Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(djak @ 2009 09 18, 21:32)
Man čia kažkaip mistiškai skamba... Aš, rodos, gimdžiusi, ir ne kartą, bet nelabai įsivaizduoju, kaip pagimdžius gimdykloje nueiti į dušą. Gimdymo metu - galbūt, tik man toks noras nekilo. O po gimdymo gimdykloje laiko valandą ("stebi"), liepia gulėti, po to iškrausto į pogimdyvinį. Ir tik ten, pogimdyviniam, jau keliesi, kai tik gali, ir šliauži iš pradžių iki kriauklės, paskui iki tualeto, ir iki dušo (paprastai pavyksta, jei labai norisi...). Tiesa, aš gimdydavau tik dieną, gal jei pagimdai naktį, tai gimdykloje ilgiau lieki  g.gif. Bet kas tada ten leliuką prižiūri?

o kas cia tokio mistisko blink.gif na pagimdei, pagulejai ta valanda ar dvi kiek ten reikia, tada paprase bandyti stotis. Toliau pakuojies tuos savo kelis daiktelius ir lauki kol atvaziuoja taves paimt, tai per ta laika ir nusiprausiau. Dar dave naujus tuos grazius naktinius ir chalata, tai negi visa murzina desis juos lotuliukas.gif Juk niekur ten eit galu gale nereikia, palatoj stovi duso kabina. Tai leliuka akusere padejo po tom lempom musu palatoj,nes vyrui liepe salia stovet, jei man blogai pasidarytu ar pan. Galu gale,tai ten juk ne dusintis kaip namie eini, pusvalandi po vandeniu stovet ir muiluotis,bet bent biski norejos nusipraust. Aisku gal dar nuo savijautos priklauso, as jauciaus gerai, man niekur sliauzt nereikejo, nors ir buvau siuta, galejau pati ir i pogimdyvini nueit, ypac kai pamaciau i kokia aukscio lova reikia uzsikabarot kad nuveztu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 18 rugsėjo 2009 - 21:47
Na man tai nei karto neleido keltis gimdykloje,tik sake atsargiai perlipti ant kitos lovos,ir isvezdavo i palata.Tai ir ten tik po geru keliu valandu liepdavo bandyti keltis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(djak @ 2009 09 18, 22:32)
Man čia kažkaip mistiškai skamba... Aš, rodos, gimdžiusi, ir ne kartą, bet nelabai įsivaizduoju, kaip pagimdžius gimdykloje nueiti į dušą. Gimdymo metu - galbūt, tik man toks noras nekilo. O po gimdymo gimdykloje laiko valandą ("stebi"), liepia gulėti, po to iškrausto į pogimdyvinį. Ir tik ten, pogimdyviniam, jau keliesi, kai tik gali, ir šliauži iš pradžių iki kriauklės, paskui iki tualeto, ir iki dušo (paprastai pavyksta, jei labai norisi...). Tiesa, aš gimdydavau tik dieną, gal jei pagimdai naktį, tai gimdykloje ilgiau lieki  g.gif. Bet kas tada ten leliuką prižiūri?

Na, man kaip tik dieną gimdant teko gimdykloje beveik keturias valandas praleisti, nes pogimdyviniame pietūs buvo ir akušerės visos dėl jų užimtos. Tai nebeapsikentus jau savomis kojomis ėjau pas akušeres sakyti, kad jei nėra kam į pogimdyvinį nuvežti, tai tegu namo išleidžia, nes noriu ir valgyti, ir nusiprausti, ir apskritai nematau prasmės ten gulinėti. O šiaip tik po pirmo gimdymo gulėjau ilgiau nei dvi valandas, po kitų pasiprašius leido ir anksčiau keltis, tik patikrindavo ar nebekraujuoju stipriai. Jaučiausi puikiai, juokdavausi, kai ant ratukų guldydavo kelionei į pogimdyvinį. Bet į dušą kažkaip jau pogimdyviniame eidavau.
Atsakyti
man nedaug liko iki gimdymo, momentais apima paranoja ar viskas bus gerai ir pan. Dabar paskaitinejusi kazkaip labai nusiraminau, pasirodo tiklaip Klaipedoje nera taip kad liktum likimo valei ax.gif O kaip greit gali blogu atsiliepimu prisiklausyt blush2.gif labiausiai kas baugina ar zinosiu kaip ir kada elgtis, bet jus nuraminot papasakojusios kad ten su viskuom supazindina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal pasidalintumet patirtimi kiek dabar kainuoja tarimasis su gydytoju del gimdymo. Mano gydytoja nesako tikslios sumos.
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 09 18, 21:44)
Juk niekur ten eit galu gale nereikia, palatoj stovi duso kabina. Tai leliuka akusere padejo po tom lempom musu palatoj,nes vyrui liepe salia stovet, jei man blogai pasidarytu ar pan. Galu gale,tai  ten juk ne dusintis kaip namie eini, pusvalandi po vandeniu stovet ir muiluotis,bet bent biski norejos nusipraust. Aisku gal dar nuo savijautos priklauso, as jauciaus gerai, man niekur sliauzt nereikejo, nors ir buvau siuta, galejau pati ir i pogimdyvini nueit, ypac kai pamaciau i kokia aukscio lova reikia uzsikabarot kad nuveztu.

