Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

Sveikutes, kaip smagu kad pas jus vyrauja pakili nuotaika thumbup.gif Gera girdeti kad visos po truputeli atsigaunate ir pradeda planuoti nestuke.gif . Oij kaip as noreciau kad mane greiciau aplankytu tokios mintys... Kol kas mane apemes tik begalinis skausmas ir vienatvės jausmas... Sekmes Kristulei, laikau kumscius suspaudus. Kaip tik eisiu pas gydytoja savo i gimdymo namus, mintimis palaikysiu ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 03:09)

Gabrieliuk[/color] laikykis, saulele. Kartais net neverta is anksto galvoti ir delioti pokalbio, nes dazniausia viskas susidelioja visai kitaip nei tikiesi. KAzkaip pagalvojau, kad gal tau istiesu psichologo konsultacija labiau po to pokalbio butu reikalinga g.gif ...KAip ten nebebutu ir ka tu beisgirstum, baisiausia ka galejai patirti jau patyrei, visa tai tebus tik faktai ir zodziai, neleisk jiems sugriauti taves 4u.gif

Aciu Biciuk 4u.gif Niu dar siandien dienuke pratemt ir viskas ryt jau tkiuosi atsileis visa itampa,tikiuosi doh.gif Nors manau jie tvirtins,kad tai normalu ir nieko cia blogo jie nemato doh.gif
Labas rytas 4u.gif
Rugseje,buitnai pagulinek 4u.gif Nors man su abiem nestuke.gif kokius du menesius maudeno pilva kaip pries mmm doh.gif Viena kart su mazium pradzioje nestumo tiek skaudejo,galvojau kazkas negerai,nulekiau i lgonine,patikrino,sako viskas gerai jokio pavojaus nera 4u.gif
Kristulei,tai begale linkiu stiprybes,vajei kiek jau gali ja sitaip tampyt verysad.gif
Atsakyti
labukas mamukams ir vis dar nedrystanciom jomis tapti 4u.gif aisku ne kokia is manes patareja bt visgi stiprybes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif as manau kuo daugiau stenkites issikalbeti,o sie namuciai tam labai tinka,stenkites kuo maziau savyje uzsidaryti kuo dazniau kalbeti ir viskas po truputeli keisis i gera 4u.gif jus tikros saunuoles ir kiek imanydava visas savo sirdeleje palaikau skatinu,nors daznai ir paciai nebekyla rankos niekam,oi kas per mintys juk reikia myleti kiekviena diena jau vien todel kad mums leista joje dalyvauti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif .o dabar gal apie kristule,nesulaukiu jokios zineles schmoll.gif ,o pati skambinti nedrystu bijau kad tam gali buti netinkamas laikas,bet va pasilabinusi pas jus imsiu ir parasysiu ,juk kai gales ir paskaitys ir manau atrasys mirksiukas.gif jetau ko tie daktarai ten vilkina viska juk per tiek laiko skausmu ir padurneti galima doh.gif doh.gif doh.gif niu ka laikykites stipruoles ir viskas bus saunu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 21, 10:02)
ko aš čia turėčiau pykti mes visos stengiamės viena kita drąsinti ir kaip mokam mirksiukas.gif čia tau neliūdėk 4u.gif
labas rytas visom matau mūsų čia nemažai prisirinko 4u.gif laukiam žinių ax.gif

stiprybes mazute turi buti viskas gerai auksciau nosiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 21, 11:35)
Aciu Biciuk 4u.gif Niu dar siandien dienuke pratemt ir viskas ryt jau tkiuosi atsileis visa itampa,tikiuosi doh.gif Nors manau jie tvirtins,kad tai normalu ir nieko cia blogo jie nemato doh.gif
Labas rytas 4u.gif
Rugseje,buitnai pagulinek 4u.gif Nors man su abiem  nestuke.gif  kokius du menesius maudeno pilva kaip pries mmm doh.gif Viena kart su mazium pradzioje nestumo tiek skaudejo,galvojau kazkas negerai,nulekiau i lgonine,patikrino,sako viskas gerai jokio pavojaus nera 4u.gif
Kristulei,tai begale linkiu stiprybes,vajei kiek jau gali ja sitaip tampyt verysad.gif

labuka gabrieliuk saunu kad esi tokia stipri ir tik vyk salin visus negalavimus,saunuole esi,stiprybes jusu trijulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na ir aktyvios,sitiek priplepeta ax.gif
Klaudija,seniai matyta mirksiukas.gif
Kristuleei kantrybes,tie gydytojai jau patys turbut nebezino ko laukia g.gif mane taip patampytu,tai jau seniai butu iskolioti tikriausia,jei ne as,tai MB ant ausu visus pastatytu blush2.gif
Vadpr,na tu ir darbstuole,as tai baisiai nemegstu tokiu darbeliu blush2.gif
planuojanciom po 4u.gif
nestuke.gif sveikateles 4u.gif
o visom kitom geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš irgi buvau iš tų sėdinčių "apačioje" ir skaitančių, ir vie nerašančių (nu čia šiandien), nes visa šeimyna tame pačiame kambary buvom....tai kažkaip...

