QUOTE(djak @ 2009 09 18, 21:32)
Man čia kažkaip mistiškai skamba... Aš, rodos, gimdžiusi, ir ne kartą, bet nelabai įsivaizduoju, kaip pagimdžius gimdykloje nueiti į dušą. Gimdymo metu - galbūt, tik man toks noras nekilo. O po gimdymo gimdykloje laiko valandą ("stebi"), liepia gulėti, po to iškrausto į pogimdyvinį. Ir tik ten, pogimdyviniam, jau keliesi, kai tik gali, ir šliauži iš pradžių iki kriauklės, paskui iki tualeto, ir iki dušo (paprastai pavyksta, jei labai norisi...). Tiesa, aš gimdydavau tik dieną, gal jei pagimdai naktį, tai gimdykloje ilgiau lieki

. Bet kas tada ten leliuką prižiūri?
o kas cia tokio mistisko

na pagimdei, pagulejai ta valanda ar dvi kiek ten reikia, tada paprase bandyti stotis. Toliau pakuojies tuos savo kelis daiktelius ir lauki kol atvaziuoja taves paimt, tai per ta laika ir nusiprausiau. Dar dave naujus tuos grazius naktinius ir chalata, tai negi visa murzina desis juos

Juk niekur ten eit galu gale nereikia, palatoj stovi duso kabina. Tai leliuka akusere padejo po tom lempom musu palatoj,nes vyrui liepe salia stovet, jei man blogai pasidarytu ar pan. Galu gale,tai ten juk ne dusintis kaip namie eini, pusvalandi po vandeniu stovet ir muiluotis,bet bent biski norejos nusipraust. Aisku gal dar nuo savijautos priklauso, as jauciaus gerai, man niekur sliauzt nereikejo, nors ir buvau siuta, galejau pati ir i pogimdyvini nueit, ypac kai pamaciau i kokia aukscio lova reikia uzsikabarot kad nuveztu.