Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Kazin ar tuos ukus turi tik 5 proc zmoniu g.gif Jau is SM kiek musu cia atsirado, va mano dukriuke irgi turi Acumen kaip as, tik pas ja su Plutonu jungiasi (idomu ka reiskia?).
Atsakyti
niekada, susijungus mirksiukas.gif

man irgi atrodo, kad čia nėra toks retas reiškinys.
Papildyta:
ai dar aš iš durnumo vakar nesugebėjau pasakyt, kad su būstų kuspidais reik rankiniu būdu tikrint, šito nerodo. orbas 0.2 laipsnio.
Papildyta:
daugiažiede, pas tave nėra. yra kitokių žvaigždžių.
Atsakyti
Nenoriu ateiviu būt tokiu atveju, reik tikėtis, kad laikas blogas. Gero absoliučiai nieko man ta Andromeda neduoda.
Atsakyti
tai aš pasirodo visiškai teisingai sakiau, kad judinkis, o ne tūnok vienam taške. imkis kažkokių pokyčių. pas tave astro tokia, kad tu permainomis visada laimėsi, o būdama vienoje vietoje amžinai prarasi.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 22, 21:44)
Kazin ar tuos ukus turi tik 5 proc zmoniu g.gif Jau is SM kiek musu cia atsirado, va mano dukriuke irgi turi Acumen kaip as, tik pas ja su Plutonu jungiasi (idomu ka reiskia?).

Teisiog šitam skyrelyj ateivių koncentracija didesnė nei kitose vietose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 22, 21:44)

ką reiškia su plutonu nežinau, bet gal tai nėra koks stiprus poveikis, nes visos bjaurastys kai jungiasi su šviesuliais.
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2009 07 22, 16:59)
Šauniai padarei, Rozmarinai, visa info dabar priekyje, nereiks klaidžiot 4u.gif pasakykit, man durnai, ar tie ūkai galimi tik tiems asmenims, kurie gimę nurodytais metais?

žinok nežinau, reik laukt jolčiko.
Papildyta:
va, pasikuičiau po visur ir dabar manau taip, vistik tie ūkai sudaro aspektus, bet tikrai nedažnai, ir dar manau, kad jų aspektas reikšmingas tik su tam tikrais būstų kuspidu, t.y. 12 ir asc.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 23, 08:49)
va, pasikuičiau po visur ir dabar manau taip, vistik tie ūkai sudaro aspektus, bet tikrai nedažnai, ir dar manau, kad jų aspektas reikšmingas tik su tam tikrais būstų kuspidu, t.y. 12 ir asc.

