Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 10 dalis

QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 08, 07:55)
cia tiek ivairiu nuomoniu radau, net pasimeciau, gal kas gimdete klaipedoje? kuri daktare yra gera? kiek geriausia duoti"i kisene"? o gal dar kas netycia dvynukus gimde?  nestuke.gif
aciu mielosios uz atsakyma

nestuke.gif čia visos gimdė arba ruošiasi gimdyti Klaipėdoje
nestuke.gif dėl daktarų - kiekviena turi savo nuomonę, man, pvz., visi geri
gydytojo gerumas dar priklauso nuo to, ko iš jo nori - ar kad gerai operaciją atliktų, gimdymą priimtų, ar kad maloniai su tavim bendrautų, o gimdymo namuose dirba daugiausia ginekologai, psichologų nėra, taip kad bendravimas arba patinka, arba ne tongue.gif schmoll.gif
nestuke.gif kam ruošiesi duoti? Gydytojai/ui, akušerei, anesteziologui? Ir už ką?
beje, gimdymo eiga nuo sumos nepriklauso; jei reikės ant tavęs užrėkti, kad pagimdytum, tai ir užrėks, jei reikės nuraminti - nuramins...
nestuke.gif tave su dvynukais ir taip prižiūrės atidžiau, duosi ar neduosi, ir, ko gero, ne vienas gydytojas

Mano patarimas - mažiau domėtis svetimomis kišenėmis, daugiau - savo lėliukais. Sėkmės, drąsos, geros nuotaikos, pasitikėjimo savimi ir tais naujais žmogiukais - ir viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo djak: 08 rugsėjo 2009 - 22:22
niu matai as tai pirma karta o tu jau kiek grazuoliuku turi.... tongue.gif zinai viskas idomu, ypac kai dvynukai, galvojau kad cezaru darys, bet jie geroj padeti tai pati pagimdysiu, nors esu labai smulki, tai oi kaip visko bijau.
tai galvoju del cezario tartis, reix jo ar nereix, vistiek kad darytu... kaip galvojat jus?
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 08, 10:18)
sitoj temoj renkasi turbut visos tik kaune gimdziusios doh.gif  nejaugi taip sunku perksaityti sia tema,pries tai buvusia ir susirinkti nuomone,nes dabar vel visos turetu kartoti savo pasisakymus,gi tam tema ir yra,kad passakytum nuomone,ju buvo daug,pati sakot,tai ir rinkites,koks tikslas viska kartoti? g.gif ar tik paziurejot,kad daug puslapiu ir norit kad kas apibendrintu? g.gif  pykstu del tokiu klausimu cool.gif

kas pyxta tam ragai dygsta, as turejau omeny apie dvynukus jei ka, o visa tema apie klp perskaiciau ir nereikia putotis, neprasau visos temos atkopijuoti, vistiek atsakymo neturi, tai geriau isvis nerasytum. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 09, 13:51)

kas pyxta tam ragai dygsta, as turejau omeny apie dvynukus jei ka, o visa tema apie klp perskaiciau ir nereikia putotis, neprasau visos temos atkopijuoti, vistiek atsakymo neturi, tai geriau isvis nerasytum. g.gif

dvynukus jus paminejot tik klausimo gale,lyg tarp kitko doh.gif formuluokit teisingai ir supras teisingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BusimiDvynukai @ 2009 09 09, 12:51)
tai galvoju del cezario tartis, reix jo ar nereix, vistiek kad darytu... kaip galvojat jus?

Sunku ką nors patarti, bet jei gydytojai siūlys pačiai gimdyti (o tai ne taip dažnai būna), aš bandyčiau. Vaikiukams tikrai taip geriau, o ir mamytė po gimdymo žymiai greičiau atsigauna. Bet... pasitark su gydytojais. Jei tave iš anksto paguldys į patologinį, tai apsižiūrėsi, pasitarsi ir nuspręsi. Galiu pasakyti tik tiek, kad nors ir baisu laukti gimdymo, nors ir sunkus tai dalykas, viską užmirši iškart kai tik pamatysi savo mažylius - dėl jų verta bet ką iškentėt. Tik neužmiršk, kad jiems reikalinga sveika, rami, linksma mamytė, taip kad viską daryk taip, kaip tau geriausia.
Atsakyti
QUOTE(djak @ 2009 09 09, 22:48)
Sunku ką nors patarti, bet jei gydytojai siūlys pačiai gimdyti (o tai ne taip dažnai būna), aš bandyčiau. Vaikiukams tikrai taip geriau, o ir mamytė po gimdymo žymiai greičiau atsigauna. Bet... pasitark su gydytojais. Jei tave iš anksto paguldys į patologinį, tai apsižiūrėsi, pasitarsi ir nuspręsi. Galiu pasakyti tik tiek, kad nors ir baisu laukti gimdymo, nors ir sunkus tai dalykas, viską užmirši iškart kai tik pamatysi savo mažylius - dėl jų verta bet ką iškentėt. Tik neužmiršk, kad jiems reikalinga sveika, rami, linksma mamytė, taip kad viską daryk taip, kaip tau geriausia.

