Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

QUOTE(DeeDee @ 2009 07 22, 22:10)
Super, turėjai vieną, dabar turėsi nemenką giraitę - auga pasiutusiai greit  bigsmile.gif

neisdegs pasidziaugt tongue.gif jis tokion skyluten ikisitas,kad atzalas nebus kur leist-aplink trinkeles ir gatves asfaltas.
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2009 07 23, 09:45)
Jolaxus,
Heuchera su snapuciu-grazus derinys,tuoj nusikopijuosim....  thumbup.gif
Lavandos, tiesiog bedieviskos pas tave... ir nepasakok, kad jos dauginasi kaip parazites  schmoll.gif    As cia is pavydo  ax.gif biggrin.gif  Bet vis tiek as jas kada nors ismoksiu augint  cool.gif
O tas šlamainis irgi vertas demesio...

nu kas jum cia su tom levandom per sunkumai g.gif .Siemet jas durnumo akimirka nuskutau iki nulinio varianto-atzelem ir dar kaip ,zydim,bujojam ir dar vaiku aptikau pridygusiu-draugem padalinau bigsmile.gif

Atsakyti
O dieve bigsmile.gif , tik daugiau kaip savaite turejau atostogu, uzejau i foruma grizusi, jau nauja tema biggrin.gif
Jotalux-labai patiko tavo augaliukai, sakyciau tokie veslus smile.gif , dal daug tresi? ar jau ne pirmi metai jiems, kad taip graziai suauge?

Zinote dirbu toki durna darba, esu atsakinga uz vienos imones svara teritorijoje. Svara tai viskas aisku smile.gif ; Bet dabar ekonomines krizes metu ta imone taupydama lesas pareikalavo ir zeldinimo uz (aciu); Ar galeciau tiketis jusu patarimu blush2.gif ax.gif turiu foto , gal patarsit ka galima butu ten pasodinti?
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 07 23, 19:50)
Zinote dirbu toki durna darba,  esu atsakinga uz vienos imones svara teritorijoje. Svara tai viskas aisku smile.gif ; Bet dabar ekonomines krizes metu ta imone taupydama lesas pareikalavo ir zeldinimo uz (aciu); Ar galeciau tiketis jusu patarimu blush2.gif  ax.gif  turiu foto , gal patarsit ka galima butu ten pasodinti?

kaip įdomiai, maniau švaros įmonės kompetetingos tik žolę nušienaut, gyvatvores apkarpyt ir medžius genėt. Tiesa, dar rudenį lapus sugriebt unsure.gif A jūsų įmonė legaliai, t.y. dokumentuose įrašyta, kad galite tokia veikla užsiimt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 07 23, 20:59)
kaip įdomiai, maniau švaros įmonės kompetetingos tik žolę nušienaut, gyvatvores apkarpyt ir medžius genėt. Tiesa, dar rudenį lapus sugriebt  unsure.gif A jūsų įmonė legaliai, t.y. dokumentuose įrašyta, kad galite tokia veikla užsiimt?  g.gif

Na nebuk tokia naivi, koks skirtumas irasyta ar ne smile.gif K R I Z E dabar
Nori islaikyti ta darba turi su kai kuo ir taikstytis, ir nuolaidziauti; nes zinai, kad jei ne tu , tai bus kiti. O juk nepakeiciamu nera, yra tik nepakeisti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 23 liepos 2009 - 19:32
QUOTE(Neri29 @ 2009 07 23, 19:50)
Jotalux-labai patiko tavo augaliukai, sakyciau tokie veslus smile.gif , dal daug tresi? ar jau ne pirmi metai jiems, kad taip graziai suauge?
<...>pareikalavo ir zeldinimo uz (aciu); Ar galeciau tiketis jusu patarimu blush2.gif  ax.gif  turiu foto , gal patarsit ka galima butu ten pasodinti?

nieko aš ten per daug netrešiu, tiesiog beveik visi rodyti auga ne pirmi metai, tad jau užsikariavę pozicijas smile.gif
o dėl apželdinimo tai mesk tas foto ir žiūrėsim mirksiukas.gif beje, jei neklystu apželdintoja diplomantė sakė, kad jos diplominis buvo kaip tik pramoninių teritorijų apželdinimas, tai gal iš jos gana profesionalių minčių sulauktum, o jai nebloga treniruotė beveik realybėje gautųsi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,noriu paklausti ar pas kurią nors žydi kalistegija,pas mane dar mažutė,tai gal kuri turi su žiedukais
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 07 23, 07:06)
Pažiūrėjau į Jolaxus gėles ir užsigeidžiau levandų (trūksta man mėlynai žydinčių kvietkų)... Kokias augini? Kaip elgiesi su jomis žiemą? Dar galvojau kad panaši į ją juozažolė, kurią galėčiau iš prieskonių darželio gėlynuosna perkelt:
user posted image
Bet levanda dekoratyvesnė atrodo...

Knifofija, reik Jūsų patarimo. Tarp kas 1m pasodintų koloninių tujų 7 metrų atkarpoje esu tarpuose įkišus viendienes. Mano mama sako, kad kelčiau jas lauk, kol dar šaknynas visko neokupavo. Paskui norėdama jas kada nors iškasti nugalabysiu tujas... O man gražu ir norėtųsi palikt jas ten savieigai... Kokia prognozė tam kampeliui?
user posted image

Gali jos sau augti nors ir dešimt metų, tujos su viendienėm nesipyksta, nes maitinasi visiškai skirtingomis medžiagomis. po kokių 5-6 metų viendienės pradės skursti, tad jas reikės šalinti arba pradėti gausiai tręšti.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 23, 21:35)
Sveikutės,noriu paklausti ar pas kurią nors žydi kalistegija,pas mane dar mažutė,tai gal kuri turi su žiedukais

pas mane vešliai apsivyniojusi tinklą, skirtą jai lipti, ir jau pradeda skleisti žiedus, bet iki gausesnio žydėjimo dar reikia laiko. Pilnai sužydėjus galėsiu mirktelėti su fotiku 4u.gif
Atsakyti
dalinuosi info, gauta is prof.vienmmeciu augintojos:

jei gele ''stovi'' pumpurus sukrovusi ar nesukrovusi, ir vis nezydi, reikia ja prazydint su trasomis, kur dominuoja fosforas [P].

zydejimui palaikyti reikia kalio [K2O kalio oksidas]

taigi greit nusipirkau trasiuku, kur P [fosforo] - 40%, nes reikia, kad sprogtu man fuksija ir kai kurios palargonijos,
na, o siaip visa vasara tresiu vienmetes zydincias su trasiukais,kur K2O -35%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 23 liepos 2009 - 22:52
Sveikos,grazus pas jus gelyneliai thumbup.gif O cia mano kompozicijos

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 07 24, 01:02)
Sveikos,grazus pas jus gelyneliai thumbup.gif O cia mano kompozicijos

spalvingi ir gyvi derinukai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=alionke,2009 07 24, 02:02]Sveikos,grazus pas jus gelyneliai thumbup.gif O cia mano kompozicijos

user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]http://i003.radikal.ru/0907/25/2e702782a4cb.jpg

labai grazu. Nezinau kaip tos melynos gelytes, pas mane jos kazkaip sunkiai, suduoja dziusta, nesuprantu gal dregmes per mazai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 24 liepos 2009 - 07:46