Na,galiu pasidalinti šviežiomis naujienomis

Kadangi gimdžiau naktį(ko labiausiai ir bijojau,bet be reikalo,na kad personalas bus apsnūdes ir panašiai)viskas vyko labai "tyliai"

Niekas nešūkavo,visur tylu ir ramu,net gimdykloje.Personalas

Taip galvojau kad isidėmėsiu akušeres varda nors,bet pamiršau

Žodžiu akušere apžiūrėjo,pasakė kad pagimdysiu lengvai ir pasirašėm su vyru lapus kad sutinkam kad gimdymą priimtų tik ji.Na ten tuose lapuose yra visokių punktų,kad jeigu kas atsitiktų tai ateitų ir gydytojas ir t.t.Tai vat,akušerėbuvo nebloga,nes sugebėjo mane(labai bijančią skausmo) atsisakyti epidiūrinės nejautros,nors viską buvom susipirkę.Ir aišku dabar aš jai esu dėkinga,nes tikrai nereikės kentėti nugaros skausmų beveik 1 metus kaip buvo po pirmo gimdymo.
Apie pogimdyvinį skyrių atskira kalba....Tik vienintelė akušerė(aišku vėl pamiršau vardą)buvo labai maloni ir gera,nu gera tai tiesiog labai žmogiška nuoširdi ir maloni.O kitos,tai tik paklausia kad antras gimdymas ir vos ne pro duris išeina.Mes taip pat norėjome mokamos palatos,tačiau dar prieš gimdant mums pasakė kad nėra vietos,o likus parai iki grižimo namo atsirado,bet aš jaučiausi gerai,todėl užleidau palatą kitoms mamytėms,kurios po cezario.Šiaip viskas tikrai neblogai,tik vat jau ta atmosfera tų pogimdyvinių palatų ir lovų aukštis(gerai kad buvo viena kėdė,tai aš nuo jos u-pipdavau i lovą)Lėliukui pogimdyvinei palatoj siųlyčiau turėti savo kaldrytes ar pledukus ,na bent jau aš turėjau ir man maloniau.
Sėkmės visoms mamytėms ir sveikatos leliukams