Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 48 tema

Jolaxus, labai gražios foto, sodrios ir šiltos wub.gif

Tiesa, tavoji ramunė tokia įdomi ir graži, kad savąją klasikinę net į komposto dėžę išsiunčiau, kai šitoji pražydo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 07 23, 09:45)
O tas šlamainis irgi vertas demesio...

tarp kitko be galo greit plečiasi, labai lengva apželdinti ir didesnį plotą thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 10:08)
O veronika ir man daili, turiu ja smile.gif

QUOTE(smth1 @ 2009 07 23, 11:41)
O jolaxus minejo kitokia veronika, su sidabrine lapija. Bet tavoji irgi grazi labai.

taip, aš pirkau pilkalapę, štai tokia:

user posted image

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 07 23, 12:33)
Tiesa, tavoji ramunė tokia įdomi ir graži, kad savąją klasikinę net į komposto dėžę išsiunčiau, kai šitoji pražydo  ax.gif

o aš šiek tiek jomis nusivyliau - pagal vaizdelį ir aprašymą turėjo būti daugiau pasitaršę, o žiūriu, kad daugumos klasikiniai žiedeliai, mažokai taršyti. Gal tau visos padraikos papuolė biggrin.gif ale nepavydžiu, jei tik tinka, tai ir džiaukis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje, prisiminiau, kad man labai patiko vienas netoliese bevaikštinėjant nužiūrėtas augalų derinys: baltas šluotelinis flioksas ir melsvė ta labiausiai paplitusi klasikinė baltai žalia. Labai gaivus derinukas, ypač šiuo metu, kai flioksas sužydo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 07 23, 11:26)
tai kad stratifikacijai, t.y. sėklų laikymas žemoj pliusinėj temperatūroj, kaip ir ne į kamerą kišti reiktų, o į daržovių skyrių. Paprastai šaldymo kamerose temperatūra esti ~ '-18C'  rolleyes.gif

O as galvojau, kad saldymo kameroje doh.gif o tiesa pasakius as ju isviso niekur nelaikiau, taigal todel taip vangiai sudygo siemet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 07 23, 11:14)
O as galvojau, kad saldymo kameroje  doh.gif o tiesa pasakius as ju isviso niekur nelaikiau, taigal todel taip vangiai sudygo siemet  unsure.gif

Vargu ar tai tikroji priežastis. Aš irgi nelaikiau, bet sudygo pakankamai neblogai, levandų temoj esu rašiusi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2009 07 23, 09:39)
o aš šiek tiek jomis nusivyliau - pagal vaizdelį ir aprašymą turėjo būti daugiau pasitaršę, o žiūriu, kad daugumos klasikiniai žiedeliai, mažokai taršyti. Gal tau visos padraikos papuolė biggrin.gif ale nepavydžiu, jei tik tinka, tai ir džiaukis drinks_cheers.gif

O aš nieko nesitikėjau, galbūt todėl toks įspūdis stiprus biggrin.gif Jeigu ką, dalinsiuos 4u.gif
Atsakyti
smth1, toj foto rasakila nesenai perkelta is pirktinio vazonelio i dirva, gal del to pavargus, ir beje, katik prazydus. Tokia mazute, bus baisu karpyt unsure.gif
Papildyta:
jolaxus, kaip tiksliai tavoji veronica vadinasi? spicata?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 14:53)

na ten, kur pirkau, "cegeliuko" nebuvo (bet ten daugina lysvėje ir kasa pardavimui tiesiai iš lysvės, tai bent jau gali būti tikra, kad augalai mūsų sąlygomis žiemoja ir gyvena), bet pagal www vaizdų paiešką sprendžiu, kad veronica spicata ssp. incana
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 14:53)
smth1, toj foto rasakila nesenai perkelta is pirktinio vazonelio i dirva, gal del to pavargus, ir beje, katik prazydus. Tokia mazute, bus baisu karpyt  unsure.gif
Papildyta:

Tavo valia. Keista, kad tik prazydus. Manosios pirmieji debeseliai pasirode birzelio viduryje. Ar gali taip skirtis veislines rasakilos zydejimo laikas?
Atsakyti
smth1, o kiek ja nurezt reiketu? Pabandysiu nupiuest kaip man atrodo. tuoj...

jolaxus, aciu 4u.gif
Papildyta:
Nelabai tinkama foto, kad parodyt. Ties geltona linija kirpciau, praktiskai ziedai nusikirptu.

O as neaiskiai issireiskiau, ta foto padaryta iskart kai persodinau, o tai ir buvo tuo metu, kai tavoji zydejo smile.gif Nors nea - foto data 07.07.

[attachmentid=181440]
Papildyta:
Bet tas kupsciukas dar visai mazutis...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 15:32)

Nelabai tinkama foto, kad parodyt. Ties geltona linija kirpciau, praktiskai ziedai nusikirptu.

O as neaiskiai issireiskiau, ta foto padaryta iskart kai persodinau, o tai ir buvo tuo metu, kai tavoji zydejo smile.gif Nors nea - foto data 07.07.

Bet tas kupsciukas dar visai mazutis...

natūraliai LT auga 20 rasakilų rūšių mirksiukas.gif

Pati turiu alpinę rasakilą. Anksti pavasarį pirkta, gan greit išleido žiedus - nespėju nukarpinėt, lbai greit naujus išleidžia. Beje, kolkas nepastebėjau polinkio geltonuoti.

Lapukai stipriai karpyti, tamsesnė spalva, kraštelis - baltas lyg atspūrusi medžiaga
user posted image
Tokios, kokią nurodo LT kaip alpinę, vaizdas skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 23 liepos 2009 - 14:50
QUOTE(Tina* @ 2009 07 23, 15:32)

Ziedynus nukarpyciau tam aukstyje kur nurodei. As visus perzydejusius ziedus is karto nukerpu. Nemanau, kad ji nukentetu.
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 07 23, 15:37)
natūraliai LT auga 20 rasakilų rūšių  mirksiukas.gif

Pati turiu alpinę rasakilą. Anksti pavasarį pirkta, gan greit išleido žiedus - nespėju nukarpinėt, lbai greit naujus išleidžia. Beje, kolkas nepastebėjau polinkio geltonuoti.

Neveltui ji (rasakila) mano favoritu sarase pirmoji. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 23 liepos 2009 - 15:37
Rimtai? smile.gif as net susimasciau kas mano favoritas is lauko augalu g.gif
Atsakyti