Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Radau straipsniuka http://www.astroprognozes.lt/ , kad menulio uztemimas ivyks rugpjucio 6d, kaip tik tada, kai numatyta dukriuke pradeti leisti i darzeli. Gal tai kvaila, bet gal palaukti, nepradet lankyti darzelio tokia diena? unsure.gif Straipsnyje rado, kad geresnis laikotarpis prasideda nuo 20 arba 23d, tai gal nuo tada ir pradet eiti i darzeli? g.gif Nes dabar darbo taip ar taip neturiu, nedega mums darzelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 28 liepos 2009 - 20:43
QUOTE(linabalt @ 2009 07 25, 18:54)
Kaip galima myleti visu pirma vyra? blink.gif Mamai nieko nera svarbiau uz jos vaikus, tik juos jinai myli labiausiai unsure.gif

QUOTE(marlen @ 2009 07 25, 18:57)

rašiau lygiai tą patį bigsmile.gif tik nutryniau ax.gif

As nesakiau, kad vyra reikia myleti labaiu, visus reikia myleti vienodai, tik vyras moteriai turetu buti pirmoje vietoje, po to vaikai, tevai, Dievas ... visi is eiles. smile.gif
Vaikai nieko nepraranda, nes vaikas=mama+tevas, myledama vyra, myli jo ir savo vaika, tai naturalu.

Vyras turetu visu pirma myleti zmona smile.gif
Labiau - uz kazka nereikia, nes tada darai is to zmogaus (Dievo) staba...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 28, 20:42)
Radau straipsniuka http://www.astroprognozes.lt/ , kad menulio uztemimas ivyks rugpjucio 6d, kaip tik tada, kai numatyta dukriuke pradeti leisti i darzeli. Gal tai kvaila, bet gal palaukti, nepradet lankyti darzelio tokia diena? unsure.gif Straipsnyje rado, kad geresnis laikotarpis prasideda nuo 20 arba 23d, tai gal nuo tada ir pradet eiti i darzeli? g.gif Nes dabar darbo taip ar taip neturiu, nedega mums darzelis ax.gif

Na taip, jeigu žiūrėt iš tos pusės, kad nuo 20 d. jau bus jaunatis, tai pradėti geriau tada, ne per mėnulio opoziciją.
Atsakyti
Nu tai ir gerai, tegul dar pasilepina princese namie wub.gif Jei tai galima vadinti lepinimusi - paskutiniu metu istisai su traumom visokiom doh.gif Tai uzkliuna, tai atsitrenkia, tai siaip lygioj vietoj kojos susipina - visa guzais ir melynem nuseta vargsiuke, o pries pora dienu ant laiptu plojosi ir taip smakra prasikirto, kad bijau, randas liks ilgam - kol kas vaizdelis ziaurus blink.gif Cia ja uztemimai taip veikia ar ka?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 28, 21:12)
Nu tai ir gerai, tegul dar pasilepina princese namie wub.gif Jei tai galima vadinti lepinimusi - paskutiniu metu istisai su traumom visokiom doh.gif Tai uzkliuna, tai atsitrenkia, tai siaip lygioj vietoj kojos susipina - visa guzais ir melynem nuseta vargsiuke, o pries pora dienu ant laiptu plojosi ir taip smakra prasikirto, kad bijau, randas liks ilgam - kol kas vaizdelis ziaurus blink.gif Cia ja uztemimai taip veikia ar ka?

Ne, Uranas tranzuoja per 6 būstą, o Lilit per 4 būstą, tai kaip tik norėjau parašyti, kad pasaugotumėt ją nuo kritimų, šiaip ji tiesiog dabar judri, bando savo pajėgumus, rankų - kojų judesius derina, tai ir krenta. Visur pagalvių nepridėliosi, tai tiesiog šiek tiek ją pasaugokit.
Nors užtemimas kaip tik vyks jos 4 būste, vat man ir pasistojo klausimas: gal kaip tik palanku keisti "kolektyvą", imtis naujovių šis užtemimas kaip ir nedraudžia, netgi skatina įvairias reformas. Net nežinau - gal motinos intuicija čia stipriau suveiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 28 liepos 2009 - 21:25
Linabalt, na kaip tave suprantu dėl vaikiuko..Manoji per Saulės užtemimą patyrė ir baisią traumą unsure.gif Na va, ir kaip gali netikėt .. Bijau aš dabar ateinančio užtemimo, kaži ką atneš..
O mergaitę gal bandyk leist į darželį, kaip Jolčikas pataria, nebus daug vaikų per vasarą, auklėtojos labiau pažiūrės ir sirgs mažiau smile.gif
Atsakyti
Sikart motiniska intuicija tik blaskosi tarp visokiu "uz" ir "pries" ir nieko nejaucia, jei atmeta logini mastyma biggrin.gif Na, jei jos zvaigzdes roo, kad visai palanku butu tos permainos, tada matysime. Bus taip - jei spesime susitvarkyti sveikatos pazyma, tada eisime kaip numatyta, o jei ne - atidesime. Na, dar finansai tures itakos, nes praejus lankyti darzeli, reikes susimoketi iskart uz 2 men, tai pasiskaiciuosiu ar glaime sau ta leisti blush2.gif