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 20, 22:44)

Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė. 
.
Ai, o Mirkt man ir nuotraukose, kaip ir forume - atrodai stipriai kategoriška  smile.gif  ir griežta.  smile.gif

ir aš dariausi vandenų tyrimą (jei jūs čia apie tai) genetikoj.

oooo nejau aš tokia griežta atrodau?????? o nuotraukas sudėjau ten kur rimtai pozuoju, nedėsi juk iš kokio baliuko blush2.gif ten kitokią pamatytumėt , o čia sugalvojau kasmet per kalėdas pozuoti, žiūrėsiu kaip greit senstu....nors su notraukom vėl- MB nemėgsta fotografuot, tai vis tenka visur man...tai ir tų nuotraukų su manimi ne kaži kiek, nebent va taip sėdu pozuot ir liepiu dukrai nufotografuot....

hmmmm nu nejau aš tokia rimta ir kategoriška esu ir čia forume ? g.gif (tikriausiai darbas popierinis mane sugadino... doh.gif )

QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 04:09)

Mirkt malonu susipazinti .Tai kuri ten sukuosena mane sendina  ax.gif . O del pinciuko-Ameliuko tai kartais pagalvoju, kad verta ja i aktorini bureli kisti-milijonai grimasu,kiekviena nuotaika gyva, o ir pries kamera megeja pasistaipyti . Ir i ka jinai lotuliukas.gif . As va kazkaip kitaip tave isivaizdavau, visai kitaip, bet sakyciau esi labai  simpatiska  mirksiukas.gif  ir tavo grazuole gyva tavo kopija.

na man ten prie fontano skraidanti atrodei jaunatviškiau ir padūkiškiau nei paskutinėj....bet tai žinai iš vienos foto nelabai nuspręsi....

įdomu, pažaiskim- o kaip tu mane įsivaizdavai?

o aš daug maž taip ir įsivaizdavau daugumą, na nebuvo kad nustebčiau- ojej nejau tai "ji" , -aš ne taip įsivaizdavau...

Na tai sekmės gimdančioms, manau neatakuokit jos žinutėmis (delete1210), kai jau bus proga ir noras pati praneš, nes įsivaizduoju kaip nervina tas minimas ant kulnų.... blush2.gif
Atsakyti
zinios visiskai nekokios schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus. verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 12:30)
Labas rytas 4u.gif
aš irgi buvau iš tų sėdinčių "apačioje" ir skaitančių, ir vie nerašančių (nu čia šiandien), nes visa šeimyna tame pačiame kambary buvom....tai kažkaip...
ir aš dariausi vandenų tyrimą (jei jūs čia apie tai) genetikoj.

oooo nejau aš tokia griežta atrodau??????  o nuotraukas sudėjau ten kur rimtai pozuoju, nedėsi juk iš kokio baliuko  blush2.gif ten kitokią pamatytumėt , o čia sugalvojau kasmet per kalėdas pozuoti, žiūrėsiu kaip greit senstu....nors su notraukom vėl- MB nemėgsta fotografuot, tai vis tenka visur man...tai ir tų nuotraukų su manimi ne kaži kiek, nebent va taip sėdu pozuot ir liepiu dukrai nufotografuot....

hmmmm nu nejau aš tokia rimta ir kategoriška esu ir čia forume ?  g.gif (tikriausiai darbas popierinis mane sugadino... doh.gif )
na man ten prie fontano skraidanti atrodei jaunatviškiau ir padūkiškiau nei paskutinėj....bet tai žinai iš vienos foto nelabai nuspręsi....

įdomu, pažaiskim- o kaip tu mane įsivaizdavai?

o aš daug maž taip ir įsivaizdavau daugumą, na nebuvo kad nustebčiau- ojej nejau tai "ji" , -aš ne taip įsivaizdavau...
Na tai sekmės gimdančioms, manau neatakuokit jos žinutėmis (delete1210), kai jau bus proga ir noras pati praneš, nes įsivaizduoju kaip nervina tas minimas ant kulnų.... blush2.gif

nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip, doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:34)
zinios visiskai nekokios schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko  nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

įdomiai, o ko cezario nedaro? g.gif kaži ko jie laukia, ir ko ta gimdymo data taaaip nemažai nusikėlė.....na bet tikėkim kad gydytojai žino ką daro, svarbu ramybės ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:39)
zinios visiskai nekokios schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko  nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kur jin cia randasi? kokiam mieste? GAl reikia vaziuot i kokias klinikas i Kauna.... net nezinau.... jau absurdo teatras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 07 21, 10:28)
smile.gif Labas Rytas,

