Sveikutes, kaip smagu kad pas jus vyrauja pakili nuotaika
Gera girdeti kad visos po truputeli atsigaunate ir pradeda planuoti
. Oij kaip as noreciau kad mane greiciau aplankytu tokios mintys... Kol kas mane apemes tik begalinis skausmas ir vienatvės jausmas... Sekmes Kristulei, laikau kumscius suspaudus. Kaip tik eisiu pas gydytoja savo i gimdymo namus, mintimis palaikysiu ja.
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 03:09)
Gabrieliuk[/color] laikykis, saulele. Kartais net neverta is anksto galvoti ir delioti pokalbio, nes dazniausia viskas susidelioja visai kitaip nei tikiesi. KAzkaip pagalvojau, kad gal tau istiesu psichologo konsultacija labiau po to pokalbio butu reikalinga
Aciu Biciuk
Labas rytas
Rugseje,buitnai pagulinek
Kristulei,tai begale linkiu stiprybes,vajei kiek jau gali ja sitaip tampyt
labukas mamukams ir vis dar nedrystanciom jomis tapti
aisku ne kokia is manes patareja bt visgi stiprybes visoms
as manau kuo daugiau stenkites issikalbeti,o sie namuciai tam labai tinka,stenkites kuo maziau savyje uzsidaryti kuo dazniau kalbeti ir viskas po truputeli keisis i gera
jus tikros saunuoles ir kiek imanydava visas savo sirdeleje palaikau skatinu,nors daznai ir paciai nebekyla rankos niekam,oi kas per mintys juk reikia myleti kiekviena diena jau vien todel kad mums leista joje dalyvauti
.o dabar gal apie kristule,nesulaukiu jokios zineles
,o pati skambinti nedrystu bijau kad tam gali buti netinkamas laikas,bet va pasilabinusi pas jus imsiu ir parasysiu ,juk kai gales ir paskaitys ir manau atrasys
jetau ko tie daktarai ten vilkina viska juk per tiek laiko skausmu ir padurneti galima
niu ka laikykites stipruoles ir viskas bus saunu 
Papildyta:
stiprybes mazute turi buti viskas gerai auksciau nosiuka
Papildyta:
labuka gabrieliuk saunu kad esi tokia stipri ir tik vyk salin visus negalavimus,saunuole esi,stiprybes jusu trijulei
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 21, 10:02)
ko aš čia turėčiau pykti mes visos stengiamės viena kita drąsinti ir kaip mokam
čia tau neliūdėk 
labas rytas visom matau mūsų čia nemažai prisirinko
laukiam žinių 
labas rytas visom matau mūsų čia nemažai prisirinko
stiprybes mazute turi buti viskas gerai auksciau nosiuka
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 21, 11:35)
Aciu Biciuk
Niu dar siandien dienuke pratemt ir viskas ryt jau tkiuosi atsileis visa itampa,tikiuosi
Nors manau jie tvirtins,kad tai normalu ir nieko cia blogo jie nemato
Labas rytas
Nors man su abiem
kokius du menesius maudeno pilva kaip pries mmm
Viena kart su mazium pradzioje nestumo tiek skaudejo,galvojau kazkas negerai,nulekiau i lgonine,patikrino,sako viskas gerai jokio pavojaus nera
Labas rytas
labuka gabrieliuk saunu kad esi tokia stipri ir tik vyk salin visus negalavimus,saunuole esi,stiprybes jusu trijulei
sveikutes
na ir aktyvios,sitiek priplepeta
Klaudija,seniai matyta
Kristuleei kantrybes,tie gydytojai jau patys turbut nebezino ko laukia
mane taip patampytu,tai jau seniai butu iskolioti tikriausia,jei ne as,tai MB ant ausu visus pastatytu
Vadpr,na tu ir darbstuole,as tai baisiai nemegstu tokiu darbeliu
planuojanciom po
sveikateles
o visom kitom geros dieneles
