Labas rytas
aš irgi buvau iš tų sėdinčių "apačioje" ir skaitančių, ir vie nerašančių (nu čia šiandien), nes visa šeimyna tame pačiame kambary buvom....tai kažkaip...
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 20, 22:44)
Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė.
.
Ai, o Mirkt man ir nuotraukose, kaip ir forume - atrodai stipriai kategoriška

ir griežta.
ir aš dariausi vandenų tyrimą (jei jūs čia apie tai) genetikoj.
oooo nejau aš tokia griežta atrodau?????? o nuotraukas sudėjau ten kur rimtai pozuoju, nedėsi juk iš kokio baliuko

ten kitokią pamatytumėt , o čia sugalvojau kasmet per kalėdas pozuoti, žiūrėsiu kaip greit senstu....nors su notraukom vėl- MB nemėgsta fotografuot, tai vis tenka visur man...tai ir tų nuotraukų su manimi ne kaži kiek, nebent va taip sėdu pozuot ir liepiu dukrai nufotografuot....
hmmmm nu nejau aš tokia rimta ir kategoriška esu ir čia forume ?

(tikriausiai darbas popierinis mane sugadino...

)
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 04:09)
Mirkt malonu susipazinti .Tai kuri ten sukuosena mane sendina

. O del pinciuko-Ameliuko tai kartais pagalvoju, kad verta ja i aktorini bureli kisti-milijonai grimasu,kiekviena nuotaika gyva, o ir pries kamera megeja pasistaipyti . Ir i ka jinai

. As va kazkaip kitaip tave isivaizdavau, visai kitaip, bet sakyciau esi labai simpatiska

ir tavo grazuole gyva tavo kopija.
na man ten prie fontano skraidanti atrodei jaunatviškiau ir padūkiškiau nei paskutinėj....bet tai žinai iš vienos foto nelabai nuspręsi....
įdomu, pažaiskim- o kaip tu mane įsivaizdavai?
o aš daug maž taip ir įsivaizdavau daugumą, na nebuvo kad nustebčiau- ojej nejau tai "ji" , -aš ne taip įsivaizdavau...
Na tai sekmės gimdančioms, manau neatakuokit jos žinutėmis (delete1210), kai jau bus proga ir noras pati praneš, nes įsivaizduoju kaip nervina tas minimas ant kulnų....