Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VII-ta tema

Oi, dragonfly*, koki sukelei cia judejima!!!

Man tavo meskute labai patiko! Kaip pirmai savarankiskai pasiutai meskutei - tiesiog nuostabu! Aisku, veliau galesi patobulinti ir galvos forma, ir nosytes siuvinejima, ir tonavimo igudzius. Teisingai pudra cia pasake - kad tik besimokydamas galesi atrasti kazka savo, nebutinai visiems buti su vienodom nosytem ir tokiu panasiu tonuotu snukuciu biggrin.gif

Man atrodo, kad labai gerai pagavai savo Smiltes charakteri! Tau pavyko - tu esi tikra saunuole! Nekantriai lauksiu dar dvieju meskiuku )))

Del kailiuko su merginomis sutinku 100 % - jis nerealiai grazus ir minkstas mirksiukas.gif Nes pati dar turiu trys tokius skirtingu spalvu gabaliukus )))

Ai, pamirsau parasyti del sagutes!!! Man ji kaip tik pasirode tokia idomi ir pritraukianti demesi thumbup.gif - ir, matyt, ji truputi daugiau tau, dragonfly*, reiskia, nei mes visos cia galvojam rolleyes.gif

Mergaites, o kam idomu kokios buna meskiuku nosytes, kaip jas graziai issiuvineti, vaskuoti ir t.t. - prasau uzsukti i mano bloga - kaip tik sudejau surinkta idomia informacija apie tai ax.gif

Nosytes - nosytes- NOSYTES!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 04 rugpjūčio 2009 - 00:39
dragonfly*,Jusu meskiuko kailiukas wub.gif Ir spalva puiki!Man tai pedutes patys mieliausi bigsmile.gif
O nuotrauka,kur ziuri is nugaros fantastiska wub.gif 4u.gif
Im-Bear,aciu uz informacija!Labai reikalinga! wub.gif
Atsakyti
Dideliausias ačiū, visoms, kad pakomentavot mano meškutę 4u.gif Labai malonu, kad nepraleidot šiaip nepastebėtos, vat tada tai man būtų baisiai liūdna tongue.gif Ir dar tokių skirtingų nuomonių labai liuks. Aš tai pritariu ir Zhuvyciai ir Pudrai. Reikia viską profesionaliai stengtis daryt, su patirtim manau išeis ir man. Nosytė siuvinėta du kartus, pėdutės ir veidukas vieną kartą nuplauti. Antrą kartą pavyko jau geriau, tai tikiuosi trečias bus dar geresnis tongue.gif Bet mano nuomone labai svarbu ir ieškot kažko savito. Užtai ir bandau savo iškarpas daryt ir tik per klaidas surasiu, kas va man tai jau arti "tobulo".
Labai laukiau ir Im-bear komentaro blush2.gif labai gi svarbu mokytojos nuomonė. Kailiukas tai pritariu visiškai fantastiškas, minkštutis, švelnutis wub.gif Ačiū Im-bear.
Dabar darau berniuką, atrodo jau sugalvojau kaip pagaut sūnelio charakterį, labai tikiuosi pavyks tongue.gif

Im-bear dar vienas ačiū, už šitiek informacijos. Va iš kur įkvėpimas thumbup.gif
Atsakyti
Pudra, noriu tau parodyti liežuvį tease.gif lotuliukas.gif Už mano komentaro spirginimą. Aišku, kad kiekviena privalo susirasti savo stilių (kas man pačiai dar nelabai išeina), tačiau nemanau, kad galima blogai atliktą darbą vadinti "savo" stiliumi. dragonfly, aš čia tikrai ne apie tavo meškytę, čia bendrai sakau. Manau, kad net ir nelabai "gražūs", atseit, saldūs ar kokie nors patraukiantys akį meškiukai gali būti "savo" stiliaus, tačiau atlikimas, susiuvimas, tonavimas ir t.t. turi būti atlikti kokybiškai. Čia ir yra erdvė tobulėjimui. Tą ir turėjau galvoje, sakydama "žinau kaip viskas turi būti". Nes, kaip ne kaip, čia mes susirinkome siūti kolekcinius meškiukus, kurie skiriasi nuo paprastų, maksiminių, bet kaip susiūtų arba net ir ne bet kaip susiūtų, tačiau ne kolekcinių. Paprasti žaisliukai yra viena, o kolekciniai meškiukai - visai kita (aš bent taip manau, jei ne, tai galima tada varinėti po visas temas, skirtas žaislų siuvimui ir nesukti sau galvos mirksiukas.gif )
Dragonfly, o tavo nuotraukų albumą ir aš pažiūrėjau, kokieee visi gražūs, (o jau tu pati kokia graži, tai nenuostabu, kad ir meškiukai nuostabūs)

