Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

QUOTE(linabalt @ 2009 07 29, 00:01)
Uzuojauta ir tau 4u.gif

Ka tik viena mamyte, netikinti jokiom atrologijom, uztemimais ir panasiais dalykais paaiskino, kad viskas cia normalu - vasara ir ziema (ziema- nes slidu), traumu visuomet daugiau smile.gif Kiekvienas turi savus isitikinimus... O as vat visiskai nemoku argumentuoti, paaiskinti kodel manau kitaip, nesutinku su ja... Cia pas mane gal koks nepalankus aspektas ar planeta kokia pazeista, kad taip nemoku apginti savo nuomones? bigsmile.gif

Šiandien vakare, apie 21 val. prasideda Mėnulio kvadratas su Merkurijum, tai vėl išlįs visokios ginčininkės ir bandys įrodinėti savo tiesas. Jau kuris laikas stebiu šią temą. Kai tik atsiranda toks aspektas, būtinai kas nors su kuo nors pradeda ginčytis (nesakau, kad tai blogai, tik konstatuoju faktą). Paskui seks opozicija (08.08d.) - tai tikrai turėtų kas nors labai supykti, įsižeisti (panašus buvo mano pačios atvejis), po to seks antras kvadratas - vėl pasikapojimai (08.15d.). Dar vėliau seka sekstilė tarp tų pačių planetų - ieškoma konstruktyvaus prado (08.17d.), o kai bus Mėnulio ir Merkurijaus konjunkcija - tada bus toks pat puikus čatas, kaip neseniai jau buvo. Tai bus apie rugpjūčio 21 d.
Čia sudariau tokią prognozę ekspromtu, dabar pati stebėsiu ar pasitvirtins. na, ką jau ką, o stebėti aš mėgstu...
Dėl to nemokėjimo argumentuoti, tai čia turbūt merkurijus yra kaltas, tiksliau jo fazė žmogaus horoskope. Reikia pasižiūrėti, kur yra tavo Merkurijus - prieš ar už saulės, t.y. jis rytinis ar vakarinis.
"Rytinis Merkurijus – dalykinis tarpininkas, stumiantis į gyvenimą aktualius projektus. Toks Merkurijus visada įvykių tankmėje, siekia socialinės sėkmės, visuomeninės veiklos ir čia peršasi ekstravertiškumo analogija.
Vakarinis Merkurijus pradeda savo darbą tada, kai įvykis jau praėjo. Saulė materializavo kokį tai reiškinį, prasideda jo traktavimas, užbaigimas, pritaikymas prie sąlygų. Jeigu rytiniam Merkurijui labiau prie širdies rėkianti reklama ir triukšmingos prezentacijos, tai vakariniam – rami dalykinė aplinka, kai pirminė euforija baigėsi ir prasideda pilka kasdienybė. Tai aiški intraversija. "
Ir dar: jeigu rytinis Merkurijus yra retro, tai bus 1 fazė, jeigu direktinis - antra. O kai Merkurijus vakarinis ir direktinis - 3 fazė, o kai vakarinis ir retro - 4 fazė.
1 fazė – Merkurijus retro prieš saulę – žvalgyba (vedliai).
2 fazė – Merkurijus tiesioginis prieš saulę – kariai (didvyriai).
3 fazė – Merkurijus tiesioginis už saulės – darbininkai (šeimininkai).
4 fazė – Merkurijus retro už saulės – šamanai (burtininkai).
Pagal Linabalt duomenis, Merkurijus 3 fazė, kaip ir mano drinks_cheers.gif

O Rozmarino nėra - švenčia...arba geria ramunėlių arbatą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 29 liepos 2009 - 09:25
O, Merkurijaus aprasymas tikrai man tinka drinks_cheers.gif

Rozmarinas juk sake, kad tris dienas nelauktume mirksiukas.gif Turetu penktadieni pasirodyt, tikriausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 29 liepos 2009 - 09:52
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 29, 10:21)
1 fazė – Merkurijus retro prieš saulę – žvalgyba (vedliai).
2 fazė – Merkurijus tiesioginis prieš saulę – kariai (didvyriai).
3 fazė – Merkurijus tiesioginis už saulės – darbininkai (šeimininkai).
4 fazė – Merkurijus retro už saulės – šamanai (burtininkai).
Pagal Linabalt duomenis, Merkurijus 3 fazė, kaip ir mano  drinks_cheers.gif

O Rozmarino nėra - švenčia...arba geria ramunėlių arbatą!

o kas tas retro? Mano Merkurijus kaip supratau ten pat kaip ir Saule - zuvyse, bet ar pries ar uz nesuprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 29, 10:21)
Vakarinis Merkurijus pradeda savo darbą tada, kai įvykis jau praėjo. Saulė materializavo kokį tai reiškinį, prasideda jo traktavimas, užbaigimas, pritaikymas prie sąlygų. ...tai vakariniam – rami dalykinė aplinka, kai pirminė euforija baigėsi ir prasideda pilka kasdienybė. Tai aiški intraversija. "

siaip manau man sitas labiau tinka rolleyes.gif idomu ar pasitvirtins..
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 07 29, 10:06)
o kas tas retro? Mano Merkurijus kaip supratau ten pat kaip ir Saule - zuvyse, bet ar pries ar uz nesuprantu  g.gif

