Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos nėštukėm ir mamytėm naudinga informacija

QUOTE(Giedruliukas @ 2010 05 03, 14:52)
Pjuvena, gi bus 8 savaiciu apziura, jei nepraeis, galesi pasiklaust. Nereikes tada kelis kartus eit pas nemylima gydytoja. O kodel nekeiciat, jei nepatinka gydytojas?

mansake dabar ateit tik vaiko skiepyt, kai sukaks 3men g.gif
ale kaip zinot kad ant geresnio papulsi to gydytoj, jei keistum biggrin.gif
Atsakyti
Su mergyte tai tikrai tik 3 menesiu skiepams reikia ateit, bet mamyte turi 8 savaites po gimdymo apziuret.
Atsakyti
merginos kaip ar jums dare nestumo pabaigoj tyrima nuo streptokoko g.gif ir is vis ar bedarys idomu man kokius tyrimus g.gif ma man didzioji ji pasigavo gerklytejo as girdejau kad tai gali but pavojinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniukas @ 2010 05 05, 21:33)
merginos kaip ar jums dare nestumo pabaigoj tyrima nuo streptokoko  g.gif ir is vis ar bedarys idomu man kokius tyrimus  g.gif ma man didzioji ji pasigavo gerklytejo as girdejau kad tai gali but pavojinga  g.gif

zinau,kad Lt tas tyrimas yra privalomas,nes kaip sakai yra pavojingas. O va cia speju kad man jo niekas nedarys,nes dar zinau kai kalba pasisuko apie sistema DK ir LT,tai ta akusere pasake,kad cia dazniausiai jei jau sodina ant kedes,tai tik pacioj pradzioj,tai butu manau pasakius,kad ir gale sodina tam tyrimui,bet maniske nieko apie tai ne neuzsimine,ale 21d einu pas ja vel,tai reiks paklausti,bet kaip tas tyrimas angliskai ar daniskai vadinas? g.gif
Atsakyti
na dukriukui kai rado gerklej tai taip ir pavadino streptokok ,gal ir tas taippat vadinas g.gif as birzeli ir eisiu pas akusere pasnekesiu ...siandien zejau knygute oho kiek ten prirasyta daniskai kiek kart turetume su gydytoja seimos ir akusere susitikt ,bet deja realybeje tai neatitinka per pus tu susitikimu nurezta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniukas @ 2010 05 06, 16:15)
na dukriukui kai rado gerklej tai taip ir pavadino streptokok ,gal ir tas taippat vadinas  g.gif as birzeli ir eisiu pas akusere pasnekesiu ...siandien zejau knygute oho kiek ten prirasyta daniskai kiek kart turetume su gydytoja seimos ir akusere susitikt ,bet deja realybeje tai neatitinka per pus tu susitikimu nurezta  doh.gif

as va uz poros sav. pas akusere einu,o po to uz dar keliu dienu pas seimos daktare,tai abieju paklausiu,tada taip ir pavadinsiu ta streptokok b g.gif nes va skaiciau jei jo randa,tai butinai turi suleisti vaistu kai gimdyt atvyksti,tai man idomu kaip jie cia ta viska nustatys g.gif
as irgi sklaidziau knyga kur tie susitikimai surasyti,ale bent jau man tai oho kiek ju nurezta,ziuresiu kas kiek laiko cia reiks paskutini menesiuka lankytis biggrin.gif nejaugi dabar kai nuvyksiu belieps atvykti pries gimdyma ir fsio,nu butu baiku baika biggrin.gif nes kuo tolyn tuo labiau man klausimu kyla,man reikia tu susitikimu blush2.gif
Atsakyti
jokio tyrimo nedare niekas. visada daro slapimo tyrima (kaip jau ir zinot rolleyes.gif ) man dar pradzioje dare kraujo tyrima , nes skaudejo labai nugara ir sona, o daugiau jokiu tyrimu nedare schmoll.gif
o man gale net pas akusere eiti nebesinorejo doh.gif tiesiog jauciu kad viskas gerai, ir kad ten pamaigys pilva ir spaudima pamatuos tongue.gif zodziu nebenorejau kad liestusi prie manes. o ir klausimu jau nebeturejau. buvo klausimas kaip cia viskas vyks (viskgi pirmas kartas) kokie pojuciai ir tt. bet akuseres i tai atsakyti negalejo, o as ir neklausiau. tiesiph turi tai pajusti. ir i gala man jokios baimes, nerimo nebebuvo, tik laukimas kada greiciau.

