Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 21, 17:05)
Zek atsargiai,bo iki zalingo iprocio priprast galima lotuliukas.gif

As po psihologes jau thumbup.gif Palinkejo sekmes ryt ,o siaip nieko ir nepatare tik sake valdytis ir nepult i panika  unsure.gif
O jauciuosi kokia pavargus ir nuo ko pati nezinau doh.gif

cia n et nereikia spelioti nuo ko, saulele, nuo tokio gyvenimo, nuo nuolatinio saves spirimo i prieki, nuo jausmo, kad blogame sapne esi, bet aisku rytdienos pokalbis savo itampa duoda...
Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 07 21, 17:19)
Sveikutes mergaiciukes 4u.gif

ir tik tiek ??? o kur ilga ataiskaita apie viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Biciuk keista tave matyti tokiu laiku.... Bet fainai... 4u.gif

Skrandis auku reikalauja..... tik nezinau ko noreciau.... blush2.gif Ka nors normaliau darytis itin tyngiu... plius MV nepasiraso.... O kokios desreles man ilgai soptumo neduoda.... Ot dagyvenau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 17:22)
cia n et nereikia spelioti nuo ko, saulele, nuo tokio gyvenimo, nuo nuolatinio saves spirimo i prieki, nuo jausmo, kad blogame sapne esi, bet aisku rytdienos pokalbis savo itampa duoda...
Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
ir tik tiek ??? o kur ilga ataiskaita apie viska mirksiukas.gif

Eh...nelabai yra ka pasakot doh.gif Nekalbadieniai.....O ir namie mazai bunam, vis kur nors lekiam. Bet jau reiks uodegyte prisest, nes bernuzeliui prasidejo sokiu repeticijos doh.gif
Ale tikrai biciuk, kaip keista tave tokiu metu cia rast. Turbut jau issimiegojai po naktines pamainos pas babusikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 21 liepos 2009 - 16:30
QUOTE(sandrynja @ 2009 07 21, 16:19)
Sveikutes mergaiciukes 4u.gif

Tiek daug parasei,kad kol perskaiciau hihihi.gif Pasakok daugiau kaip laikaisi g.gif
QUOTE(bicė @ 2009 07 21, 16:22)
Sekmes tau 4u.gif

Aciu Biciuk 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif doh.gif
QUOTE(divėja @ 2009 07 21, 15:22)
:
Nu man tai tu nesi griezta schmoll.gif  Tu man tokia tikra mama!  Bet tave isivaizdavau siek tiek stambesne blush2.gif  Bet kad tamsiaplauke tai pataikiau thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jau ne kas jei mamiškumas per atstumus jaučiasi...musėt tikrai sumamėjau.... biggrin.gif doh.gif
o dėl stambumo tai neee, aš kuda (tokia būsiu kai numesiu 2 kg, o tai bus ne anksčiau nei grįšiu į darbą) biggrin.gif

lyyyja ir lyyyja, prastai....

ir neturiu ko pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 17:25)
Skrandis auku reikalauja.....

as ir amzinai alkana doh.gif ... varau viska nebrokuoju, anakart atradau tuno konserva kuri gal pusmeti saldytuve stovejo, labai gerai lenda ir vienos saltos virtos bulves thumbup.gif , nu kaip siuksline sluoju viska kas tik neturi blogo kvapo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bandysiu prisimint viska ka perskaiciau... ax.gif
Zydra, sveikinimai tavo mazutei su pirmais zingsniukais. saunuole mergina thumbup.gif , dziugina savo mamuka.
Dar kad ir paveluotai sveikinimai mazajai garbanelei Amelijai 4u.gif
Vdapr, kaip dziugu matyt tavo liniuote. Sveikinimai nuosirdziausi. Stiprybes dabar tau dau daug...
Rugseje, i sveikata drinks_cheers.gif . sluok sluok viska, tau nepamaisys papildomi kilogramiukai.
Bona-pari, Linute 31, lauksim jusu planu issipldymo mirksiukas.gif
Mirkt, malonu susipazint mirksiukas.gif . Apie musu kapeli klausei...Tai va, zolyte ta jei neklystu vadinasi sangina. Ar kazkas tai panasaus. Ta zolyte yra daugiamete. Pernai is jos buvau padariusi sirdute ir sirdutes viduriuka prisodinau daug ledinuku, siemet ta pacia zolyte issodinau taip kaip nuotraukose. Ji labai graziai baltai zydi ir gerai prigyja, na bent jau pas mus.
Gabrieliuk, stiprybes tau rytoj. mintimis busiu su tavim, laikykis 4u.gif Ale kas per negalavimai cia tau g.gif Pasirupink savim, kiek imanoma mirksiukas.gif
Zydrute, lauksim tavo pasakojimo apie susitikima su mazylemis wub.gif
Diveja, nekantru jau mums suzinoti kas ten pas tave apsigyveno ax.gif
vaivos juosta, o pas koki daktariuka zadi gimdyti? Pas ta pati kaip ir kitus nestumus?
Biciuk, kaip tavo sveikatukas? dziugu girdet apie tokius saunius planiukus bigsmile.gif
SiguteS, kaip tavo Smiltele? Kaip mazylei atostogos?
Na, soriux jei ko nepaminejau...nes labai jau daug priraset ax.gif
Tai ka....toliau laukiam Kristules Princeses wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 21 liepos 2009 - 17:32
QUOTE(žvelsa @ 2009 07 20, 15:20)
*Suprantu tave, labai sunku psichologiškai būtų pakelt operaciją  unsure.gif Man po netekties ir Justės adenoidų operacija atrodė tragedija..... O ypač kai pradėjo veikt narkozė.....  verysad.gif Brrrrrrr, nesinori ir prisimint........ O kaip žadat tirpint riebaliukus, mankštele?
**Džiugu girdėt  4u.gif
*** biggrin.gif

