Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

Mamytes, sakykite, o higienos priemonių i pogimdyvine imti, ar gimdykloje prireiks?
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 09 17, 13:45)
Mamytes, sakykite, o higienos priemonių i pogimdyvine imti, ar gimdykloje prireiks?

Na nemanau,kad gimdykloje higienos priemoniu reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2009 09 17, 13:49)
Na nemanau,kad gimdykloje higienos priemoniu reiketu  g.gif

Na as galvojau, kad i dusa iskart galima bus nueiti... unsure.gif
Atsakyti
As vis dar neapsisprendziu, ar tartis su gydytoja del dalyvavimo gimdyme ar neverta? Pinigeliai tai nemazi, ju tikrai reikes vaikuciui auginti, is kitos puses nesinori ir taupyti sitokiems dalykams, nes gimdymas tai vis tiek rimtas dalykas.
Atsakyti
Sveikos, uzsukau paziuret kas naujo KLP gimdymo namuosia, buvau girdejus, kad remontas labai jau geras padarytas, tai ziuriu ir jus tapati rasot smile.gif tai saunu, nors as gimdziau pries 3.7m tada to superinio remonto da nebuvo, bet matyt as i gera palata pataikiau smile.gif nes ir ten viskas normaliai atrode, lova kuri pavirsta i lektuva smile.gif ir nelabai man tu kamuoliu reikejo ar ko titko, nes buvau su lasaline smile.gif Bet seip tai nesiskundziu Viskas buvo tvarkoja. Sekmes keliaujancioms i GN smile.gif
Del daktaru pirkimo, tai as nematau jokio reikalo, niekam nieko nedaviau, ir kai reikejo net 3ar 4 buvo subege smile.gif Bet cia kiekvieno reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 17 rugsėjo 2009 - 15:28
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 09 17, 16:06)

a cia tipo is karto po gimdymo?ar i palata nuejus gimdyti praustis? ax.gif
Atsakyti
na nezinau ar po gimdimo noresis iskart po dusu eit..be to i gimdikla daug daiktu ir negalima.gimdziau nakti tai leido akusere daiktus pasidet,o taip sake,kad tik vaikui kepuryte pampersa i kojinytes tik galima
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 09 17, 18:14)
na nezinau ar po gimdimo noresis iskart po dusu eit..be to i gimdikla daug daiktu ir negalima.gimdziau  nakti tai leido akusere daiktus pasidet,o taip sake,kad tik vaikui kepuryte pampersa i kojinytes tik galima

gimdziau ir nakti,ir diena ir su lagaminu,nes neturejau kur kitur pasidet jo..eidama gimdyt sutikus gydytoja,aisku buvau apibarta,ale akusere uzstojo mane ir leido isinest lagamina man ax.gif nu o ka daryt,jei as nezinau ko noresiu gimdydama,ar skaityt,ar gert,ar megzt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(C`est_la_vie @ 2009 09 17, 16:06)

Klausimas,kokia savijauta bus tavo...Pavyzdziui as ,tai tik po keliu valandu ,kai parveze i pogimdyvine atsikeliau,ir to sukosi galva,o kai pirma karta gimdziau,tai ir samone buvau praradusi,kai pabandziau atsistoti.. unsure.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 3 savaites ir galiu pasakyti,kad gimdant prieziura tikrai buvo super thumbup.gif buvau prisiskaicius ivairiu nuomoniu ir tikrai nesitikejau,kad akuseres ir gydytojai taip rupinsis.viso gimdymo metu atmosfera buvo isties labai rami,visada akusere paaiskindavo kas ir kaip,paklausdavo kaip jauciuosi ir pan.Bet kalbant apie pogimdyvini skyriu,tai prisiminimai baisus blink.gif gimdziau pirma vaikeli,todel daugelio dalyku nezinojau,net maitinti nelabai mokejau.Galima sakyti,kad pagalbos nesulaukiau jokios,net verkti norejosi,kad niekam absoliuciai nerupejo,ar mano vaikelis pavalges,ar viskas jam gerai verysad.gif isvaziuojant namo turejo israsyti recepta spiritui ir kalio permaganatui,tai kai paprasiau akuseres to recepto,atsake: "tai nueisi i vaistine ir nusipirksi".nu ka galvoju,turbut nebereikia to recepto,bet pasirodo reikia.beje,grizus vakare namo is GN pastebejau,kad vaikui puliuoja virkstele, o GN net neapziurejo paleidziant. verysad.gif
Atsakyti
na as iskart nusiprausiau, kai po dvieju valandu, gal ir biski greiciau, leido jau islipt is lovos, tai pirmas klausimas buvo ar galiu i dusa lotuliukas.gif akusere biski nustebo, liepe vyrui stovet prie duso jei blogai pasidarytu,bet nusiprausiau jau pacioj gimdykloj biggrin.gif tiesa, be jokiu muilu nes ju neturejau, bet bent jau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 09 18, 10:53)
na as iskart nusiprausiau, kai po dvieju valandu, gal ir biski greiciau, leido jau islipt is lovos, tai pirmas klausimas buvo ar galiu i dusa  lotuliukas.gif  akusere biski nustebo, liepe vyrui stovet prie duso jei blogai pasidarytu,bet nusiprausiau jau pacioj gimdykloj biggrin.gif  tiesa, be jokiu muilu nes ju neturejau, bet bent jau taip biggrin.gif

Man čia kažkaip mistiškai skamba... Aš, rodos, gimdžiusi, ir ne kartą, bet nelabai įsivaizduoju, kaip pagimdžius gimdykloje nueiti į dušą. Gimdymo metu - galbūt, tik man toks noras nekilo. O po gimdymo gimdykloje laiko valandą ("stebi"), liepia gulėti, po to iškrausto į pogimdyvinį. Ir tik ten, pogimdyviniam, jau keliesi, kai tik gali, ir šliauži iš pradžių iki kriauklės, paskui iki tualeto, ir iki dušo (paprastai pavyksta, jei labai norisi...). Tiesa, aš gimdydavau tik dieną, gal jei pagimdai naktį, tai gimdykloje ilgiau lieki g.gif. Bet kas tada ten leliuką prižiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo djak: 18 rugsėjo 2009 - 21:35