taip ka mergytes ramybes mirksiukas.gif viskas vyks kaip tur vykti. as r labai jaudinaus kaip cia del tu tyrimu, skanu artejant terminui. bet paskui susitaikiau kad nieko nebus ir viskas, nesukau sau galvos. beje, pas mus virkstele buvo apsisukus aplink kakliuka. gal del to vaikas gime melsvas r is karto neverke. ir paskui kad labai verktu neverke. tik jau viesbuti parode savo visa balseli lotuliukas.gif

nesijaudinkit nestukes, o megaukites dar laisvu laiku (kurios dar vaikuciu neturi), nes kurios turi, manau jau zino ka tai reiskia lotuliukas.gif
man sese sake pries gala, dziaukis dar kol gali, netikejau... norejau kad greiciau gimtu. o dabar tik ir svajoju apie miega, kai nereikia keltis 5 val. , kai gali vartytis lovoj biggrin.gif taip ilgiuosi. nu bet vaikas paaugs ir pamiegosim ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
matai armaliuke pas mane ne pirmas nestumas ir as puikiai zinau kaip viskas vyksta ir tai akuserei nemaziau galiu papasakot bet ta tyrima noriu issireikalaut kadangi siuo metu mano mergina streptokoku serga taigi labai didziule tikimybe kad galiu but jo nesiotoja ir uzkrest leliuka ir tai gali nelabai gerai baigtis ....tiek lt ,tiek dauguma civilizuotu saliu (vokietija ,italija ,ispanija -domejaus tuo ) ji daro i nestumo pabaiga ,na o jei danai nedaro kazkodel manes tai nestebina,bandysim reikalautis smile.gif
Atsakyti
o tai butu galima isireikalauti?nu blyn as noriu to tyrimo,aiskus jei zinociau,kad pas mane ten viskas,gerai,tai ramiai laukciau tos dienos ir fsio,bet jeigu visur tas tyrimas net privalomas,tai ko jo cia neatlieka? g.gif
o gi tas slapimo tyrimas gi ne viska parodo ir isvis noreciau kad del kokio grybelio istirtu,gi maza kas...
gal tada ir man sakyt kad as jo noriu ir fsio,bet juk durna palaikys ir lieps keliauti nieko nepesus namo doh.gif
Atsakyti
spanieliuke kaip kada zinok ,esu daug ko issireikalavus nors ir tipo nepriklause o esu ir negavus ko reikia ,cia jau kaip pasiseka ...o del grybelio taiprasyk kad siustu pas ginekologe ,kanors paburk kad skaunda ar niezti ,turi duot diuntima pas gine ...as niekada pas savo daktare nesu tikrinusnieko kas liecia ta gala visada prasau siuntimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, mamukes, siandien va buvau komunoj pasiteiraut apie barsel ir dagpenge kaip ten kas , ir va pamirsau paklausti ar yra kazkas tokio kaip lt kai priregistruoji vaika jis gauna pinigu kraiteliui, o cia yra kazkas tokio idomu g.gif Ir pas gine buvau nu tai mane kazkaip irdi ta ju sistema nelabai zavi, iki gimdymo liko 2 sav, o gine klausia manes kada noreciau ateiti, gal po 3 sav?? doh.gif Maza to dar kai lankausi pas gine visada kita buna doh.gif Ir ko paklausi to negausi, mat nemoka paaiskinti angliskai unsure.gif
Atsakyti
M-ilda, pinigu kraiteliui cia niekas neduoda, tik kas ketvirti moka vaikucio pinigus. 4u.gif
Atsakyti