Jo, dabar supratau. Aš pirmą gimdžiau 18 valandų, tai po to iiiiilgai nekilo noras keltis ir dušas rūpėjo mažiausiai. O po kitų gimdymų, tik pagimdžius vyras lėkdavo namo vaikų žiūrėt (auklių išleist), tai aš viena po gimdyklą neblūdindavau smile.gif, vaikščiot mokydavausi jau pogimdyviniam ir į žygius traukdavau tik įsitikinusi, kad skiriu, kur viršus, kur apačia...
O šiaip aš visus gimdžiau sunkiai, ir su skatinamaisiais, tai ne taip greitai po to smegenys į vietą atsistoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitke @ 2009 09 20, 00:50)
Sveikos mamytes,
gal pasidalintumet patirtimi kiek dabar kainuoja tarimasis su gydytoju del gimdymo. Mano gydytoja nesako tikslios sumos.

na mezinau kaip kiti daktarai,bet raubai pries puse metu brolio zmona 2000 mokejo
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 09 21, 12:26)
na mezinau kaip kiti daktarai,bet raubai pries puse metu brolio zmona 2000 mokejo

dabar tikrai jam nebūtina tiek mokėti, aišku, nepasakysiu kiek, bet tik ne tiek ... doh.gif
bent jau dabar jis atostogauja biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Laba diena mielosios,

Papasakokit žaliai mamytei kaip viskas ten vyksta: kas ir kaip gimdymo metu, kaip ir aišku, o kaip vėliau 1 valandą po gimdymo... blush2.gif Vaikelį Jums ilgam duoda ar tik paguldo ant pilvo pažiūrėti? Virkštelę iš karto nupjauna ar palaukia kol ji nustoja pulsuoti? Ar leidžia vaikelį pamaitinti ar jį iš pradžių tempia sverti/matuoti ir tik po visų manipuliacijų mamai duoda.... doh.gif Patyrusios mamytės nepykit jei Jums mano klausiami kvaili pasirodys... Tiesiog noriu žinoti kokia bus mūsų pažintis su vaikiuku... Noriu būti pasiruošusi, labai laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanapaulija @ 2009 09 21, 14:40)
Vaikelį Jums ilgam duoda ar tik paguldo ant pilvo pažiūrėti? Virkštelę iš karto nupjauna ar palaukia kol ji nustoja pulsuoti? Ar leidžia vaikelį pamaitinti ar jį iš pradžių tempia sverti/matuoti ir tik po visų manipuliacijų mamai duoda....  doh.gif 

Jei gimdymas normalus, tai Tu gali paprašyti, kad personalas elgtųsi taip, kaip Tau norisi. Man leido ir pamaitinti nesvertą (nors paprastai, sakė, pirma pasveria). O virkštelę nepulsuojančią nukerpa visada ir vaikučio niekur neišneša. Net sveria matuoja per kelis metrus nuo Tavęs, o tėvelis jį gali tuo metu ir už rankytės palaikyti, jei nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 22 rugsėjo 2009 - 08:20
QUOTE(Baltike @ 2009 09 22, 09:19)
Jei gimdymas normalus, tai Tu gali paprašyti, kad personalas elgtųsi taip, kaip Tau norisi. Man leido ir pamaitinti nesvertą (nors paprastai, sakė, pirma pasveria). O virkštelę nepulsuojančią nukerpa visada ir vaikučio niekur neišneša. Net sveria matuoja per kelis metrus nuo Tavęs, o tėvelis jį gali tuo metu ir už rankytės palaikyti, jei nori.

4u.gif Ačiū labai, Baltike, tikrai nuraminai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
daugelis gimdziusiu labai giria akusere Egidija Kupciuniene, gal kas esat su ja is anksto bande susitarti, gal turite telefono numeri?
Atsakyti