalva, tiek sendinimas, tiek motyvai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 27 liepos 2009 - 21:24
Kaip visad, - visoms virtualios parodos dalyvėms - nuoširdus ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sakau užtariamąjį žodį Jennifer žemėlapiuotajam rėmeliui: jis natūroje atrodo kur kas geriau nei foto. Taip pat žaviuos padėkliukais ir...nėriniais po jais. Esu įtari, kad tai - tų pačių rankų darbas... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 07 27, 21:08)
user posted image
O as taip norejau,kad pultum aiskinti ir irodineti,kad yra taip ir ne kitaip...neisdege.

Da ladna-viskas ten su tavo remeliais gerai. mirksiukas.gif  O ir su padekliukais gera sprendima radai: nereikia sukti galvos kokiu laku lakuot,kad puodelis nuo karscio nepriliptu lotuliukas.gif ...Saunuolė

tongue.gif neišdegė neišdegė clap_1.gif

Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 07 27, 21:23)
Jennifer, rinkinukas atrodo super  thumbup.gif man labai patiko, tiek spalva, tiek sendinimas, tiek motyvai  clap_1.gif

nail.gif nu dėkavoju labjausiai, maniškis tai bijo dėti ant jų puodelį, sako kai dėsiu tai sudaužysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2009 07 27, 21:28)
Sakau užtariamąjį žodį Jennifer žemėlapiuotajam rėmeliui: jis natūroje atrodo kur kas geriau nei foto. Taip pat žaviuos padėkliukais ir...nėriniais po jais. Esu įtari, kad tai - tų pačių rankų darbas... wink.gif

notworthy.gif be galo dėkinga...
O šitie nėriniai mano auksarankėms Mamytės darbelis blush2.gif
Atsakyti
janifer sitie padekliukai tai labai labai jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 27, 21:39)
janifer sitie padekliukai tai labai labai jau wub.gif

Pasistengiau, kaip sau lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu visom uz pagyras smile.gif
Jenifer labai fainas sprendimas stikliniai padekliukai ir graziai suderinta vskas, skilimas labai , labai 4u.gif o cia gal deku. pop.?
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 27, 21:35)
O šitie nėriniai mano auksarankėms Mamytės darbelis  blush2.gif

Obuolys nuo obels... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 07 27, 21:45)
aciu visom uz pagyras smile.gif 
Jenifer labai fainas sprendimas stikliniai padekliukai ir graziai suderinta vskas, skilimas labai , labai  4u.gif o cia gal deku. pop.?

aciuks.gif Taip, dekupažinis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2009 07 27, 21:49)
Obuolys nuo obels... wink.gif

blush2.gif oi, kur man dar iki jos...
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 07 27, 22:42)
Pasistengiau, kaip sau  lotuliukas.gif

biggrin.gif visada reik daryt kaip sau,tada visi darbeliai buna wub.gif saunuole,tokiu ir as padekliuku noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 27, 23:43)
biggrin.gif  visada reik daryt kaip sau,tada visi darbeliai buna wub.gif  saunuole,tokiu ir as padekliuku noreciau 4u.gif

Aš čia pajuokavau, kad pasistengiau nes sau, visada ir darau viską kaip sau, jei taip nedaryčiau, net nedokoruočiau nieko, nes nemanau kad kas būtų vertas dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Padėkliukai super atrodo, šiltas toks darbelis, manau, tiks karštam puodeliui puikiai... ir tas motyvas labai tinkamas... Ir, aišku, labai gražiai moki su vienkomponenčiu dirbti. Ką ir sakiau - universali, išbandžiusi daug faktūrų ir dekoravimo būdų. smile.gif smile.gif
Atsakyti