Nu bet su tais griuvimais tai cia geras - pasirodo zvaigzutes jai ir ta pareguliavo. O nusaugoti tai be sansu, nes ji kaip uzsukta, ramiai nei akimirkos nepabuna, neiseina ja suziureti visiskai doh.gif Nu bet saugosime kaip imanydami - dabar dar labiau, kad jau tokie reikalai. Aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2009 07 28, 22:57)
Linabalt, na kaip tave suprantu dėl vaikiuko..Manoji per Saulės užtemimą patyrė ir baisią traumą unsure.gif Na va, ir kaip gali  netikėt .. Bijau aš dabar ateinančio užtemimo, kaži ką atneš..
O mergaitę gal bandyk leist į darželį, kaip Jolčikas pataria,  nebus daug vaikų per vasarą, auklėtojos labiau pažiūrės ir sirgs mažiau smile.gif

Kol vasara gal ir taip nesirgs, vat kai atves orai, tada tai bus... arba nieko nebus smile.gif Iki siol ji neypac sirgdavo, gal ir darzelyje kaip nors atsilaikys, matysim...
Uzjauciu tave del dukrytes, nu tikrai, kad dejo sis uztemimas, tai dejo - vyras 4 dienom uzgere, per tas dienas mergaite smakra prasikirto, man stogas vaziavo juodai, momentais jau atrode, kad prireiks psichuskes kokios doh.gif Brrr... greiciau viskas baigtusi...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 28, 21:58)
Nu bet su tais griuvimais tai cia geras - pasirodo zvaigzutes jai ir ta pareguliavo. O nusaugoti tai be sansu, nes ji kaip uzsukta, ramiai nei akimirkos nepabuna, neiseina ja suziureti visiskai doh.gif Nu bet saugosime kaip imanydami - dabar dar labiau, kad jau tokie reikalai. Aciu uz info 4u.gif

Jau buvau išjungus kompą, bet štai ką prisiminiau. Net keli žmonės man pasakojo, kad šiomis dienomis patyrė traumas, kas kojas susilaužė, kas rankas. Ir tai tokie žmonės, kurie nelinkę skubėti, nėra lebedos, kaip pasakytų žemaičiai. Man kilo mintis, pažiūrėti į astrologinės medicinos laipsnius, tai kaip tik Vandenio 14° susijęs su pailgosiomis smegenimis, kurios, jei mano atmintis nešlubuoja, susijusios su žmogaus pusiausvyra (ten yra vestibiuliariniai branduoliai ar pan.). Taigi, peršasi išvada, kad tie kritimai buvo susiję ne tiek su bloga priežiūra ar nerangumu, kiek su žmonių reagavimu į tą laipsnį, kuriame bus Mėnulio užtemimas (tavo dukrelės Chironas yra Vandenio 14°55', kaip ir patenka į 1° orbą), tai gal jau čia ir buvo artėjančio užtemimo įvykiai, ir tai bus viskas - duoklė atiduota. Na, atsargumas gėdos nedaro...
Atsakyti
Nu bet rimtai, ji giruna ir kliuna ten, kur gyvenime nei ji, nei kas kitas kliuvinedavo... siaip jau ji visada budavo labai atsargi, o paskutiniu metu dedasi nesuprantami dalykai... Mazoji dabar - nubrozdinimu ir melyniu rinkinys, rankos, kojos, galva - visur pazenklinta. Ne kitaip, kaip tas Vandenio 14 laipsnis cia veikia. Tikiuosi, kad jis greitai nustos veikti, nes gaila vaiko...
Atsakyti
Siomis dienomis mano vyras patyre trauma,o sian maziukas smarkiai keliuka susibrozdino parkrites...Ir kiti skundziasi...Man tai kas-esu nemirtinga.. rolleyes.gif Taciau periodiskai smarkus vatinis spaudimas galvoje(ne kraujospudzio)juntamas,kad atrodo tuoj krisi..
Atsakyti
Uzuojauta ir tau 4u.gif

Ka tik viena mamyte, netikinti jokiom atrologijom, uztemimais ir panasiais dalykais paaiskino, kad viskas cia normalu - vasara ir ziema (ziema- nes slidu), traumu visuomet daugiau smile.gif Kiekvienas turi savus isitikinimus... O as vat visiskai nemoku argumentuoti, paaiskinti kodel manau kitaip, nesutinku su ja... Cia pas mane gal koks nepalankus aspektas ar planeta kokia pazeista, kad taip nemoku apginti savo nuomones? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir maniškė su apibintuotu keliu, nusibrozdino gerokai, su kraujais...Rūpinasi taip vadinama „žaizda“, bintuojasi pati, net juokas ima. O aš džiaugiuos, kad ne galva, nes tai mano avytei tai vis kaktoj koks guzas išdygdavo...
Atsakyti