na ir aktyvios,sitiek priplepeta
Klaudija,seniai matyta
Kristuleei kantrybes,tie gydytojai jau patys turbut nebezino ko laukia
Vadpr,na tu ir darbstuole,as tai baisiai nemegstu tokiu darbeliu
planuojanciom po
o visom kitom geros dieneles
Labas rytas
aš irgi buvau iš tų sėdinčių "apačioje" ir skaitančių, ir vie nerašančių (nu čia šiandien), nes visa šeimyna tame pačiame kambary buvom....tai kažkaip...
Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė.
.
Ai, o Mirkt man ir nuotraukose, kaip ir forume - atrodai stipriai kategoriška
ir griežta. 
ir aš dariausi vandenų tyrimą (jei jūs čia apie tai) genetikoj.
oooo nejau aš tokia griežta atrodau?????? o nuotraukas sudėjau ten kur rimtai pozuoju, nedėsi juk iš kokio baliuko
ten kitokią pamatytumėt , o čia sugalvojau kasmet per kalėdas pozuoti, žiūrėsiu kaip greit senstu....nors su notraukom vėl- MB nemėgsta fotografuot, tai vis tenka visur man...tai ir tų nuotraukų su manimi ne kaži kiek, nebent va taip sėdu pozuot ir liepiu dukrai nufotografuot....
hmmmm nu nejau aš tokia rimta ir kategoriška esu ir čia forume ?
(tikriausiai darbas popierinis mane sugadino...
)
Mirkt malonu susipazinti .Tai kuri ten sukuosena mane sendina
. O del pinciuko-Ameliuko tai kartais pagalvoju, kad verta ja i aktorini bureli kisti-milijonai grimasu,kiekviena nuotaika gyva, o ir pries kamera megeja pasistaipyti . Ir i ka jinai
. As va kazkaip kitaip tave isivaizdavau, visai kitaip, bet sakyciau esi labai simpatiska
ir tavo grazuole gyva tavo kopija.
na man ten prie fontano skraidanti atrodei jaunatviškiau ir padūkiškiau nei paskutinėj....bet tai žinai iš vienos foto nelabai nuspręsi....
įdomu, pažaiskim- o kaip tu mane įsivaizdavai?
o aš daug maž taip ir įsivaizdavau daugumą, na nebuvo kad nustebčiau- ojej nejau tai "ji" , -aš ne taip įsivaizdavau...
Na tai sekmės gimdančioms, manau neatakuokit jos žinutėmis (delete1210), kai jau bus proga ir noras pati praneš, nes įsivaizduoju kaip nervina tas minimas ant kulnų....
aš irgi buvau iš tų sėdinčių "apačioje" ir skaitančių, ir vie nerašančių (nu čia šiandien), nes visa šeimyna tame pačiame kambary buvom....tai kažkaip...
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 20, 22:44)
Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė.
.
Ai, o Mirkt man ir nuotraukose, kaip ir forume - atrodai stipriai kategoriška
oooo nejau aš tokia griežta atrodau?????? o nuotraukas sudėjau ten kur rimtai pozuoju, nedėsi juk iš kokio baliuko
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 04:09)
Mirkt malonu susipazinti .Tai kuri ten sukuosena mane sendina
na man ten prie fontano skraidanti atrodei jaunatviškiau ir padūkiškiau nei paskutinėj....bet tai žinai iš vienos foto nelabai nuspręsi....
o aš daug maž taip ir įsivaizdavau daugumą, na nebuvo kad nustebčiau- ojej nejau tai "ji" , -aš ne taip įsivaizdavau...
Na tai sekmės gimdančioms, manau neatakuokit jos žinutėmis (delete1210), kai jau bus proga ir noras pati praneš, nes įsivaizduoju kaip nervina tas minimas ant kulnų....
zinios visiskai nekokios
patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus.
nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu
as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros

