Arbatėle-nuostabi meškytė
O nosis, kaip matau, visus suintrigavo, ir mane tame tarpe...

Dėkui, merginos.
Zhuvycia, manau kad gal, bet tik gal
Istorija apie kelininką tokia. Pasiuvau meškiuką, nusprendžiau nunerti megztukėlį, morkavą tokį. Parėjo vyras ir klausia: kelininkas?
O dukra pasakė, kad tai mergytė, Gaurė.
tai ir teko sijoną siūti.
Ievushka, Im-Bear, graži nosis, dar ne kelialapis į grožio konkursą
O nosis siuvinėta ir vaškuota, formuota, dažyta, lakuota...
Zhuvycia, manau kad gal, bet tik gal

Ievushka, Im-Bear, graži nosis, dar ne kelialapis į grožio konkursą

Labai patiko Orsus ir Gaure
Saunuoles, jus, merginos, labai nuotaika pakelia jusu meskuciai ir nemeskuciai
As laukiu irgi laisvesnio laiko, tada kaip kibsiu i darbus...

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 17, 11:15)
Aha, šitą jau žinom žinom, labai puiki pamokėlė, trumpa, bet glausta ir naudingų patarimų pilna. Aš iš čia išmokau, tarkim, kad reikia kailiuką prie siūlių apkirpti, ir be to dabar siuvimo nebeįsivaizduoju.
Arbatėle, kokia gražuolė patapai (kalbu apie avatarą)

Zhuvycia, apkirpti tikrai būtina kraštus. Štai prieš mane ilgoko plauko kailiukas guli, vaikštau ir nežinau nuo kurio kampo pradėti...nežinau kas išeis
Aišku, dar pliušinė galvelė kašėje voliojasi 
Dėl avataro: nu kiek galima puodelyje lindėti
deimushka, aciu tau labai

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 09 17, 12:48)
Zhuvycia, apkirpti tikrai būtina kraštus. Štai prieš mane ilgoko plauko kailiukas guli, vaikštau ir nežinau nuo kurio kampo pradėti...nežinau kas išeis
Aišku, dar pliušinė galvelė kašėje voliojasi 

Oi, man tai ilgas kailis - pats tas

Sveikos. Zinau, kad Zhuvycia kazka ruosia, bet kur visos kitos? Merginos, aaaaaaauu...
Na gal organizuojame Kalėdinio meškiuko konkursą? Laiko nėra labai daug. Prizus susidėliosime eigoje, o gal užteks ir SM simpatijų. Pvz. "Kalėdinis meškiukas". Turi būti pasiūtas kaip ir priklauso teddy meškiukui, su visais sąnariukais ir pan. ir svarbiausia: kalėdinis-naujametinis akcentas.
Nu judam, merginos
Ar jūs tyliai pasislėpusios Haloween'ui meskas siuvat?
Na gal organizuojame Kalėdinio meškiuko konkursą? Laiko nėra labai daug. Prizus susidėliosime eigoje, o gal užteks ir SM simpatijų. Pvz. "Kalėdinis meškiukas". Turi būti pasiūtas kaip ir priklauso teddy meškiukui, su visais sąnariukais ir pan. ir svarbiausia: kalėdinis-naujametinis akcentas.
Nu judam, merginos

Ar jūs tyliai pasislėpusios Haloween'ui meskas siuvat?
Labas rytas!
Beveik zinau, ka ruosiasi pasakyti Zhuvycia, bet ji gali ir nustebinti
Matau, kad zmones pradeda nerimauti (Arbatele
), tai turiu truputi kitokio konkurso pasiulyma - siaip cia susidejo ir Pauksciuko, ir Arbateles mintis ir pasiulymai, o ir pati seniai apie toki dalyka masciau
Siulau mums suorganizuoti "Nuosirdziausio Kaledinio meskiuko" konkursa ir prisijungti prie Gerumo akcijos, kuria organizuoja renax. Tikriausiai ne viena is jusu jau dalyvavo jos Kaledinese akcijose su savo rankdarbiais
Kiekviena is musu gali pasiuti 3-4 paprastucius Tilda meskiukus ir ideti i juos dalele savo sirdies. Visa kompanija nufotografuoti kartu ir atsiusti i konkursa, pvz va taip:

O po konkurso musu meskiukai vaziuos pas vaikus i Santariskiu lygonines Onkologini skyriu - ten labai reikia Meiles ir Mielu meskiuku
Iskarpa sito meskiuko idejau sau i bloga ir konkursui siulau siuti didesnius meskiukus
Tildos meskiuku iskarpa

Beveik zinau, ka ruosiasi pasakyti Zhuvycia, bet ji gali ir nustebinti

Matau, kad zmones pradeda nerimauti (Arbatele

Siulau mums suorganizuoti "Nuosirdziausio Kaledinio meskiuko" konkursa ir prisijungti prie Gerumo akcijos, kuria organizuoja renax. Tikriausiai ne viena is jusu jau dalyvavo jos Kaledinese akcijose su savo rankdarbiais

Kiekviena is musu gali pasiuti 3-4 paprastucius Tilda meskiukus ir ideti i juos dalele savo sirdies. Visa kompanija nufotografuoti kartu ir atsiusti i konkursa, pvz va taip:

O po konkurso musu meskiukai vaziuos pas vaikus i Santariskiu lygonines Onkologini skyriu - ten labai reikia Meiles ir Mielu meskiuku

Iskarpa sito meskiuko idejau sau i bloga ir konkursui siulau siuti didesnius meskiukus

Tildos meskiuku iskarpa
Tada gaunasi du konkursai

Įdomu, iš kur čia ta Im-bear gali žinoti, ką aš pasakysiu?
Aš niekam dar apie tai nesakiau, tai niekas ir nežino. Nors kai taip išsireklamavau, dabar ta staigmena ne tokia jau staigmeniška atrodo
Na, dar pora valandėlių ir pasirodysiu.