QUOTE(linabalt @ 2009 07 29, 00:01)
Uzuojauta ir tau
Ka tik viena mamyte, netikinti jokiom atrologijom, uztemimais ir panasiais dalykais paaiskino, kad viskas cia normalu - vasara ir ziema (ziema- nes slidu), traumu visuomet daugiau
Kiekvienas turi savus isitikinimus... O as vat visiskai nemoku argumentuoti, paaiskinti kodel manau kitaip, nesutinku su ja... Cia pas mane gal koks nepalankus aspektas ar planeta kokia pazeista, kad taip nemoku apginti savo nuomones? 

Ka tik viena mamyte, netikinti jokiom atrologijom, uztemimais ir panasiais dalykais paaiskino, kad viskas cia normalu - vasara ir ziema (ziema- nes slidu), traumu visuomet daugiau

Šiandien vakare, apie 21 val. prasideda Mėnulio kvadratas su Merkurijum, tai vėl išlįs visokios ginčininkės ir bandys įrodinėti savo tiesas. Jau kuris laikas stebiu šią temą. Kai tik atsiranda toks aspektas, būtinai kas nors su kuo nors pradeda ginčytis (nesakau, kad tai blogai, tik konstatuoju faktą). Paskui seks opozicija (08.08d.) - tai tikrai turėtų kas nors labai supykti, įsižeisti (panašus buvo mano pačios atvejis), po to seks antras kvadratas - vėl pasikapojimai (08.15d.). Dar vėliau seka sekstilė tarp tų pačių planetų - ieškoma konstruktyvaus prado (08.17d.), o kai bus Mėnulio ir Merkurijaus konjunkcija - tada bus toks pat puikus čatas, kaip neseniai jau buvo. Tai bus apie rugpjūčio 21 d.
Čia sudariau tokią prognozę ekspromtu, dabar pati stebėsiu ar pasitvirtins. na, ką jau ką, o stebėti aš mėgstu...
Dėl to nemokėjimo argumentuoti, tai čia turbūt merkurijus yra kaltas, tiksliau jo fazė žmogaus horoskope. Reikia pasižiūrėti, kur yra tavo Merkurijus - prieš ar už saulės, t.y. jis rytinis ar vakarinis.
"Rytinis Merkurijus dalykinis tarpininkas, stumiantis į gyvenimą aktualius projektus. Toks Merkurijus visada įvykių tankmėje, siekia socialinės sėkmės, visuomeninės veiklos ir čia peršasi ekstravertiškumo analogija.
Vakarinis Merkurijus pradeda savo darbą tada, kai įvykis jau praėjo. Saulė materializavo kokį tai reiškinį, prasideda jo traktavimas, užbaigimas, pritaikymas prie sąlygų. Jeigu rytiniam Merkurijui labiau prie širdies rėkianti reklama ir triukšmingos prezentacijos, tai vakariniam rami dalykinė aplinka, kai pirminė euforija baigėsi ir prasideda pilka kasdienybė. Tai aiški intraversija. "
Ir dar: jeigu rytinis Merkurijus yra retro, tai bus 1 fazė, jeigu direktinis - antra. O kai Merkurijus vakarinis ir direktinis - 3 fazė, o kai vakarinis ir retro - 4 fazė.
1 fazė Merkurijus retro prieš saulę žvalgyba (vedliai).
2 fazė Merkurijus tiesioginis prieš saulę kariai (didvyriai).
3 fazė Merkurijus tiesioginis už saulės darbininkai (šeimininkai).
4 fazė Merkurijus retro už saulės šamanai (burtininkai).
Pagal Linabalt duomenis, Merkurijus 3 fazė, kaip ir mano

O Rozmarino nėra - švenčia...arba geria ramunėlių arbatą!