jokio tyrimo nedare niekas. visada daro slapimo tyrima (kaip jau ir zinot

) man dar pradzioje dare kraujo tyrima , nes skaudejo labai nugara ir sona, o daugiau jokiu tyrimu nedare
o man gale net pas akusere eiti nebesinorejo

tiesiog jauciu kad viskas gerai, ir kad ten pamaigys pilva ir spaudima pamatuos

zodziu nebenorejau kad liestusi prie manes. o ir klausimu jau nebeturejau. buvo klausimas kaip cia viskas vyks (viskgi pirmas kartas) kokie pojuciai ir tt. bet akuseres i tai atsakyti negalejo, o as ir neklausiau. tiesiph turi tai pajusti. ir i gala man jokios baimes, nerimo nebebuvo, tik laukimas kada greiciau.
taip ka mergytes ramybes

viskas vyks kaip tur vykti. as r labai jaudinaus kaip cia del tu tyrimu, skanu artejant terminui. bet paskui susitaikiau kad nieko nebus ir viskas, nesukau sau galvos. beje, pas mus virkstele buvo apsisukus aplink kakliuka. gal del to vaikas gime melsvas r is karto neverke. ir paskui kad labai verktu neverke. tik jau viesbuti parode savo visa balseli
nesijaudinkit nestukes, o megaukites dar laisvu laiku (kurios dar vaikuciu neturi), nes kurios turi, manau jau zino ka tai reiskia
man sese sake pries gala, dziaukis dar kol gali, netikejau... norejau kad greiciau gimtu. o dabar tik ir svajoju apie miega, kai nereikia keltis 5 val. , kai gali vartytis lovoj

taip ilgiuosi. nu bet vaikas paaugs ir pamiegosim ane?