Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

Kazkada klausiau jau, bet taip atsakymo ir negavau, tai paklausiu dar karta smile.gif
Ar reikia vaikuciams, gimusiems DK, opholdstilladelse? Mes su vyru abu turim leidimus, bet ar reikia atskirai pildyt vaikui? Ji turi daniska CPR, tai to ir uztenka? blush2.gif
Atsakyti
nu tai ka dabar tokio isvis manau nebereikia g.gif as merginom nepildziau gavo savo geltonas korteles ir viskas schmoll.gif o ir sau jau senai nebepildau juk yra isejes kazkoks ten istatymas kad lygtai nebereikia mums ...bliamba neatsimenu to istatymo reiks mb paklaust g.gif
Atsakyti
http://www.statsforv...ite.aspx?p=6028
Cia yra siek tiek info apie opholdstilladelse, bet nieko vistiek apie vaikus nerandu... Reikes pabandys paskambint, nes kazkaip man kirba sitas klausimas nuo pat mazes gimimo...
Atsakyti
klausykit panos, reik patarimo unsure.gif
Po gimdymo kraujavau 4 savaites, kraujas buvo sviesejantis, kol visai isnyko. Praejo savaite, viskas buvo svaru grazu. Po tos savaites pradejo kraujuot svieziu sviesiu krauju. Galvojau kad menesines, nes juk nemaitinu pati. Liovesi po 4 dienu. Praejo 4 dienos ir vel tas pats g.gif Is pradziu negausiai, kaip per mmm, o paskui vis maziau ir sviesiau.. Nesuprantu, ar verta sunerimti?.. Gal turejo itakos, kad su vyru jau smileysex.gif ? blush2.gif Bliamba, taip nenoriu pas daktara, tas seimos gydytojas senis toks doh.gif Ka jis ten gali pamatyt?.. Nervina ta ju daktaru-visu galu meistru sistema gun_bandana.gif
Gal jums yra panasiai buve?.. Ar jau teks man vistiek eit pas ta daktara pirmadieni g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 05 01, 11:45)
klausykit panos, reik patarimo

Pjuvenyt, nenori pas seni eit, tai pasiskambyk sekretorei ir paprasyk,kad gydytojas israsytu henvisning til gynekolog (siuntima) ir vsio! Jei nono0res duot is kart,nueik pas ji ale apziurai, bet iskart pasakyk,kad man henvsiningo reik ir vsio!

o siaip,manau,kad musu organizmai biski sublusta po visko! as jau ir sulaukiau to "gerio"... buvo keista, kai teko paketue pirktis po 15 menesiu ramybes smile.gif
Atsakyti
man panasiai kazkaip buvo. jau atrodo viskas buvo gerai, bet vel pradejo kraujuot svieziu krauju. bet greitai liovesi. va dabar vel pries savaite pradejau, tai kelios dienos buvo tik po biski, o paskui kai pradejo begti kaip is krano. naktinius paketus naudojau ir vos spejau keisti doh.gif galvojau kad dar kokios kelios tokios dienos ir nukraujuosiu doh.gif bet siandien jau maziau. cia tikriausia tokios mmm prasidejo doh.gif
sekmes Pjuvena, as ir prasyciau siuntimo, jei pas koki sena dieda buciau doh.gif
cia ne i tema, bet prisiminiau kai dar nescia buvau, kazko sunerimau kad gali buti kazkas negerai, nuejau pasitkrinti. mano gyd buvo atostogose, niusiunte i kita poliklinika pas kazkoki seni doh.gif nu jis pasodino i ta kede ir tipo apziuri. pasiziurejo ir sako viskas gerai (nu kaip taip gali tik paziureje pamatyti kad viskas gerai, be jokio tepinelio doh.gif ). tai viena karta ta iranki ikiso, paksui nuejo, po kranu nuplove vel atejo su slapiu ir vel ikiso doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif siaubas, daugiau neiciau pas joki seni doh.gif o jei jausciau kad kazkas yra negerai, tikrai siuntimo prasyciau pas ginekologa. o geriausia tai LT pasitikrint (kai vaziuosiu butinai eisiu. visad einu. tai nors zmones padaro normalius tyrimus) taip kad sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu uzinfo, merginos.
Armaliuke, sakai tau panasiai buvo, o tu del to kreipeis i gydytojus? Man tai nieko nei skauda, nei prastai jauciuos, kraujuoja nedaug, tai ir nezinau, ar cia dar palaukt, gal praeis... Nu taip nemegstu pas tuos gydytojus eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 05 02, 01:00)
Aciu uzinfo, merginos.
Armaliuke, sakai tau panasiai buvo, o tu del to kreipeis i gydytojus? Man tai nieko nei skauda, nei prastai jauciuos, kraujuoja nedaug, tai ir nezinau, ar cia dar palaukt, gal praeis... Nu taip nemegstu pas tuos gydytojus eit  doh.gif

nebuvau. palauk dar. o jei nepraeis eik pasiklausti. paciai ramiau bus. bet manau kad nieko blogo tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2010 05 02, 09:37)
nebuvau. palauk dar. o jei nepraeis eik pasiklausti. paciai ramiau bus. bet manau kad nieko blogo tau mirksiukas.gif

nu, siandien ir vel beveik nieko.. unsure.gif Itariu, kad gal iki galo dar neuzgije,o kai smileysex.gif tai ir prasideda g.gif Biski reik susilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 05 02, 11:28)
nu, siandien ir vel beveik nieko..  unsure.gif  Itariu, kad gal iki galo dar neuzgije,o kai  smileysex.gif  tai ir prasideda  g.gif  Biski reik susilaikyt biggrin.gif

Lt liepia po menesio profilaktiskai apziurai ateiti, na bet jei kraujuoji, ka ten parodysi. g.gif Man ir panasiai buvo. Net be smileysex.gif
Prirase KP, kad susireguliuotu menesines. ax.gif
Manau reikia laiko ir viskas atsistos i savo vezes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2010 05 02, 12:33)
Lt liepia po menesio profilaktiskai apziurai ateiti, na bet jei kraujuoji, ka ten parodysi. g.gif  Man ir panasiai buvo. Net be  smileysex.gif
Prirase KP, kad susireguliuotu menesines.  ax.gif
Manau reikia laiko ir viskas atsistos i savo vezes 4u.gif

viskas aisku smile.gif Reikia laiko smile.gif Sm skaiciau, kad kai kuriom mmm kas antra savaite budavo.
Atsakyti
Pjuvena, gi bus 8 savaiciu apziura, jei nepraeis, galesi pasiklaust. Nereikes tada kelis kartus eit pas nemylima gydytoja. O kodel nekeiciat, jei nepatinka gydytojas?
Atsakyti