O aš pagaliau pabaigiau savo kiškelį, dabar neriu nertinuką ir neužilgo pasirodysim. Kol laukiau sujungimų iš Australijos doh.gif , pasiuvau ir meškiuką, po kiškelio ir jis bus užbaigtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 04 rugpjūčio 2009 - 10:38
Beje, Im-bear, aš tai nelabai supratau, kaip ten pažiūrėti apie nosyčių vaškavimą? Tos merginos bloge tiek informacijos, bet apie nosytes neradau, aišku, nemokėjau ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 04, 10:55)
Beje, Im-bear, aš tai nelabai supratau, kaip ten pažiūrėti apie nosyčių vaškavimą? Tos merginos bloge tiek informacijos, bet apie nosytes neradau, aišku, nemokėjau ieškoti  g.gif

Spausk ant nuotraukytės wink.gif kur tas meškis su gražia nosim.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 04, 12:47)
Spausk ant nuotraukytės wink.gif kur tas meškis su gražia nosim.

Tai kad ten visi su graziom nosytem, kuris butent? blink.gif
Atsakyti
Pas Im-bear bloge, spausti ne ant autorės vardo o meškiuko nuotraukos. To kuris yra prie vaškavimo
Papildyta:
va čia tas tutorial
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 04, 13:54)
Pas Im-bear bloge, spausti ne ant autorės vardo o meškiuko nuotraukos. To kuris yra prie vaškavimo
Papildyta:
va čia tas tutorial

oro_buckis.gif Tundra gi aš doh.gif
Atsakyti
Zhuvycia, iš dalies su tavim sutinku 4u.gif . Bet manau, kad patys susikuriam savo kūrybines ir tobulėjimo ribas ir erdves smile.gif . Tarkim, visi galvojo, kad meškiukų akytės būtinai turi būti virš nosytės, kol kažkas ėmė ir nepadėjo jų žemiau nosytės linijos - ir mat kiek dabar turim šaunių ir originalių meškiukų pavyzdžių su tokiais snukučiais. Todėl manau, kad reikia tik nebijoti eksperimentuoti mirksiukas.gif .

Turi tu, Zhuvycia, savo stilių, ir dar kokį bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 08 04, 15:12)
Zhuvycia, iš dalies su tavim sutinku  4u.gif . Bet manau, kad patys susikuriam savo kūrybines ir tobulėjimo ribas ir erdves  smile.gif . Tarkim, visi galvojo, kad meškiukų akytės būtinai turi būti virš nosytės, kol kažkas ėmė ir nepadėjo jų žemiau nosytės linijos - ir mat kiek dabar turim šaunių ir originalių meškiukų pavyzdžių su tokiais snukučiais. Todėl manau, kad reikia tik nebijoti eksperimentuoti  mirksiukas.gif .

Turi tu, Zhuvycia, savo stilių, ir dar kokį  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Nu va, susitarėm friends.gif Bet vis tiek turiu pasiginčyti dar truputį (tai irgi mano stiliaus dalis lotuliukas.gif ). Taigi aš net ir nemanau, kad, pvz., tos pačios akytės po nosyte yra kažkoks nukrypimas nuo normos. Bet va, jeigu tos akytės būtų blogai, nekokybiškai prisiūtos, viena labiau iškritus, kita kreivai kaip nors, tai, jau , nu tikrai, nebūtų gerai. Nu, žodž, užsipainiojau čia, bet kas turi ausis, teklauso lotuliukas.gif

O kad patvirtinai, kad turiu stilių,k tai ačiū labai blush2.gif Reiks pačiai pasiaiškinti, koks tas mano stilius lotuliukas.gif (tikiuosi, ne bendravimo būdą turi galvoje, o meškiukus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 08 04, 14:21)
... tikiuosi, ne bendravimo būdą turi galvoje, o meškiukus  lotuliukas.gif

Nepažįstu tavęs, Zhuvycia, tiek, kad galėčiau spręst apie bendravimo būdą biggrin.gif . O meškiukų tikrai su niekieno nesupainiočiau mirksiukas.gif
Atsakyti