Reikia žiūrėti pagal laikrodžio rodyklę: jeigu Merkurijus priekyje Saulės, be raidelės R, tai antra fazė. Tavo ir yra antra fazė. Tai reiškia, kad pirma patekės Merkurijus (čia tik tavo horoskope), t.y. jis judės link Ascendento ir patekės pirmas, paskui patekės Saulė, todėl tavo Merkurijus rytinis.
Analogija su vakariniu merkurijum tau peršasi dėl merkurijaus Žuvų ženkle, kuris suteikia intelektui paslaptingumo, gerą vaizduotę, psichologiniai sugebėjimai, mediumizmas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 29 liepos 2009 - 10:21
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 29, 11:12)
Reikia žiūrėti pagal laikrodžio rodyklę: jeigu Merkurijus priekyje Saulės, be raidelės R, tai antra fazė. Tavo ir yra antra fazė. Tai reiškia, kad pirma patekės Merkurijus (čia tik tavo horoskope), t.y. jis judės link Ascendento ir patekės pirmas, paskui patekės Saulė, todėl tavo Merkurijus rytinis.

mastau.gif gavau dar viena irodyma kaip as saves nepazistu swoon.gif as karys ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 29 liepos 2009 - 10:18
Jolčikai, nedrįstu prašyt. Ar negalėtumėt mano ir mano dukriaus Merkurijaus pažiūrėt... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kad įvyktų kokio nors projekto realizacija, reikia 10 pirmos fazės žmonių, 33 – 38 (kartais 56) antros fazės žmonių, 50 – 56 trečios fazės žmonių (kartais 33) ir 10 ketvirtos fazės žmonių.
Įdomu būtų išanalizuoti kokios nors įmonės personalo sudėtį šiuo požiūriu, ir palyginti su šios įmonės veiklos efektyvumu. Kiekviename gyvybingame kolektyve turi būti visų fazių atstovai, o perfrazuojant žinomo poeto žodžius: fazės visos svarbios, fazės visos reikalingos.
Simboliška yra tai, kad ciklo pradžioje Merkurijus būna arčiausiai Žemės, lyg duodamas užuominą – yra idėja, paruošta įgyvendinimui (Saulė). Jeigu truputį pafantazuotume, galime pamatyti tokį paveikslą: visi pirmos fazės žmonės atstovaus konstruktorių biurą (10 žmonių), kurie sukurs idėją, ruoš brėžinius, dokumentaciją, kuri reikalinga statybininkams (33 – 38 žmonės), tiekėjams, rinkų ruošėjams iš antros fazės. Tada ateina trečios fazės žmonės (50 – 56), kurie tiesia komunikacijas, daro apdailą, instaliacijas iki objekto atidavimo su raktu. Tada į darbą įsijungia analitikai, ekspertai, vertintojai – ketvirtos fazės žmonės (10). Jie sistemina ir kaupia informaciją. Juose glūdi visos žmonijos patirtis.

Tuoj, dar nesu suvedusi duomenų į kompą. Oi, čia gi ne Gluosnis. Gerai, atsiųsk duomenis.
Nu va, gaunasi toks vaizdelis:
Blueberry - Merkurijus vakarinis 3 fazė, dukra - vakarinis 4 fazė.
Gluosnis - dukra vyrenė - Merkurijus vakarinis 3 fazė, o jaunesnioji - rytinis 2 fazė.
Komentarai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 29 liepos 2009 - 10:38
Tinklapiuose anglų kalba Mėnulio ir Merkurijaus kvadratas dar interpretuojamas kaip pažeista pusiausvyra tarp proto ir emocijų, na maždaug taip: racionalusis Merkurijus tramdo jausmingąjį Mėnulį...
Papildyta:
Ups, maniškė - šamanas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolčikas @ 2009 07 29, 11:26)

Nu va, gaunasi toks vaizdelis:
Blueberry - Merkurijus vakarinis 3 fazė, dukra - vakarinis 4 fazė.
Gluosnis - dukra vyrenė - Merkurijus vakarinis 3 fazė, o jaunesnioji - rytinis 2 fazė.
Komentarai?

Kad mazoji karys - tai pilnai sutinku tongue.gif vyresnioji t.p. sutinku, idomu, kad kaip ir jus labai domisi astrologia, astronomija nuo kokiu 7 metu, jos deka ir as pradejau, nes knygas tai tenka man pirkti smile.gif
Atsakyti
Apie Merkurijaus fazes Saules psl. buvo straipsnis, dar rusų k. kažkada buvau radus, bet jau reikia knistis, nepamenu, kur pasidėjau.

Va, radau lietuviškai

Merkurijaus fazės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 29 liepos 2009 - 11:01
QUOTE(niekada @ 2009 07 29, 12:01)
Apie Merkurijaus fazes Saules psl. buvo straipsnis, dar rusų k. kažkada buvau radus, bet jau reikia knistis, nepamenu, kur pasidėjau.

Va, radau lietuviškai

Merkurijaus fazės

neveikianti nuoroda
Atsakyti
Veikianti
Atsakyti