QUOTE(rulle @ 2009 09 13, 10:32)
Labai grazus Gustavas

meistriskai atliktas
Ačiū,
rulle, labai labai "meistriškai" - tas žodis, kuris yyypač yra laukiamas, o dar ypač iš tokios meistrės kaip tu
QUOTE(daiva_z @ 2009 09 13, 16:29)
Superinis meškiukas
Žaviuosi tavim, Zhuvycia
QUOTE(giege @ 2009 09 14, 10:15)
Ir meškutis ir jo aksesuarai super
giege, ačiū labai, man aksesuarus kurti ir sunkiausia, bet ir maloniausia.
Ta pačia proga norėjau pasmalsauti, tos, kurios siūnat mškiukus. Kuri darbo dalis jums - pati lengviausia, pati sunkiausia ar pati neįdomiausia?
Man tai įdomiausia daryti iškarpas, aksesuarus, ir, žinoma, pats pats pats maloniausias ir labaisuiai jaudinantis darbas - kurti snukučius. O patys lengviausi darbai - tai iškirpti kailiuką, jį apkarpyti prieš susiuvant, susiūti (nors tai gana mechaniškas darbas, bet lengvas, užtat ir greitai einasi) ir sustatyti sujungimus.
Na, o paaats neįdomiausias ir kol kas retai esu patenkinta rezultatu - tai galvos ir kojų kimšimas

Rankytes tai patinka kimšti, nes visas darau su viela viduje, tai ten daug kimšimo ir nelieka. Tačiau galvą

Kemši kemši kemši ir vis dar lieka tuščių vietų, ir aplink siūles man amžiais lieka kokie nors kišeniukai, baisiai nemėgstu to darbo. Ir dar labai nepatinka man siūti ausytes. Pvz., Gustavui jas prisiuvau jau tik tada, kai buvo baigtas visas visas meškiukas, net ir aksesuarai numegzti. Amžiais jos man prisisiūna nevienodai, ne ten kur norėjau ir dar kaip sunku į galvytę prikimštą įdurti adatą, ech, reisk pradėti siūti meškiukus be ausyčių
O kaip jums?