Gal tik mums čia atrodo viskas ilgu ir baisu. Nemanau, kad gydytojai delstų, jei tikrai būtų kritiška. Nors geriau, aišku, iki kritiškumo neprieit.
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 12:21)
siauliuose ji yra as ir jau nebezinau ko besitiketi

Papildyta:
as jau nebezinau,labai tikiuosi kad jie ten mato ka daro juk ne plytu fabrike dirba juk visokiu situaciju yra mate
tik jau tas laukimas baigia uztrumpinti,isivaizduoju kaip jie ten jauciasi,blembocki kaip sunku kai nieko nematai gal mes cia be reikalo panikuojam
nu bet vis tiek ilgai labai jau uzsitese

Papildyta:
as jau nebezinau,labai tikiuosi kad jie ten mato ka daro juk ne plytu fabrike dirba juk visokiu situaciju yra mate

na kas per laukimas žiauru bliamba o apie šiaulius tai nieko gero aciliepimuose net baisu daros

QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:39)
zinios visiskai nekokios
patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus.
nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu
as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros

Papildyta:
nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip,

Papildyta:
nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip,

na nieko sau,padarytu cezari ir ramu butu,kiek gali kankint Kristulee

nu vsio mergos, kas jungias prie kavos su brendziu
ba jau man ir tempimas pilve atsibodo, maziau bet tempia, reik "atpalaiduojanciu" jau, kaip tik dar Toreso galas bonkos likes, tai i puodeli kavos vienas arbatinis saukstelis sumacys tikiuosi, nes kitaip praryt negaliu

ba jau man ir tempimas pilve atsibodo, maziau bet tempia, reik "atpalaiduojanciu" jau, kaip tik dar Toreso galas bonkos likes, tai i puodeli kavos vienas arbatinis saukstelis sumacys tikiuosi, nes kitaip praryt negaliu

QUOTE(zydrute @ 2009 07 21, 13:06)
na nieko sau,padarytu cezari ir ramu butu,kiek gali kankint Kristulee
kazkaip keistai atrodo...nesuprantu,tikiuosi jie zino ka daro 

tikrai, jau tiek visi laukia. isivaizduoju, kad kristulee visa nusikamavus ir pavargus. tikiuosi, kad suras sprendima ir padarys gal cezari. nes jei virkstele apsisukus, tai manau nesaugu butu naturaliai.
na, laikom kumscius.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 21, 13:18)
nu vsio mergos, kas jungias prie kavos su brendziu

O tu gydytojai pasiskambint nenori ir pasiklaust? A?

Mamytes, siulau nusiramint, nesinervint, nepanikuot ir isgert kaip siule Rugseje kavos su brendziu
baikim cia bambet del kristules neryztingu gydytoju, jie zino ka daro, o viskas is sono, nezinant tikslios info atrodo baisiau
nors tarp musu snekant
ir as galvoju, ko jie laukia, ko cia tempt

QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 13:25)
as jauciu kad man pusle spaudzia (na kita kart buna kad atsiprasant pramizt sunku, reik pasistengt, tai gal koks ir slapimtakis uzspaustas kartais buna) ir as cia nieko nepakeisiu nei su gydytoja, nebent pasiulys pagulet ligoninej, bet as galiu ir namie pagulet ir guliu. siaip kavyte su brenduku jau veikia

bet kaip sakiau, man tokiai skystai , tai gali but kad ir i kito gimdyma isijauciu

QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 13:25)
aha pritariu, pasikonsultuot su gydytoja jei neramu, but neblogai tau

Bet kiek sveciu pas mus kabo...

Rugsėje, o kokio Magnezium-o nenori išgert. Man gerai nuima spazmavimą ir maudimą.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 21, 15:07)
Rugsėje, o kokio Magnezium-o nenori išgert. Man gerai nuima spazmavimą ir maudimą.
negaliu jo gert, ba apsinuodinus jais buvau, nors ir mazom dozem