jo daktare sake kad gulsiuosi i ligonine 2savaitem anxiau, tai sakot tada viskas ir nusispres? labai labai aciu jums uz patarima
Atsakyti
Sveikos,
Gal turit kuri nors Maciulionytes kontakta? Gal galetumet atsiusti i asmenine zinute?
Labai aciu smile.gif
Atsakyti
as pries pora dienu pagimdziau..tai norejau papasakot biski apie savo gimdima..man sunules nenorejo gimti uzsisedejo visa saviate,tai mano daktars mane nusiunte i potologijos skiriu..atvaziavau is ryto ir 4 valanda prasidejo saremiai,kai jie kartojosi kas 5 minutes visa valanda vyras pasake seseliai,jinai atsake kad mazai,kad dar pakenteciau.pirma karta labai ilgai gimdo atsake ji.po 3 valandu saremiu,vos isgalejau paeit,saremiai buvo daznesni ir kuo tuoliau tuo ilgiau tesesi,nebegalejau tylet,ukiau su kiekvienu saremiu blink.gif .bet niekas taip ir neatejo net pasiziuret schmoll.gif .prasia ileisti epidurini,nes su savim turejau i tai atsake kad ateis daktaras tada spres.vobsem apie 9 valanda mane apziurejo pagaliau daktare,kuri skubos tvarka mane nuveze i gimdimo skyriu,pasake kad toj gimdisiu,jegu jau nebeturejau prasiau ileisti epidura,nes jo tiek laiko laukiau,kad nors kiek sumazintu ta skausma,i ka man atsake kad daro iki 6 cm,o man jau gimda 8-9 atsidare g.gif .jai dar butu uztruke jau ir pagimdyciau potologiniam.pagimdziau greitai per 15 minuciu.akusere buvo thumbup.gif .istikruju daug padejo,ramino.pogimdiviniam skyriuj irgi visi daktarai ir seseles thumbup.gif .ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyt.bet tas potologinis doh.gif nejau negalejo anksciau paziuret,ar bent nuskausminamaji ilest,tai ne.uztat israsymo lapelyje parasyta,kad jau tipo atvaziavau su pilvo skausmais g.gif ir mane po apziuros beveik iskart pervede i gimdikla g.gif ..na parasyt tai bet ka imanoma,o gal ka praleidau tam pottologinia doh.gif .na aciu dievuj kad gimdima ir musu mazylius priziuri kiti,rupestingi ir atsakingi zmones thumbup.gif .aciu jiems uz tai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Man ir su pirmuoju taip buvo, bet vyras netylejo, kaip po 4 valandu mano kanciu as jau nebegalejau normaliai pajudeti, tai taip uzriaumojo... Kad greit atsirado seseles ir viskas prasitese gimdykloje. Viskas suspeta laiku ir nuskausminti ir t.t. Nezinau kaip konkreciai ten buna kitoms, bet as susidariau tokia nuomone, kad kuo daugiau kartu pasakai, kad blogai, tuo daugiau kartu apziuri. Jei jau laikas tai bent jau laiku pamato.

Cia tik mano toks atvejis buvo.
Atsakyti
nu jo... patologinis... dar paciai liko keletas sav., bet patologiniam teko guleti 3 kartus, tai jautesi kaip skirtingai priziuri akuseres (t.y. vienos, tai labai super, o kitos tik moka pasakyti - "o man tas pats" biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(djak @ 2009 09 08, 23:18)
nestuke.gif  čia visos gimdė arba ruošiasi gimdyti Klaipėdoje
  nestuke.gif  dėl daktarų - kiekviena turi savo nuomonę, man, pvz., visi geri
gydytojo gerumas dar priklauso nuo to, ko iš jo nori - ar kad gerai operaciją atliktų, gimdymą priimtų, ar kad maloniai su tavim bendrautų, o gimdymo namuose dirba daugiausia ginekologai, psichologų nėra, taip kad bendravimas arba patinka, arba ne  tongue.gif  schmoll.gif
  nestuke.gif  kam ruošiesi duoti? Gydytojai/ui, akušerei, anesteziologui? Ir už ką?
  beje, gimdymo eiga nuo sumos nepriklauso; jei reikės ant tavęs užrėkti, kad pagimdytum, tai ir užrėks, jei reikės nuraminti - nuramins...
nestuke.gif  tave su dvynukais ir taip prižiūrės atidžiau, duosi ar neduosi, ir, ko gero, ne vienas gydytojas

Mano patarimas - mažiau domėtis svetimomis kišenėmis, daugiau - savo lėliukais. Sėkmės, drąsos, geros nuotaikos, pasitikėjimo savimi ir tais naujais žmogiukais - ir viskas bus gerai

drinks_cheers.gif su viskuo sutinku
Atsakyti
Ankstesniame savo pasisakyme sakiau ir vėl pasikartosiu - iš visų skyrių Klaipėdos GN personalas šalčiausias ir nemaloniausias būtent nėštumo patologijos skyriuje. Nei jos sveikintis moka, nei jos nusišypsoti gali. Ką jau bekalbėti, kad maloniai su pacientėmis bendrautų. O ir gydytojai ten ne ką malonesni. Bet žinot kas juos tokiais daro? Turbūt žinojimas, kad "į kišenę" negausi biggrin.gif Juk kolegos gimdymo ir pogimdyminiame tikrai "iš šalies"prie algos prisiduria smile.gif Taigi ir vaikšto visi ten surūgę biggrin.gif Vienas vargas toms, kurios ten turi ilgiau užsibūti...Gaila, kad skyriaus vedėjas to nemato ir nepraveda auklėjamosios paskaitos.
Atsakyti
O reikia vaikui imti krema koki, ar muila? Ar viska ten duos? Ir marliukas kam reikalingas?
Atsakyti