Riebaliukus tirpinu dieta hihihi.gif Kadangi mišinį valgo, tai paprasčiau - vandens kiekį palikau tokį patį, o dedamų miltukų šaukštelių skaičių vienu sumažinau. Poryt sversim - pažiūrėsim, kokie rezultatai. Vizualiai "sportiškesnis" lyg atrodo.

QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 20, 15:53)
tikiuosi viskas gerai jum ten bus  4u.gif

aciuks.gif

Gabrieliuk, ir aš linkiu stiprybės ryt. Man tokia akistata būtų labai sunki.
Atsakyti
Va va, carramele tave buvau pamirsus... ax.gif Labai tikiuosi, kad Tavo Spinduliukui neprireiks operacijos...isivaizduoju kiek nerimo butu...kai dar gulejau klinikose su mazylemis, daugumai vaikuciu teko pakelt sita operacija.Visos jos buvo sekmingos, bet maciau kiek nerimo buvo mamytems...Ale matai koks stipruolis tavo Pauliukas, net dietos reik hihihi.gif Sveikateles Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 07 21, 15:17)
O man stogas ciuozia.... niekaip neapsisprendziu kur eiti ka daryti.... Ar cia eit vietoj pas sundaktares ir tiketis stebuklo... ar registruotis kokiam mazyli... bet ten ir nezinau.... Paskutiniais pamastymais galvoju laukt rugpjucio vidurio ir tada vaziuot i klinikas pas Biržieti ir žet ka jis patars.... doh.gif

O kokio privataus šeimos centro nėra? Kur eina rugsėjė? Aš likau priežiūrai Šakiuose - kaimo lygis, bet kai užsinoriu Kauno konsultacijos - įdedu dvidešimtę gydytojai į kišenę ir siuntimą visada gaunu.

QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 21, 15:31)
Oij mane supa labai daug man artimu zmoniu ir tikrai yra i ka atsiremti, tik va mano brangusis jau darbuojasi, tai jo neturiu salia. O i darba dar neinu, man biliotenis iki rugsejo 17 d. Anksciau nesiruosiu eiti i darba, o istikro tai nebenoriu is vis grizti i tapati darba.

Svarbu, kad ne viena. Ir tik laikas laikas laikas apmalšins truputį.
QUOTE(sandrynja @ 2009 07 21, 18:28)
vaivos juosta, o pas koki daktariuka zadi gimdyti? Pas ta pati kaip ir kitus nestumus?

Planuoju, kad pas tą patį. Reik , kai prasidės rugpjūtis, nuvažiuot pasiklausinėt, ar neatostogaus. smile.gif
Atsakyti
Žinios iš Kristullės - jau nori bėgt iš Šiaulių, nes gydytojų nuomonės keičiasi kardinaliai doh.gif . Kristullę palaiko tik ligoninės psichologė ir vedėja(s). Sakė, pagarsės kaip skandalistė, bet jau stogas važiuoja..... Planuoja kmuk lėkt.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 21, 19:48)
O kokio privataus šeimos centro nėra? Kur eina rugsėjė?

as vazineju i Kauna ir nestumo laikui prisiregistravau Kauno centro poliklinikoj mirksiukas.gif .
bet tikrai manau kad Vdapr reiktu luktekt dar kokios 7-8os savaites kai jau galima ir sirdute iziuret, nes kai nemato tai ojojoi kiek nerimo buna ir visai be reikalo.
jeigu Vdapr patenki rugpjucio vidury pas Birzieti tai tikrai butu geras laikas kai matytusi leliukas jau, ne tik pusliukas ir sirdele bus aiskiai matoma.
va is prienieciu forumo vienai sirdeles nemate8-9 sav, tai mergyna jautesi kad juodoj nevilty buvo, kad nesivystantis gal, bet tfu tfu tfu po savaites atrado kad sirdele tvarkingai plaka ir lelius jau tuoj metelius skaiciuos
taip kad nesijaudint ir gerai maitintis (as pirma menesi melisos arbata geriau, nes labai neramu buvo, bet palaukiau kol paaugs lelius ir tada myniau pas gine)
Atsakyti