As irgi taip mastau ir jauciu console.gif
Sveikute 4u.gif
Butent!!! Man atrodo, kad ir iki netekties buvau jautri kitu skausmui, mylejau ir myliu zmones..Bet atvirksciai po netekties pasidariau irzlesne ir nenutyliu, kaip anksciau. Visi mato, kad pasidariau nepakantesne. Nepakantesne nesamonems  ax.gif
Geda net prisipazinti, kai artimieji skundziasi del krizes ar sumazejusiu pajamu, bet man atrodo, tai juokinga..Daug ka galima isgyventi..Nera net ko lyginti su netektemis..Viska padaryciau jei zinociau, kad galiu pakeisti metu senumo ivykius...Deja ...
** Mokslai gerai, darbeliai irgi po truputi..Socializuojuosi ax.gif
Aciu mamakubu 4u.gif Esi labai miela moteris. Jau susitaikiau, kad nebusiu jauna mama blush2.gif   ax.gif  Nors ziurint i pasauline praktika daug 40-iu susilaukia naujagimiu. Dar yra laiko smile.gif  Nors taip norejau iki 25 metu susilaukti kleckiuko wub.gif

Vienas postas isejo ruzavas blush2.gif

Nesvarbu, kad nebusi jauna mama, svarbu, kad MAMA argi ne taip wub.gif Ir dar labai svarbu neprarasti tau tikejimo, jei galvosi ir galvoje suksis vien tik blogos mintis, vik jas šalin ir užeik čia, nes tik kai tikesi viskas bus gerai. O irzli pasidarei, nes esi jau patyrusi šiam gyvenime skausma ir netekti, esi užgrudinta ir dabar tau visos kitos bedos palyginus su tavaja yra niekas, bet tai tiesa ir nekreipk demesi i tai. Eik drasiai link savo svajones 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 11:40)
įdomiai, o ko cezario nedaro? g.gif kaži ko jie laukia, ir ko ta gimdymo data taaaip nemažai nusikėlė.....na bet tikėkim kad gydytojai žino ką daro, svarbu ramybės ir viskas bus ok  4u.gif

Aš irgi tos pačios nuomones, kad gydytojai žino ka daro( bent jau norisi tuo tiketi) ir visoms ramybes ir tik geru minčiu. Tik negalvokit nieko blogo, kad Kristullei nepakenkt. Tik geros ir skaidrios mintis jos ja pasieks ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 21 liepos 2009 - 11:00
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 09:06)
o dabar dingo.... isgaravo.... su testo pasidarymo diena... pamaciau dvi juosteles ir viskas... niekas nesidaro.... nei pykina nei ka....

Palauk pora savaičių - bus žalia akyse nuo pykinimo smile.gif . Man baisu ir prisimint tuos 4 mėnesius...... cool.gif doh.gif
QUOTE(SiguteS @ 2009 07 21, 09:52)
Man is visu mamyciu, VaivosJuosta atrodo tokia svelni, gera, rami, kad ne muses nenuskriaustu hihihi.gif  sokiai.gif
Papildyta:

Man is visu mamyciu, VaivosJuosta atrodo tokia svelni, gera, rami, kad ne muses nenuskriaustu hihihi.gif  sokiai.gif

biggrin.gif
Niu ačiū 4u.gif . Iš ramesnių ir esu. 4u.gif smile.gif
QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 21, 10:29)
. Oij kaip as noreciau kad mane greiciau aplankytu tokios mintys... Kol kas mane apemes tik begalinis skausmas ir vienatvės jausmas...

Ar turi šalia ką artimo, kad pakalbėt galėtum? Darban dar neini? Sunki pradžia žiauriai.... pirmą pusmetį nebuvo jokių minčių mums apie planavimą... išdalinau, išpardaviau mažylės daiktus.... paskui po truputį šviesėjo.... iki metinių....
Atsakyti
Nu as jau nebezianau man tikrai absurdas kazkoks,kaip jie taip rizikuoja tie daktarai doh.gif doh.gif doh.gif Pagal tokias aplinkybes juk tai rizika,jeigu dar mato,kad viksrele apsisukus ant kakliuko doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 12:51)
O kur jin cia randasi? kokiam mieste? GAl reikia vaziuot i kokias klinikas i Kauna.... net nezinau.... jau absurdo teatras...  doh.gif

siauliuose ji yra as ir jau nebezinau ko besitiketi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 07 21, 12:40)
įdomiai, o ko cezario nedaro? g.gif kaži ko jie laukia, ir ko ta gimdymo data taaaip nemažai nusikėlė.....na bet tikėkim kad gydytojai žino ką daro, svarbu ramybės ir viskas bus ok  4u.gif

as jau nebezinau,labai tikiuosi kad jie ten mato ka daro juk ne plytu fabrike dirba juk visokiu situaciju yra mate g.gif g.gif g.gif tik jau tas laukimas baigia uztrumpinti,isivaizduoju kaip jie ten jauciasi,blembocki kaip sunku kai nieko nematai gal mes cia be reikalo panikuojam schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nu bet vis tiek ilgai labai jau uzsitese doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti