Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

Gal tik mums čia atrodo viskas ilgu ir baisu. Nemanau, kad gydytojai delstų, jei tikrai būtų kritiška. Nors geriau, aišku, iki kritiškumo neprieit.
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 12:21)
siauliuose ji yra as ir jau nebezinau ko besitiketi schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Papildyta:

as jau nebezinau,labai tikiuosi kad jie ten mato ka daro juk ne plytu fabrike dirba juk visokiu situaciju yra mate g.gif  g.gif  g.gif tik jau tas laukimas baigia uztrumpinti,isivaizduoju kaip jie ten jauciasi,blembocki kaip sunku kai nieko nematai gal mes cia be reikalo panikuojam schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif nu bet vis tiek ilgai labai jau uzsitese doh.gif  doh.gif  doh.gif

na kas per laukimas žiauru bliamba o apie šiaulius tai nieko gero aciliepimuose net baisu daros doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 21 liepos 2009 - 11:40
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:39)
zinios visiskai nekokios schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif patys daktarai ten tarpusavyje jau pykstasi kazkas kazkam priestarauja,laukiam vizitacijos rytoj,kaklelis toks pat niekas nesikeicia,o panele ant kakliuko virkstele apsisukus. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif nu siaubas kazkoks jau nebezinau ne ko tiketis.ko jie ten laukia nu paimtu ir padarytu kazka nieko  nebesuprantu argi taip galima su moterim elgtis nu as jau nebeturiu zodziu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif as rusu laikais gimdziau ir tai manau demesio daugiau sulaukiau juk mokslas pasistumejo kas ten daros verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:

nelipu as jai ant kulnu,manau ji tai supranta jei i diena viena syki patrukdau tai manau ir taip jauciasii kokia kantri esu ,nors viduje tai jau verda viskas,negi jau nebesugeba kazkaip isimti mazyles kol mama dar sveikatos kazkiek turi,nu juk negalima sitaip, doh.gif  doh.gif  doh.gif

na nieko sau,padarytu cezari ir ramu butu,kiek gali kankint Kristulee g.gif kazkaip keistai atrodo...nesuprantu,tikiuosi jie zino ka daro unsure.gif
Atsakyti
nu vsio mergos, kas jungias prie kavos su brendziu g.gif
ba jau man ir tempimas pilve atsibodo, maziau bet tempia, reik "atpalaiduojanciu" jau, kaip tik dar Toreso galas bonkos likes, tai i puodeli kavos vienas arbatinis saukstelis sumacys tikiuosi, nes kitaip praryt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 07 21, 13:06)
na nieko sau,padarytu cezari ir ramu butu,kiek gali kankint Kristulee g.gif kazkaip keistai atrodo...nesuprantu,tikiuosi jie zino ka daro unsure.gif

tikrai, jau tiek visi laukia. isivaizduoju, kad kristulee visa nusikamavus ir pavargus. tikiuosi, kad suras sprendima ir padarys gal cezari. nes jei virkstele apsisukus, tai manau nesaugu butu naturaliai.
na, laikom kumscius.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 21, 13:18)
nu vsio mergos, kas jungias prie kavos su brendziu g.gif
ba jau man ir tempimas pilve atsibodo, maziau bet tempia, reik "atpalaiduojanciu" jau, kaip tik dar Toreso galas bonkos likes, tai i puodeli kavos vienas arbatinis saukstelis sumacys tikiuosi, nes kitaip praryt negaliu doh.gif

O tu gydytojai pasiskambint nenori ir pasiklaust? A? g.gif
Atsakyti
Mamytes, siulau nusiramint, nesinervint, nepanikuot ir isgert kaip siule Rugseje kavos su brendziu doh.gif baikim cia bambet del kristules neryztingu gydytoju, jie zino ka daro, o viskas is sono, nezinant tikslios info atrodo baisiau unsure.gif nors tarp musu snekant gossip.gif ir as galvoju, ko jie laukia, ko cia tempt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 13:25)

as jauciu kad man pusle spaudzia (na kita kart buna kad atsiprasant pramizt sunku, reik pasistengt, tai gal koks ir slapimtakis uzspaustas kartais buna) ir as cia nieko nepakeisiu nei su gydytoja, nebent pasiulys pagulet ligoninej, bet as galiu ir namie pagulet ir guliu. siaip kavyte su brenduku jau veikia thumbup.gif , cia mano isbandyti vaistukai, nes nuo vaistu vemt pradedu , o brendis net ir mazais kiekiais patvarko visus reikalus. siaip savijauta gera tik tas tempimas-spaudimas jauciasi, jokio astraus skausmo, nei spazmu ar kraujavimo nera.
bet kaip sakiau, man tokiai skystai , tai gali but kad ir i kito gimdyma isijauciu doh.gif . kai buvo dukriuko metukai tai saremius pusdieni vis jausdavau nestiprius doh.gif lotuliukas.gif , tai cia gal sakau ir koks psichologinis daugiau negerumas, na jei taip, tai tikiuosi as geriu kava su brendziu, o Kristulei atsiris gimdymas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 13:25)

aha pritariu, pasikonsultuot su gydytoja jei neramu, but neblogai tau g.gif
Atsakyti
Bet kiek sveciu pas mus kabo... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Rugsėje, o kokio Magnezium-o nenori išgert. Man gerai nuima spazmavimą ir maudimą.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 21, 15:07)
Rugsėje, o kokio Magnezium-o nenori išgert. Man gerai nuima spazmavimą ir maudimą.

negaliu jo gert, ba apsinuodinus jais buvau, nors ir mazom dozem doh.gif , brendukas suveike thumbup.gif , jei ka tai nakcia palei lova pasidesiu ir truktelsiu reikalui esant lotuliukas.gif
Atsakyti