Papildyta:
nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip,
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 12:30)
Labas rytas
ten kitokią pamatytumėt , o čia sugalvojau kasmet per kalėdas pozuoti, žiūrėsiu kaip greit senstu....nors su notraukom vėl- MB nemėgsta fotografuot, tai vis tenka visur man...tai ir tų nuotraukų su manimi ne kaži kiek, nebent va taip sėdu pozuot ir liepiu dukrai nufotografuot....
(tikriausiai darbas popierinis mane sugadino...
)
nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip,
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:34)
zinios visiskai nekokios
patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus.
nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu
as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros

įdomiai, o ko cezario nedaro?
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:39)
zinios visiskai nekokios

O kur jin cia randasi? kokiam mieste? GAl reikia vaziuot i kokias klinikas i Kauna.... net nezinau.... jau absurdo teatras...
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 07 21, 10:28)
As irgi taip mastau ir jauciu
Sveikute
Butent!!! Man atrodo, kad ir iki netekties buvau jautri kitu skausmui, mylejau ir myliu zmones..Bet atvirksciai po netekties pasidariau irzlesne ir nenutyliu, kaip anksciau. Visi mato, kad pasidariau nepakantesne. Nepakantesne nesamonems
Geda net prisipazinti, kai artimieji skundziasi del krizes ar sumazejusiu pajamu, bet man atrodo, tai juokinga..Daug ka galima isgyventi..Nera net ko lyginti su netektemis..Viska padaryciau jei zinociau, kad galiu pakeisti metu senumo ivykius...Deja ...
** Mokslai gerai, darbeliai irgi po truputi..Socializuojuosi
Aciu mamakubu
Vienas postas isejo ruzavas
Nesvarbu, kad nebusi jauna mama, svarbu, kad MAMA argi ne taip
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 11:40)
kaži ko jie laukia, ir ko ta gimdymo data taaaip nemažai nusikėlė.....na bet tikėkim kad gydytojai žino ką daro, svarbu ramybės ir viskas bus ok 
Aš irgi tos pačios nuomones, kad gydytojai žino ka daro( bent jau norisi tuo tiketi) ir visoms ramybes ir tik geru minčiu. Tik negalvokit nieko blogo, kad Kristullei nepakenkt. Tik geros ir skaidrios mintis jos ja pasieks ir viskas bus
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 09:06)
o dabar dingo.... isgaravo.... su testo pasidarymo diena... pamaciau dvi juosteles ir viskas... niekas nesidaro.... nei pykina nei ka....
Palauk pora savaičių - bus žalia akyse nuo pykinimo
QUOTE(SiguteS @ 2009 07 21, 09:52)
Man is visu mamyciu, VaivosJuosta atrodo tokia svelni, gera, rami, kad ne muses nenuskriaustu

Papildyta:
Man is visu mamyciu, VaivosJuosta atrodo tokia svelni, gera, rami, kad ne muses nenuskriaustu

Papildyta:
Niu ačiū
QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 21, 10:29)
. Oij kaip as noreciau kad mane greiciau aplankytu tokios mintys... Kol kas mane apemes tik begalinis skausmas ir vienatvės jausmas...
Ar turi šalia ką artimo, kad pakalbėt galėtum? Darban dar neini? Sunki pradžia žiauriai.... pirmą pusmetį nebuvo jokių minčių mums apie planavimą... išdalinau, išpardaviau mažylės daiktus.... paskui po truputį šviesėjo.... iki metinių....
Nu as jau nebezianau man tikrai absurdas kazkoks,kaip jie taip rizikuoja tie daktarai
Pagal tokias aplinkybes juk tai rizika,jeigu dar mato,kad viksrele apsisukus ant kakliuko
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 12:51)
O kur jin cia randasi? kokiam mieste? GAl reikia vaziuot i kokias klinikas i Kauna.... net nezinau.... jau absurdo teatras... 
siauliuose ji yra as ir jau nebezinau ko besitiketi
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 12:40)
kaži ko jie laukia, ir ko ta gimdymo data taaaip nemažai nusikėlė.....na bet tikėkim kad gydytojai žino ką daro, svarbu ramybės ir viskas bus ok 
as jau nebezinau,labai tikiuosi kad jie ten mato ka daro juk ne plytu fabrike dirba juk visokiu situaciju yra mate