Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Superinis meškiukas wub.gif
Žaviuosi tavim, Zhuvycia 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 09 12, 11:38)
Štai ir aš pasirodau su savo žadėtuoju visai kito stiliaus Gustavu

Ir meškutis ir jo aksesuarai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 09 13, 10:32)
Labai grazus Gustavas bigsmile.gif meistriskai atliktas thumbup.gif

Ačiū, rulle, labai labai "meistriškai" - tas žodis, kuris yyypač yra laukiamas, o dar ypač iš tokios meistrės kaip tu ax.gif

QUOTE(daiva_z @ 2009 09 13, 16:29)
Superinis meškiukas  wub.gif
Žaviuosi tavim, Zhuvycia  4u.gif  bigsmile.gif

blush2.gif

QUOTE(giege @ 2009 09 14, 10:15)
Ir meškutis ir jo aksesuarai super wub.gif

giege, ačiū labai, man aksesuarus kurti ir sunkiausia, bet ir maloniausia.

Ta pačia proga norėjau pasmalsauti, tos, kurios siūnat mškiukus. Kuri darbo dalis jums - pati lengviausia, pati sunkiausia ar pati neįdomiausia?
Man tai įdomiausia daryti iškarpas, aksesuarus, ir, žinoma, pats pats pats maloniausias ir labaisuiai jaudinantis darbas - kurti snukučius. O patys lengviausi darbai - tai iškirpti kailiuką, jį apkarpyti prieš susiuvant, susiūti (nors tai gana mechaniškas darbas, bet lengvas, užtat ir greitai einasi) ir sustatyti sujungimus.
Na, o paaats neįdomiausias ir kol kas retai esu patenkinta rezultatu - tai galvos ir kojų kimšimas doh.gif Rankytes tai patinka kimšti, nes visas darau su viela viduje, tai ten daug kimšimo ir nelieka. Tačiau galvą doh.gif Kemši kemši kemši ir vis dar lieka tuščių vietų, ir aplink siūles man amžiais lieka kokie nors kišeniukai, baisiai nemėgstu to darbo. Ir dar labai nepatinka man siūti ausytes. Pvz., Gustavui jas prisiuvau jau tik tada, kai buvo baigtas visas visas meškiukas, net ir aksesuarai numegzti. Amžiais jos man prisisiūna nevienodai, ne ten kur norėjau ir dar kaip sunku į galvytę prikimštą įdurti adatą, ech, reisk pradėti siūti meškiukus be ausyčių lotuliukas.gif

O kaip jums?
Atsakyti
Kol kas man visas procesas šventė biggrin.gif

Im-Bear, o gal Kalėdinį konkursą? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Gustavas - nuostabus, labai idomus, toks tikras uzsisvajojes keliauninkas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios meškiniautojos 4u.gif

Labai fainas Gustavas, Zhuvycia thumbup.gif Man patinka, kad nebijai naujų technikų išbandyti drinks_cheers.gif O dėl tavo klausymo.... Matyt, čia nuo nuotaikos priklauso, kartais nosytę nenoriu siuvinėti, o kartais - tiesiog malonumas. Kartais tas ausys vis bandau prikabinti ir niekaip negaliu padeties rasti, o kartais iš pirmo karto - bamc ir vietoje ))) Tai ir nelengva atsakyti, kas labiausiai patinka-nepatinka mirksiukas.gif

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 14, 13:31)
Im-Bear, o gal Kalėdinį konkursą?  g.gif  blush2.gif

Arbatėlė, turiu tokių minčių, bet dar kelis klausymus noriu išsiaiškinti... mirksiukas.gif

Mergaitės, kas prisijungia prie bendro užsakymo - atsiuskit man savo sąrašus iki ketvirtadienio - labai norėčiau ketvirtadienio vakare padaryti užsakymą.

O aš noriu jums pristatyti savo naują vaikėlį wub.gif Susipažinkite, tai zuikutis Orsus. Jis ne šiaip sau paprastas zuikis - jis tikrų tikriausias Rudens pranašas bigsmile.gif Jis net turi labai seną raštą, pranešantį apie ateinantį Rudenį... Orsus liūdnas zuikutis, bet gi Ruduo toks metų laikas, kai norisi truputelį paliūdėti....

user posted image

Mano temukeje galite pažiurėti daugiau nuotraukų štai ČIA
Atsakyti
Labas rytas suraitytas biggrin.gif 4u.gif
Siandien man dar nuostabesnis rudeninis zuikelis wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia labai grazus tavo Gustavas 4u.gif
Im-bear Orsus labai jau mielas, nors ir liudnas 4u.gif

Na kaip ir zadejau parodau savo pirmuosius meskius (dar neturiu pakankamo zinuciu skaiciaus, tai nuotraukytes ikeliau cia) :
http://radvilejas.my..._Mano_meskuciai

Tik tikru akyciu neturejau, tai teko tenkintis tuo kas yra. Ir vardeliai kazkaip jiems jokie nelimpa, na gal kai geriau susipazinsim wink.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pasipylė darbeliai smile.gif Smagu.
Im-Bear liūdsys puikus wub.gif wub.gif wub.gif (Negi pliušas doh.gif )
Voriukė daro pirmus žingsnius - smagūs tavo draugužiai thumbup.gif

O aš ateinu su meškute Gaure
Siūta iš mohero, su sąnariukais, pilvuke ir kojytėse nemažai stiklo granulių. Dydis apie 24 cm. (dar pora nuotraukų galite rasti mano temelėje)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Voriuke, tavo tamsus meškis nu labai liuks thumbup.gif man labai wub.gif
Arbatėle, ir Tavo mergytė meškytė labai graži, labai miela.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 15, 12:23)
Labas rytas. Pasipylė darbeliai  smile.gif Smagu.
Im-Bear liūdsys puikus  wub.gif  wub.gif  wub.gif (Negi pliušas  doh.gif )
Voriukė daro pirmus žingsnius - smagūs tavo draugužiai  thumbup.gif

O aš ateinu su meškute Gaure
Siūta iš mohero, su sąnariukais, pilvuke ir kojytėse nemažai stiklo granulių.  Dydis apie 24 cm.  (dar pora nuotraukų galite rasti mano temelėje)

Voriuke, šaunuolė, kad pabaigei, o tos akytės-sagutės irgi visai liuks atrodo.

Arbatėle, valioo, pagaliau sulaukiau tavosios. Labai mielutė, o jau kas per noooosis doh.gif Atrodo, kad gryna karamelė užlašinta, labai gražu. Kaip ten darei? g.gif
Ir rausvi drabužėliai man tai labai liuks, gal ir geriau, nei "kelininkas"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 15 rugsėjo 2009 - 14:19
user posted image

Voriuke, saunuole, nesustok - o mes lauksim nauju meskuciu mirksiukas.gif

Arbatele, tavo ruzava mergaite labai svelni! O jos nosyte ir man idomiai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti