Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(baltė @ 2009 07 28, 10:59)
. Ką ir sakiau - universali, išbandžiusi daug faktūrų ir dekoravimo būdų.  smile.gif  smile.gif

Nugis tokias salygas turint isbandymams jais nepasinaudoti griekas butu.Baltai pavydziu...o as su mada nespeju doh.gif Sveciu is anglijos ir ispanijos si menesi paduos,turiu per savaitele kazka sukurpt,o mintys tokios padrikos ir nesusigulejusios.
Atsakyti
Jau kokia ramuma ... biggrin.gif

O aš plokštelę išlydžiau tongue.gif

"Deganti muzika"

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 28, 15:33)
Jau kokia ramuma ...  biggrin.gif
O aš plokštelę išlydžiau  tongue.gif
"Deganti muzika"

blink.gif wacko.gif swoon.gif NEREALU !!!!! BEPROTIŠKAI FANTASTIŠKA !!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 07 28, 16:39)
blink.gif  wacko.gif  swoon.gif NEREALU !!!!! BEPROTIŠKAI FANTASTIŠKA !!!!! thumbup.gif

Ėėėėė iš kur žinai šitą mandrą frazę ax.gif biggrin.gif
skype mano užrašas Nesuvokiamai nereali fantastika tongue.gif
o gal meškiukus pas Im Bear žiūrėjai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 28, 16:33)
O aš plokštelę išlydžiau  tongue.gif

....o cia tai vaizdzialis...
user posted image
Atsakyti
NEREALU !!!!! BEPROTIŠKAI FANTASTIŠKA !!!!! thumbup.gif

Džiuga tikrai beprotiskai fantastiska!!!!!!!!!!!!!!
Ir kaip toky grozy padarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussrrina: 28 liepos 2009 - 16:11
ai ką čia tylėt, pagirsiu ir aš lotuliukas.gif toks originalus laikrodukas. Paveiksliukas priderintas šitam reikalui liuksiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 28, 15:49)
Ėėėėė iš kur žinai šitą mandrą frazę  ax.gif  biggrin.gif
skype mano užrašas Nesuvokiamai nereali fantastika  tongue.gif
o gal meškiukus pas Im Bear žiūrėjai?  smile.gif

nzn is kur zinau,kazkaip sove i galva g.gif
tavo skypo nzn blush2.gif
kazkada ziurejau meskiukus, bet nieko neskaiciau, jei ir buvo kas parasyta wink.gif perzvelgiau juos ir viskas. man daznai buna, kad zinau, nujauciu arba susapnuoju kai kuriuos dalykus g.gif
Atsakyti
as ir pagirsiu laikroduka, tikrai superinis:)toks gyvas, nu super.
o kur dingo tema, kur rankdarbiu mainai? g.gif as jau galvojau eisiu visko fotkinti ka naujo pridarius ir desiu...dabar net saule dingo fotkinimui is nevilties, kad temos nebera biggrin.gif
Atsakyti
Džiuga+niu nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif Visa šeimyna žiūri akim išvarvėjusiom blink.gif blink.gif GROŽIS wub.gif
Aš irgi nerandu tos temukės g.gif
Atsakyti
Dziuga nu laikrodukas tikrai fantastiskas, labai labai smile.gif

as ir rodausi vakar ka sumeistravau, bet mano toks romantiskas ir prasysiu patarimu ka daryt toliau, galvoju sendint gal su arabiska guma arba sotile, patarkite rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ojei kiek pagyrų. blush2.gif ačiū, kad patinka. Čia storai tepta arabiška guma buvo, žinant, kad ji taip susitrauks... atrodo iš arti tikrai kaip išlydyta karščio.
Atsakyti