Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Arbatėle-nuostabi meškytė wub.gif O nosis, kaip matau, visus suintrigavo, ir mane tame tarpe...

Atsakyti
Dėkui, merginos.
Zhuvycia, manau kad gal, bet tik gal smile.gif Istorija apie kelininką tokia. Pasiuvau meškiuką, nusprendžiau nunerti megztukėlį, morkavą tokį. Parėjo vyras ir klausia: kelininkas? doh.gif O dukra pasakė, kad tai mergytė, Gaurė. smile.gif tai ir teko sijoną siūti.

Ievushka, Im-Bear, graži nosis, dar ne kelialapis į grožio konkursą biggrin.gif O nosis siuvinėta ir vaškuota, formuota, dažyta, lakuota... smile.gif
Atsakyti
Nežinau, gal jau buvo ši nuorodėlė, bet gal kam pravers mirksiukas.gif
http://www.liveinter.../post106020401/
Atsakyti
Labai patiko Orsus ir Gaure wub.gif Saunuoles, jus, merginos, labai nuotaika pakelia jusu meskuciai ir nemeskuciai wub.gif As laukiu irgi laisvesnio laiko, tada kaip kibsiu i darbus...
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 17, 11:15)
Nežinau, gal jau buvo ši nuorodėlė, bet gal kam pravers  mirksiukas.gif
http://www.liveinter.../post106020401/

Aha, šitą jau žinom žinom, labai puiki pamokėlė, trumpa, bet glausta ir naudingų patarimų pilna. Aš iš čia išmokau, tarkim, kad reikia kailiuką prie siūlių apkirpti, ir be to dabar siuvimo nebeįsivaizduoju.

Arbatėle, kokia gražuolė patapai (kalbu apie avatarą) mirksiukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia, apkirpti tikrai būtina kraštus. Štai prieš mane ilgoko plauko kailiukas guli, vaikštau ir nežinau nuo kurio kampo pradėti...nežinau kas išeis lotuliukas.gif Aišku, dar pliušinė galvelė kašėje voliojasi hihihi.gif
Dėl avataro: nu kiek galima puodelyje lindėti tongue.gif

deimushka, aciu tau labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 17, 12:48)
Zhuvycia, apkirpti tikrai būtina kraštus. Štai prieš mane ilgoko plauko kailiukas guli, vaikštau ir nežinau nuo kurio kampo pradėti...nežinau kas išeis  lotuliukas.gif Aišku, dar pliušinė galvelė kašėje voliojasi hihihi.gif
Dėl avataro: nu kiek galima puodelyje lindėti  tongue.gif

deimushka, aciu tau labai  wub.gif

Oi, man tai ilgas kailis - pats tas thumbup.gif O dėl avataro - čia reiškias, iš puodelio išplaukė gulbė gražuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Zinau, kad Zhuvycia kazka ruosia, bet kur visos kitos? Merginos, aaaaaaauu...

Na gal organizuojame Kalėdinio meškiuko konkursą? Laiko nėra labai daug. Prizus susidėliosime eigoje, o gal užteks ir SM simpatijų. Pvz. "Kalėdinis meškiukas". Turi būti pasiūtas kaip ir priklauso teddy meškiukui, su visais sąnariukais ir pan. ir svarbiausia: kalėdinis-naujametinis akcentas.

Nu judam, merginos assa.gif assa.gif assa.gif

Ar jūs tyliai pasislėpusios Haloween'ui meskas siuvat?
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Beveik zinau, ka ruosiasi pasakyti Zhuvycia, bet ji gali ir nustebinti biggrin.gif

Matau, kad zmones pradeda nerimauti (Arbatele mirksiukas.gif ), tai turiu truputi kitokio konkurso pasiulyma - siaip cia susidejo ir Pauksciuko, ir Arbateles mintis ir pasiulymai, o ir pati seniai apie toki dalyka masciau blush2.gif

Siulau mums suorganizuoti "Nuosirdziausio Kaledinio meskiuko" konkursa ir prisijungti prie Gerumo akcijos, kuria organizuoja renax. Tikriausiai ne viena is jusu jau dalyvavo jos Kaledinese akcijose su savo rankdarbiais smile.gif

Kiekviena is musu gali pasiuti 3-4 paprastucius Tilda meskiukus ir ideti i juos dalele savo sirdies. Visa kompanija nufotografuoti kartu ir atsiusti i konkursa, pvz va taip:

user posted image

O po konkurso musu meskiukai vaziuos pas vaikus i Santariskiu lygonines Onkologini skyriu - ten labai reikia Meiles ir Mielu meskiuku wub.gif

Iskarpa sito meskiuko idejau sau i bloga ir konkursui siulau siuti didesnius meskiukus mirksiukas.gif

Tildos meskiuku iskarpa
Atsakyti
Tada gaunasi du konkursai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 22, 09:08)
Tada gaunasi du konkursai  lotuliukas.gif

O cia gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomu, iš kur čia ta Im-bear gali žinoti, ką aš pasakysiu? g.gif mirksiukas.gif Aš niekam dar apie tai nesakiau, tai niekas ir nežino. Nors kai taip išsireklamavau, dabar ta staigmena ne tokia jau staigmeniška atrodo blush2.gif Na, dar pora valandėlių ir pasirodysiu.
Atsakyti