Sveikutės. Vakar grįžau iš miesto ir tiek tesugebėjau, kad perskaičiau visą temą. Nepakartojama! Jeigu šią temą išleistų atskira knyga, gautųsi nuostabus romamanas. Jūs - jėga!
Dabar dėl ūkų poveikio. Kažkaip nepastebėjau, kad prieš žvaigždynų aprašymus yra dar vienas puslapis, kur nurodyta, kokiomis sąlygomis tie ūkai veikia.
O tai labai svarbu!
Būtinai perskaitykite šią dalį, tada bus mažiau baimių ir klausimų.
Visi žvaigždynai (ir ūkai) danguje užima tam tikrą plotą, erdvę, kurioje susispiečia tam tikras kiekis žvaigždžių, kurių poveikis nukreiptas tam tikra linkme, neša savyje vienodą (panašią) informaciją. Taigi, žvaigždynai atstovauja tam tikros charakteristikos konglomeratą, nors susideda iš skirtingų žvaigždžių, bet viena kitą papildančių. Žvaigždynų ribas parodo dvi kraštinės žvaigždės. Pavyzdžiui, Didžiųjų Grįžulo ratų kraštinė žvaigždė Dubche projektuojasi į Liūto 14°, o paskutinė Benetnaš – į Mergelės 26°. Visas žvaigždynas užima 42° ir tai yra Didžiųjų Grįžulo ratų projekcija į horoskopą. Jeigu tame plote yra planetos ar svarbūs horoskopo taškai, tai sakoma, kad žvaigždynas „nukrito“ ant žmogaus horoskopo. Ką su tuo daryti – jūsų problema. – taip rašo P.Globa.
"Žvaigždynai gali pasireikšti trimis lygiais.
Trečias – silpniausias – lygis – „mirties zona“ – tai dviejų kraštinių planetų susijungimas su svarbiais horoskopo taškais. Tai sudaro padidinto pavojaus zoną, barjerą, per kurį žmogus negali taip paprastai perlipti. Pavyzdžiui, Žvaigždynas „nukrenta“ į 9 būstą ir sukuria „mirties zoną“: žmogus niekada negalės mokyti kitų, negalės keliauti dideliais atstumais. „Nukritimas“ į 2 būstą neleis žmogui uždirbti daug pinigų ir t.t.
Antras lygis: žvaigždynas – vairininkas (kormčij). Susidaro tada, kai dvi kraštinės ir dar kokia nors viena žvaigždė iš žvaigždyno susijungia su horoskopo svarbiais taškais. Ta trečioji žvaigždė atidaro „mirties zoną“. Tada žvaigždyno informacija pradeda veikti ir tam tikros kitų pasaulių jėgos įsimaišo į žmogaus gyvenimą, priversdamos jį dirbti tų jėgų naudai. Pavyzdžiui, jeigu Didieji Grįžulo ratai antruoju lygiu „nukris“ į 10 būstą, tai žmogus turės galimybę pasiekti valdžią, jeigu į 2 būstą – suteiks galių per turtą ir t.t.
Pirmasis lygis – vedantysis žvaigždynas. Tai labai retas atvejis, kai žvaigždynas dominuoja horoskope, išstumdamas kitus rodiklius, nes ne mažiau kaip pusė visų žvaigždyno žvaigždžių sutampa su svarbiais horoskopo taškais. Tada žmogui suteikia ypatinga misija. Žmogus apibūdinamas pagal to žvaigždyno charakteristiką. Tokio žmogaus gyvenimas bus pilnas absurdo, niekam nesuprantamos prasmės, nes jis – keliautojas, ateivis. Per jį iš tikrųjų pasireiškia dviejų agregorų sąsajos – mūsų ir kitų pasaulių."
Taigi, kad ūkas veiktų, dar reikia kad būtų susijungimų su atskiromis žvaigždėmis. Aš supratau taip, kad jeigu ūkas rodo susijungimą su kokiu nors tašku, MC ar pan, tai nurodo tik bendrą foną, galimybę kažkokių pasikeitimų, o konkrečiai pradeda veikti tik susijungimo su atskira žvaigžde atveju. Todėl, jeigu planetų brėžinyje (dešinėje pusėje, kur surašos visos planetos ir būstų ribos) nerodo žvaigždių pavadinimų, tada ir konkretaus poveikio nebus. Palieku išvadas pasidaryti pačioms, o aš einu toliau versti ūkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 23 liepos 2009 - 09:15
Labas rytas. Kadangi gavau pakvietimą - jungiuosi. Einu paskaitysiu ankstesnes temas, bandysiu susivokti kuo gyvenate smile.gif
Atsakyti
jolčik, bet žvaigždė turi būti būtent iš to ūko? o kaip tai nustatyt?
Papildyta:
labas, arbatėle, tikiuosi susibendrausim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu nežinau, kaip čia man pavyks g.gif
Atsakyti
kas pavyks? nenori draugauti?
Atsakyti
Labas visoms ūkų tyrinėtojoms 4u.gif
Jolčikai, o kaip interpretuoti žvaigždes: Altair, Castor, Shaula, Procyon, Capella, Vega ir kitas. Astronomiškai patyrinėjau, prisiskaičiau mitologijos, net galva susisuko. Suprantu, kad pvz.: Kastoras - viena ryškiausių Dvynių žvaigždyno žvaigždė. Bet kokia jų įtaka žmogaus astro ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberry: 23 liepos 2009 - 10:00